2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

slm bende uzun süredir bu siteye giremiyordum yoğunluktan. Hacettepe Hastanesinde Cuma günü 2. transferim oldu. 3 tane embriyo transfer ettiler(6,7,7) .19 unda sonucu alacam

hayırlı olsun inşallah hamiş kalırsın canım. Bende çok karasızım Ankaradayım hangi merkeze gideceğim bilmiyorum daha önce 3 kez denedik maalesef negatif sonuçlandı. Şimdi 4. yü deneyeceğiz gürgan kliniği düşünüyorum

Deryacım canım benim listen hayırlı geldi ve ben hamileyiiiiiim. darısı senin ve tüm beleyen arkadaşlarımın başına Rabbim bu yolda yar ve yardımcımız olur inşaallah. Bu arada nevincim senide tebrik ederim. Allah tamamına erdirir inşallah ve sağsalim bebişlerimizi kucağımıza alırız.

deryammmm bende hamileyim şükürler olsun soonuc 99

Nevinciğim, çok tebrik ederim, allah sağ salim kucağına almayı da nasip etsin inşallah.

Ben de dün yumurta toplamayı yaptırdım. 14 yumurta toplanmış, 11'ine işlem yapmışlar, 10 tanesi de döllenmiş, kaliteleri de oldukça iyiymiş. Perşembe'ye transferim olacak. İnşallah biz de iyi haberlerle siteyi şenlendirenlerden oluruz:)

Tekrar tebrikler.

sağolun kızlar
elvan seninde gözün aydın canım çok güzel ya bu ara herkesten pozitif sonuç geliyo 2010 güzel bir yıl oalcak inş...
haymatlos seninde heyecan doruktadır sıra sende canım inş. güzel olacak öylede görünüyor güzel sayı

elvan kardeşim sana da tebrikler, hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah.

Nevinciğim bizde heyecan dorukta ama elimden geldiğince dizginlemeye çalışıyorum. Bu benim ilk denemem, hani ilk denemesinde tutturan pek az insan var ya; o yüzden kendimi alıştırmaya çalışıyorum.

Selam arkadasım,

Listeye beni de eklermisin. Ocak ayının 13'ünde tedavim bvaşlıyor kısmetse. Hepimize bol şanslar, Allah yardımcımız olsun.

Arkadaşlar bizde bu gün ilk defa bir tüp bebek merkezine gidip semen örneği verdik.Yrın ön görüşme yapıcaz.Korka korkada olsa başlıycaz sanırım tüp bebek tedavisine.Allah yardımcımız olsun.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Yalnız ben bugün adet olmuşum.Yarın ön görüşmeden sonra hemen başlarmı acaba tedaviye.

Eletrik,

Benim bildiğim adetin ikinci günü başlanıyor tedaviye eğer senin sağlık durumun yapılan kontrolde uygun bulunduysa yani enfeksiyon vs. filan görmediyse doktor. ılk defa mı deneyeceksin?

canım hayırlı olsunnnnyerimseniben
bu 6 7 7 ne mm mi
aşılama da 18.19 20 olunca işlem yapılıyodu ya kafam karıştı biraz:bbo:

bunlar yerleştrimeden önce embriyoalrın bölünme sayısı
yumurta kalitesini gösteriyor. 1. kalite olanı 8 ama olsun bizimkilerde fena değil

Evet ilk defa deniycem.Daha önce yani iki sene önce filen aşılama yaptırmıştık olmadı.Hani vakit kaybetmeden başlarmı acaba?

arkadaşlar az önce hastaneden geldim , 2 yumurta transfer edildi kan blastosist olduğu için 22 ocakta kan testi yapalım dediler ama ben nasıl bekleyeceğim ? çok ağrım var sanki sürekli reglmişim gibi ağrılarım var ... iki gün önce başladı hala öyle devam ediyor. off kızlar inşallah ekilen bunca acıya değer ...

herkese merhaba İnşallah 2010 hepimize uğurlu gelir. Benimde 4. denemem olacak şubat yada mart gibi gitmeyi düşünüyorum. Ankaradayım epeyce aklım karışık hangi merkeze gideceğim bilmiyorum. İki defa etlik ssk da 1 kezde genart da tedavi gördüm. 3 de maalesef negatif sonuçlandı. sonuncusunda ilk hamilesin dediler ama devamı gelmedi maalesef. Bizim sorunumuz tubal faktör. 2004 senesinde dış gebelik geçirdim bundan dolayı sol tüpüm alındı ve sağ tüpümünde açılamayacağı söylendi. Şimdi 4. kez tedaviye başlayacağım ama kafam çok karışık tedaviden önce sağ tüpümü aldırsam başarı şansım artar mı sizce arkadaşlar. Aklım çok karışık. Bir çok test yaptırdık ama belirgin birşey çıkmadı. Bu tüpten tutmamış olabilir diye düşünüyorum. Arkadaşlar lütfen bir fikir verin

nevin elvan ne güselll haberler tebrik ederim canlar sağlıkla kucağınıza aldığınız günleride görürüz işalllahhhhhhhh

sıra sizde kızlar öğrendiğimden beri herkese buradakilerin hepsine dua ediyorum.allah kimsenin emeğini yarıda bırakmasın sizlerede nasip olsun canım
derya çookktannn ettim bile kız :)) merak etme sen
inş. çifter çifter alın kucağınıza bebişlerinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…