- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
He bide kızlar dün eşime durduk yere dedim ki acaba bizim çocuğumuz olurmu ikimizden birinde sorun varmıdır? Belki bunca zaman boşuna korunuyoruzdur Sen daha müsaitsin onu netten araştır bakalım ne testleri yapabiliriz diye tamam dedim. Demin konuştuk yine hatırlattı bana kafasına takıldı galiba. Bebek yönünde bi sorunumuzun olup olmadığını nasıl öğrenebiliriz?
valla kolay oldu :82: aslında annesinin evinde nerdeyse suyunu bile annesi içirirdi, hizmette sınır yoktu yanimaşallah nasıl başardın tebrik ederim arsecim:81:bu aarada hoş geldin..sen neler yaptın sen anlat
bende değişen birşey yok fundacım, çok çalışıyorum bu aralar , öğleden sonra bissürü toplantım var , aslında onlara hazırlanmam gerek ama çok özledim burayı dayanmadım, biraz kafa dağıtayım dedim.maşallah nasıl başardın tebrik ederim arsecim:81:bu aarada hoş geldin..sen neler yaptın sen anlat
Düzenli olmak güzel bişey arsecim. Eşine maşallah diyelim. Tartışmalar gecelik değil o ayrıca bi sorun :) Ama yaz gelince hepimizin bu sorunu kalkacak sanırım. cicilerimizi rahat raat giyebilicez :))
canım ikiniz kadın doğum uzmanına gidin o yönlendirir, eğer gerek duyarsa eşini üroloğa yönlendirir.
hemencecik yedim geldim ama kimsecikler yoookk :84:
belki ben de dışarıda bir yemeğe kapatırım olayı zuzu
Off kışlıkları kaldırma zamanı geldi kim uğraşacak ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?