nevinnn çok sevindim inşallah sorunsuz geçer de sağlıkla alırsın bebişini kucağına ... bende dün trnasfer oldum beklliyoruz bakalım :)
günaydın arkadaşlar
sabah dr a gittim, cumartesinden beri gonal-f ve iki gündür orgalutran kullanıyorum. 7-8 yumurtanın gelişimi iyi dedi. iki gün daha kullanıp cumartesi tekrar gidicem sonra duruma göre pazartesi yada salı yumurta toplama işine başlarız dedi. yumurta toplamı sonrasında çok ağrı oluyor mu, yada bir aksilik yaşayan var mı aranızda ?
Arkadaşlar bazı soracaklarım olacak:Tüp bebek yaptıran arkadaşlar geçirilen aşamalarda anestezi almaya ihtiyaç duydunuzmu?Benim böyle sıkıntılarım var işte.İşlemler sırasında çok sıkıntı yaptığınız oldu mu?
Hayırlısı olsun cnm biraz ağrı oluyor ama dayanılmıycak bir ağrı değil endişelenme zaten doktorun hafif bir ağrı kesici vericektir.Tedavinin sonucu pozitif olması dileğiyle.
amin cnm hepimiz için hayırlısı. bir arkadaşın yumurta toplama işleminden iki gün sonra karnı şişti, östrojeni çok yükselmiş. transferi ertelendi. ben bu gün dr uma aynı şeyleri yaşarmıyım diye sorduğumda bana ; bu tür olaylar genelde çok fazla yumurtası gelişenlerde görülüyor dedi. yani 18- 20 tane yumurtası olanlarda. bazı bünyelrde ilaç çok fazla etki ediyormuş ve çok fazla yumurtan oluyormuş. tamamen bünyeye ve ilaç dozuna bağlı dedi.
offf canım sorma ya 16 gün olmuştu yasmine başlayalı adet oldum bugün korktum doktora gittim ilacı bırak kısa protokle geçelim öbür ay dedi bana 3000 unite puregon ve çatlatma iğnesi yazdı sonuç korkunç 2000 tl sadece ilaç-tatlicadiarzu-
selam arkadaşlar bugün yumurtalarım toplandı, 7 tane. akşam üzeri aradılar 5 tanesi işlem görmüş 2 tanesi 1. kaliteymiş 3 tanesi 2. kalite. zaten yumurtalarım az inşallah döllenmede bir problem yaşanmaz, pazar günü transferim olcak,
arkadaşlar dua bekliyorum ne olur dua edelimde döllensinler ve tutunsunlar bana ne olur arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?