bunlar yerleştrimeden önce embriyoalrın bölünme sayısı
yumurta kalitesini gösteriyor. 1. kalite olanı 8 ama olsun bizimkilerde fena değil
cokkk guzel bir haberr hayirli olsun nasil oldu tedaviylemi yokso suprizmi yapti canimDeryacım canım benim listen hayırlı geldi ve ben hamileyiiiiiim. darısı senin ve tüm beleyen arkadaşlarımın başına Rabbim bu yolda yar ve yardımcımız olur inşaallah. Bu arada nevincim senide tebrik ederim. Allah tamamına erdirir inşallah ve sağsalim bebişlerimizi kucağımıza alırız.
AMINNNNNN CANIMMMMMM sakina hamis oldum diye bizi terketme emi gelismeleri yazsıra sizde kızlar öğrendiğimden beri herkese buradakilerin hepsine dua ediyorum.allah kimsenin emeğini yarıda bırakmasın sizlerede nasip olsun canım
derya çookktannn ettim bile kız :)) merak etme sen
inş. çifter çifter alın kucağınıza bebişlerinizi
benmde uzundu canım
deryammmm bende hamileyim şükürler olsun soonuc 99
hayırlı olsun inşallah hamiş kalırsın canım. Bende çok karasızım Ankaradayım hangi merkeze gideceğim bilmiyorum daha önce 3 kez denedik maalesef negatif sonuçlandı. Şimdi 4. yü deneyeceğiz gürgan kliniği düşünüyorum
saol eylül08 inş. hepimize mutlu seneler olsun.hepimiz tez günde mutlu sona ulaşalım.zaten son kez gidecegim.yaşadıklarımı yazsam kitap olur.eylül memleket nire
canımmmm cok sevındım rabbım tamamına erdırsın ınsallah okadar mutlu oldumkı anlatamam sen carsamba gunu bellı olcak demıstın bende hıc bakmıyorum sımdı bı bakayım dedım ve hamıleymıssın yemın ederım cok sevındım ınsallah kucagınada almayı nasıb etsın rabbım hadı bakalı 2010 herkese ugurluumu gelecek neeee banada dua et ne olursunnnn
nevin kaç tane emriyo transfer edildi sana isteğe bağlıymış herhalde bide hayırlı olsun allah tamamına erdirsin
nevinn canım tebrik ederimm..rabim tamamına erdirsinn inşşşş.....
çoooooook ama çooooook sevindimm..zaten hep içimden hamile olduğun geçiyorduuu......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?