2010'a hamile olarak, yaza bebekle merhaba demek isteyenler bizde burda buluşalım:)

bebisim52

Tüm varlığım kızımmm...
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2007
5.054
246
363
Diğer
kızlar 2,5 yıldır uğraşmama rağmen olmuyo 2010 yılına hamiş girmek istiyorum yaza merhaba hediyeside bebişimi kucağıma almak istiyorum sizde böyle düşünüyorsanız
hamile kalmak için yaptıklarımızı gördüğümüz tedavileri vede sormak istediklerimizi kısaca dertleşmek için burasıda bizim topik olsun.burada buluşalım.
a.s.a.s.:enbuyukkk:

bebişim merhabalar..
inana 2010 a hamile girmeyi..yazın kucağımda bebeğimle girmeyi öyle çok istiyorumki anlatamam...
2009 a bebeğimle gireceğimi hayal ederken onu kaybettim...ama bu sefer yazı sağlıklıca bebeğimi kucağıma alarak geçirmek istiyorum...
inşallah isteyen herkes ulaşır isteğine...

allah rahmet eylesin canım çok üzüldüm.inş canım .hepimiz alırız kucağımıza bebişlerimizi.
bir sağlık problemin varmı peki
benim pco var yumurtlama yok ama 1 kez klomen kullandım yumurtladım ama gelişmedi şimdide
bal tarçın çörekoutu yiyorum yumurtlamak için.

merhabalr bende 9 aydır uğraşıyorum ama malesef korunmayı bırakalı bir sene olacak ocak ayında canım...İnşallah yinede 2010a girmeden hamiş kalırız sevgiler

baybface hoşgeldin canım...
bebeişim rahatsızlığım yok 3 kez hamile kaldım ama kısmet değilmiş hala kucağım boş(
rahatsızlıkla değil allahımın ol demesiyle oluyor canım...pco olup da hamile kalanlar var...

Merhaba Kizlar.. Bende artik yeter diyenlerdenim:) 2010 da mutlaka bebisimi icimde hissetmek istiyorum ve umud ediyorum ole olacak.Suanda bir tedavi yada herhangi ilac -kür vs yok.Sadece bekliyoruz
1.Tüp bebek denemem Negativ.

Insallah hepimiz en yakin zamanda bebislerimize kavusuruz.:ecrin_bebek:

h.b mhtp Güzel Allahım bir an önce nasip eder umarım.Benim bu hamilelik konusunda çok psikolojim bozuldu Hastahanelerde yattım rüyalarımda bile bebek görüyordum daha neler neler...Psikolojiyi de bozmamak gerek artık takmıyorum çok şükür bu bölüme bile girmeden uzun aylardır

biri ben mi cagırdı
merhaba canlar
o kücük elleri ayakları olan seyden bir tanede ben rica edebilirmiyim:)
bızde yaz annelerı olalım ınsaalh
yolummu? cok uzun demıyeyi ama cok mesakkatlı
2 dusuk 1 tup bebek 2.5 yıldır ugrasıyoruz ama Mevla zamn gelmedı dıyor
hayırlısı dıyıp dua edıyoruz

keşke problemimiz olmasada çağırmasaydık canım
çok zor heleki senden sonra evlenenlerin 2 yılda 2 çocuğu olanları gördükçe dahada çok hasret çekiyorum bebişe

slm bende yeni katıldm aranıza ben 2010 bebeğimle girmek istiyoruuuuuuuuuummmmmmmmmmmm

hosgeldin cnm

rabbim hepimize sifa versin

kac senedir bebek istiyorsun

beyzacım evlenelı 2.5 yıl oldu bastan berı korunmadık hep ıstıyorum:) ıkı dusuk yaptım bırde tup bebek tutmadı bakalım hayırlısı

hoş geldin canım kaç yıldır istiyorsun tedavi olarak neler yaptınız?

slm bende yeni katıldm aranıza ben 2010 bebeğimle girmek istiyoruuuuuuuuuummmmmmmmmmmm

inşallah hayatım nekadardır kalamadın hamiş sorunun varmı peki ne gibi tedaviler uygulandı

eskiden hamile kalmanın çok kolay olduğunu sanırdm meğer ne kadar zormuş allahım herkesin gönlündekini versin inş

bende evlendiğimden beridir hiç korunmadım ama adetlerimi düzenlemek için geçen sene diane35 kullandım 6 ay o kadar 2,5 yıldır her birlikte oluşumdada acaba bu sefer olurmu diyede umutlandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…