2010'a hamile olarak, yaza bebekle merhaba demek isteyenler bizde burda buluşalım:)

hıııımmm bu topic beni çağırıyo galibaCADIARZU

Biz de istemeye başlayalı 3 sene oluyor, ne eşimde ne de ben de bi sorun görünmüyor, son 1 sene içinde iki bebeğimi kaybettim, inşallah 3.yü kucağıma almayı rabbim nasip eder:Saruboceq:

inşallah canım
hamile kalanlarda çizelge yaparız kimler ne zaman ne şekilde hamiş kaldı diye iyi olur bizim için

gel canım gel burası bizim artık kaydirigubbakcemile3

allah rahmet eylesin cnm allahın hakkı 3 dür demişler bakarsın 3. bebişin kollarında

evet ya şu kazara kalnlar yokmu sinir oluyorum..bizler uğraşıyoruz olmuyor onlar bir kaçırdımı tutuyor..laelaelaelaelae geçen gün komşuma biri gelmiş beni de çağırdılar..kadın hamileymiş kazara 3. ye!!!!!!!! napayım şimdi diye soruya..allahım dedim istemeyene veriyosun ben yalvarıyorum bana da ver..
allahım yaza kucaklarımızı sağlıklı bebeklerle doldursun...

inşallah bebişim, ben de umutla bekliyorum, hamile kalmayı değil sadece, sağlıklı bir bebeği, Allahım bu güzel günlerde hepimizin muradını verir inşallah.

arkadaşlar kusura bakmayın ya yeni üye oldğm için biraz çözmekte zorlanıyorm siteyi
bu ay sonunu heycanla bekliyorm benm prolaktinim yüksek çıktı dostinex kullanıyorm umarım bu ay olurrrr

çok haklısın canm bende aynen sinir oluyorm ya bi amuda kalkmadığımız kaldı hamile kalmak için

mhtp canım seni çok iyi anlıyorum, bebeişim yaşasaydı haziranda kucağımda olacaktı, insan hamile kalınca herşey bitti sanıyor oysa daha yolun başındaymışsın da haberin yokmafoldumben

Kıslaaar bu işler niye öyle niye böyle dersek biz yıpranırız, Allahın taktiri sonuçta, tevekkül edip beklemek ruh sağlığımız açısından en iyisi, pozitif olalım di mi?alkisalkisalkis

bende bende ıstıyorum yaaaaaaaaaa benımde bır bebegım olsun evımde koca bebegım var kocam ama ben artık cocugum olsun ıstıyorum

cok merak ediorummmmmmmm bebis anne karnindaykene nasil bir his oluyooo:gitme:

ALLAHIM bende istiyorummmmmmmmmmmmmm:Saruboceq:

bende bende ıstıyorum yaaaaaaaaaa benımde bır bebegım olsun evımde koca bebegım var kocam ama ben artık cocugum olsun ıstıyorum

inşallah hayatım
aynen bendede var evde çocuk gibi aynı güya oyuncak alıyo çocuğumuz olursa diye arabaları filan oturup kendi sürüyo bide vitrinin içine renk renk dizmiş koleksiyon arabalarını

slm kızlar aynı sorun bizde de var 4 aydır korunmuyoruz ama tık yok valla yanlız arkadaşlar ben ayın 8 inde adet olucaktım ama olmadım test yapıyorum negatif cıktı

anjelic ah canım ekim annesi olacaktım bende ama nasip değilmiş..kızım cennette....
öyle takdiri ilahi...allahım bize sabrımızın sonunda mutluluğuda bebeğide verecek inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…