2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

arkadaşlar 31 aralıkta tüp bebek traansferi yapıldı.fakat bugün kanamam oldu.korkyum hastaneye gittim.beta hcg testi yaptırdım. değerim 12.gün 265.8 çıktı.sizce hamilemiyim

canım tabiki hamilesin, drun söylemedi, kanaman devam ediyosa hemen druna söyle ve hiç kalkmadan yat bence
nevin arkadaşım tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah
kızlar bende bu akşam çatlatma iğnemi vurcam perşembe yumurtalarım toplanacak inşallah

canım kanamam gündüz vakti oldu.3 saat kadar sürdü.ama öyle çok değildi.akşamda hastaneye gittim drgöremedim sadece beta hcg değerine baktırdık 265.8 çıktı hayırlısı olsun bakalım....

canım kanamam gündüz vakti oldu.3 saat kadar sürdü.ama öyle çok değildi.akşamda hastaneye gittim drgöremedim sadece beta hcg değerine baktırdık 265.8 çıktı hayırlısı olsun bakalım....

drun veya hemşirenin numarası yokmu arasaydın önemli bişey bu ama
benimde lekelenme oldu aspirini ve göbekten iğnemi kesti hemen drum...
ve her kafanı karıştıran veya en küçük olayda bile drunu ara muhakkak

nevin canım tebrikler .yarışma sonucu mantıyı kazandınız.aferin kız sana hadi bakalım hamişimiz

nevincim tebrikler cok sevindim allahim kucagina almayida nasip etsin insallahhhhh
bizLerede dua et canim olurmu????
KIZLAR BEN BU AYKI ADETIMLE BASLIYORUM TEDAVIME NASIP OLURSA BANADA DUA EDIN ALLAHA EMANET OLUN OPTUM

nevincimmm hayırlı olsunn allah kucagınada almayı nasip etsin baya kisi tedaviye baslamıs ALLAH hepinizin gonlundekini versin dualarım sizinle

sel musenur kaymaklım sağolun kızlar sizleri seviyorum
sıra sizlerde musenur dua edelim canım

nevinnn çok sevindim inşallah sorunsuz geçer de sağlıkla alırsın bebişini kucağına ... bende dün trnasfer oldum beklliyoruz bakalım :)

bende hayırlısıyla inşallah şubatta start vericem.......... 3.tedavim olacak bu ama inşallah son olur......... biz birde pgt yaptıracağımız için biraz daha uğraşıyoruz maalesef

humuscum transferin hayırlı olsun,umarım güzel sonuçlar alırsın ve yüzün güler bitanem...

bende 2010 da tüp bebek yaptıracaklardanım.2009 yılında 2 kez tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım ilk gebelik 7 haftasında düşükle sonuçlandı.2.gebelik ikiz bebeklerim di ve 10 haftalıkken düşükle sonuçlandı.6 ocakta hiperoskopi işlemi yapıldı ve 3.denemeye bu ay sonundaki adetle başlıycaz.rahim ağzı açıklığı tesbit edildi ve 12.haftada rahim ağzı dikişi yapılacak(sarkaj)umarım bu sefer bebeklerime kavuşurum ikizlerime dutlarım derdim ve dutlarımın tekrar benimle olmasını diliyorum.yani benide yazın listeyeeeeee :)herşey gönlümüzce olsun allah emeklerimizi boş çevirmesin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:hepinizi öpüyorum

aa beni de yazmışsınız listeye. bir kaç gündür giremedim, ama boş durmadım :)
cumartesi Gonal-f e başladım iki gündür de ek olarak orgalutran iğnesi yapıyorum.
yarın sabah kontrole ve kan tahliline gidiyorum. ilaçları daha ne kadar kullanacağımı söyleyecek.
ne kadar zor bir iş bu günler geçmek bilmiyor. transferden sonra hiç geçmez herhalde.

benide yazın beni deeee 2. denemem dondurulmuşlarla olacak inşallah şubatta başlayacağımm

Slm arkadaŞlar bende bu ay baŞlamayı dÜŞÜnÜyorum allah hepımızın gÖnlÜne gÖre werır ınŞ bır kaÇ gÜndÜr karar werdık cok heyecanlıyım bakalım ne olacak hayırlısı herŞey allahtan ,

allah hepimizin gönlüne göre versin kızlar. nevincim Allah kucağına almayı nasip etsin bizler içinde dua et canım opuyorumnanaktan

canım sımdı hangı asamadasın ben lucrıne dun basladım

offf canım sorma ya 16 gün olmuştu yasmine başlayalı adet oldum bugün korktum doktora gittim ilacı bırak kısa protokle geçelim öbür ay dedi bana 3000 unite puregon ve çatlatma iğnesi yazdı sonuç korkunç 2000 tl sadece ilaç-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…