2010'a hamile olarak, yaza bebekle merhaba demek isteyenler bizde burda buluşalım:)

cok merak ediorummmmmmmm bebis anne karnindaykene nasil bir his oluyooo:gitme:

ALLAHIM bende istiyorummmmmmmmmmmmmm:Saruboceq:

heralde sanki düşecekmiş heran gibi tutarak gezilecek miş gibi hissediyorum ben
hamile kaldığımı öğrenim fazla hareket bile etmem hehe

bende aynen canm millet diyoki hiç öle bişe yapmadm hamile kaldm bende bunu anlamıyorm sabah erkendenm gün aşırı yok ayaklar havaya yok yastık koy bele daha ne kaldı acaba bence herşey takdiri ilahi allahım bizede nasip etsn bu duyguyu inş

ay kızlar adetiniz geçti madem ne duruyosunuz kan testi yaptırın vee dr gidin....ay inşallah hamişsinizdir..

benimde bugun adet olmam gerekiyordu ama olmadim.
yanliz 10 dk once cok azcik leke geldi kahverengi

kesin yolda geliyorr yolunu bekliom sanki kirmizilarin bigunde sasirsa yolun

ay sormayın ben hamileyken eşim karar verememişti erkek olsun oyuncaklarıyla birlikte oynarız yok kız olsun babaya düşkün olur kızlar diye...
eşim de kumandalı helikopter aldı arada oynuyor...çocumuz olsun daha iyi uçanından alıcam sokakta uçurucam diyor...
allahım inşallahhhhh

bilmiyorum belki geç döllenme olabilir ama işte kendimizi teselli ediyoruz ezgiss benim yeğenim evlendiği ilk geçede hamile kaldı ne yumurtlama dönemi ne bişi biz maşallan doğum uzmanı olucaz bu gidişle hahahaha

kızlar aranızda prolaktini yüksek olan yada eşinde varikosel olan varmı

benimde eltimin gelini nişanlıyken evde yapmışlar bir kerede kaçamak öyle tuttu 5 aylık hamileyken evlendiler 4 ay sonrada erken doğum yapmış havasına sokup doğum yaptı.
şimdi 2. ye 5 aylık hamile kadın 2008 şubatta evlendi maaşallah dedim yani

ya bunlar ilk atışta nasıl tutturuyorlar anlamıyorum bizde atış serbest yok bişide deliricem valla birde milletin hadi artık sizde yokmu soruları yokmu iyice sitres yapıyorum

aynen canım bende daha genciz sonra yaparız diyorum
bide demesinlermi sonradan zorlanırsın yap bitane 2. sonra yaparsın diyolar
gıcık oluyom 1 taneyi yaptımda 2. düşüncem sanki

bide ay bitanede siz yapında sevelim öpelim ısıralım diyolarya
onca eziywetle stresle yapıcam bide ısırttıracam pışıııııık

abim 2009 kasimda evlendi yengecik hemen hamiss ekimde dogurcak

ben teeeeeeee 2005 de evlendim tik yokkkk

bu nasi bise anlamadim millet benden sonra 3.cuyu doguruyokötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…