2010 yılında tup bebek yaptıracaklar buraya

Korkma narkozada hıc geek yok tam tersı ızlemen daha heyecanlı onları goruyorsun usulca snaa bırakıyorlar artık senın oluyorlar ve tututnmak ıcın buzun bı yarıs nbaslıyor ızlemelısın tavsıye ederım

merhaba kizlar opuyorumnanaktan nasilsiniz umarim bir sorun yoktur
ben hala bekleme asamasindayim adetimle beraber baslicam nasip olursa insallah
humuscum transferin hayirli olsun allahim hayirli habere almani nasip etsin insallahhhhhhh
hepinizi cok optum kendinize iyi bakinnnn a.s.opuyorumnanaktan

günaydın arkadaşlar
sabah dr a gittim, cumartesinden beri gonal-f ve iki gündür orgalutran kullanıyorum. 7-8 yumurtanın gelişimi iyi dedi. iki gün daha kullanıp cumartesi tekrar gidicem sonra duruma göre pazartesi yada salı yumurta toplama işine başlarız dedi. yumurta toplamı sonrasında çok ağrı oluyor mu, yada bir aksilik yaşayan var mı aranızda ?

Hayırlısı olsun cnm biraz ağrı oluyor ama dayanılmıycak bir ağrı değil endişelenme zaten doktorun hafif bir ağrı kesici vericektir.Tedavinin sonucu pozitif olması dileğiyle.

benimde biraz sıkınntılı olyo muayenelere bile daha yeni alıştım bu 3.tüp bebek denemem bugün transferim 4.günü yumurta toplama işleminde zaten anestezi alıyosun ama transferde çok nadir isteğe bağlı ama beni o ortam gerdiğinden ve kendimi çok fazla kastığımdan transferde de anestezi aldım.sen ilk defa mı deniyeceksin hangi aşamadasın şuan Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

valla sonrası kotu gecmıstı opu sonrası yanı ohss oldum karnım sıstı kotu gecmıstı transferım ertlenmıstı sımdı tarnsferım oldu bugun 4.gunum bakalım beklıyoruz

Hayırlısı olsun cnm biraz ağrı oluyor ama dayanılmıycak bir ağrı değil endişelenme zaten doktorun hafif bir ağrı kesici vericektir.Tedavinin sonucu pozitif olması dileğiyle.

amin cnm hepimiz için hayırlısı. bir arkadaşın yumurta toplama işleminden iki gün sonra karnı şişti, östrojeni çok yükselmiş. transferi ertelendi. ben bu gün dr uma aynı şeyleri yaşarmıyım diye sorduğumda bana ; bu tür olaylar genelde çok fazla yumurtası gelişenlerde görülüyor dedi. yani 18- 20 tane yumurtası olanlarda. bazı bünyelrde ilaç çok fazla etki ediyormuş ve çok fazla yumurtan oluyormuş. tamamen bünyeye ve ilaç dozuna bağlı dedi.

Evet cnm . Genelde pko olanlarda oluyor fazla yumurta oluşmasından bende pko yok ama benden 20 tane toplanmıştı ve bu risk vardı Uyarmışlardı benide çok şükür ki olmadı.Hayırlısıyla atlat inşallah bu tedavinin en yorucu kısmı ondan sonrasında en güzeli transferrrrr...

inş. hepinizdende güzel haberler gelecek bekliyorum şimdi tek tek nicklernizi yazamadım haftaya burada başlarsınız güzel sonuçlarınız yazmaya dualrım sizlere...

arkadaşlar merhaba;
ben de bugün dr a gittim.yumurtalarım sağdakiler 19,5 soldakiler 17 dedi dr.rahim kalınlığı da 8,2..cts yumurtalarım toplanacak.sizce bu büyüklükler iyi mi?
korkuyorum çok yumurta toplanmasından.
Allah hepimizin yardımcısı olsun...

gercekten de hem maddı hem manevi zorluklar yasıyoruz ama o yavruyu kucaga alınca her seye deyecek buna emınım gecen hafta ılk ygenım dogdu o bole sevılıyorsa kendı bebegımı nasıl severım tahmın edemıyorum bu arada senın sorunun ne

--------------------------------------------------------------------------------

kızlaaar benim bi sorunum var
dr. lucrinin aynı saatte yapılması çok önemli demişti
bende her gün 18de yapıyodum
dün şartlar gereği 17:40ta yapmak zorunda kaldım
bugünde unuttum saat 18:30a kaldı
sizce bişey olur mu?

kızlar, bugün transferim yapıldı, 3 tane 1. kalite embriyo (12,12,10) transfer edildi. Doktorum genelde çok umutlu konuşmazdı, herşeyin çok iyi olduğunu söyledi, ben duymadım ama embriyolog hemşireye embriyolarım için "cillop bunlar" demiş. 26 Ocak test günüm. Bakalım neler olacak. Allah hepimiz için hayırlısını versin inşallah...

selam arkadaşlar bugün yumurtalarım toplandı, 7 tane. akşam üzeri aradılar 5 tanesi işlem görmüş 2 tanesi 1. kaliteymiş 3 tanesi 2. kalite. zaten yumurtalarım az inşallah döllenmede bir problem yaşanmaz, pazar günü transferim olcak,
arkadaşlar dua bekliyorum ne olur dua edelimde döllensinler ve tutunsunlar bana ne olur arkadaşlar

canım hayırlısı olur insallah annecıklerıne sıkı sıkı tutunsunlar da yuzumuz gulsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…