2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Düzenli olmak güzel bişey arsecim. Eşine maşallah diyelim. Tartışmalar gecelik değil o ayrıca bi sorun :) Ama yaz gelince hepimizin bu sorunu kalkacak sanırım. cicilerimizi rahat raat giyebilicez :))

canım siz evlenmeden önce jinekolğa gitmedinmi ? eğer gittiysen zaten sana ve eşine belli testler yapıyo öğreniyosun. eğer gitmediysen , çok basit hemen bir jinekoloğa ( kadın doğum uzmanına ) gidiyosun muayene oluyosn, tahliller istiyo eşinide üroloğa yönlendiriyo onada testler yapıyolar ve tıbbi açıdan sorun olup olmadığını söylüyolar.
maşallah nasıl başardın tebrik ederim arsecim:81:bu aarada hoş geldin..sen neler yaptın sen anlat
valla kolay oldu :82: aslında annesinin evinde nerdeyse suyunu bile annesi içirirdi, hizmette sınır yoktu yani ama evlenince başından itibaren olayı sıkı tutup belli kurallarla konuşunca oda alıştı artık. biz yemeğimizide beraber yapıyoruz, temizliğide beraber yapıyoruz, herşeyi beraber yapıyoruz . o yüzden oda hem çalışıp hep bu tarz işleri yapmanın ne kadar zor olduğunu yaparak anlıyo ve sağolsun yapıyo. bizde erkek yapmaz mantığı olmadığı için yapıyo. Bide çok önemli kızlar tavsiye edeceğim şeye dikkat edin, eşinize DAĞITMAZSAN TOPLAMAK ZORUNDA KALMAZSIN felsefesini anlatırsanız çok işe yarıyo

maşallah nasıl başardın tebrik ederim arsecim:81:bu aarada hoş geldin..sen neler yaptın sen anlat
bende değişen birşey yok fundacım, çok çalışıyorum bu aralar , öğleden sonra bissürü toplantım var , aslında onlara hazırlanmam gerek ama çok özledim burayı dayanmadım, biraz kafa dağıtayım dedim.
bu aralar tekrardan ev arayışlarına başladık, kısmet hayırlısıyla haziranda kontratımız bitiyo, yenilemek istemiyoruz, o zamana kadar alalım diyoruz.inşallah hayırlısıyla.

Düzenli olmak güzel bişey arsecim. Eşine maşallah diyelim. Tartışmalar gecelik değil o ayrıca bi sorun :) Ama yaz gelince hepimizin bu sorunu kalkacak sanırım. cicilerimizi rahat raat giyebilicez :))

yazın geceliğe bile gerek yok :86:

canım ikiniz kadın doğum uzmanına gidin o yönlendirir, eğer gerek duyarsa eşini üroloğa yönlendirir.

canım ikiniz kadın doğum uzmanına gidin o yönlendirir, eğer gerek duyarsa eşini üroloğa yönlendirir.

Teşekkür ederim canım. Ben evlendikten kısa bir süre sonra bi gün otobüste bayıldım. O gün adet olmuştum çok ağrım vardı tansiyonda düşmüş kendi başıma acile gitmiştim Regli olduğumu söyleyince kadın doğuma yönlendirdi. Alttan muayene etti bi sorunun yok demişti Biz denemedim hiç şu an çocuk istemiyoruz ama ya olmuyorsa diye içimize kurt düştü öyle

baktırmakta fayda ar tabi canım, yaşa bağlı etkeler çok fazla oluyo öğrenerek içiniz rahat rahat hareket edersiniz ,oldu olmadı, ilerde olacakmı gibi sorulara yanıt olur.

ben bir yemek molası vereyim inşallah yine gelebilirim. herkesi çok özlemişim, konuşamadıklarımada selam söylersiniz. özellikle hamiş ler fatmayla bol çok öptümmm

arsecim valla iyi alıştırmışın darısı bize bakalım belki zamanla bizimkilerde yapar..dağınık olmasa tek yardım etmesin yani sorun değil...inşallah istediğinizi gibi bi ev bulabilirsiniz yemekteydim anca cevaplayabildim sanırım çıkmışın :79:

ay yedim geldim ağırlık çöktü...

kızlar valla benim kocişde yardım eder bana hep
pazarları kahvaltıyı bazen birlikte hazırlarız..bazende ben hazırlarken o da evi süpürür siler

ama dağınıklık konusunda..ben kendimden müzdaribim :)
bende biraz dağınığım ya..hep sonra sonra diyorum işler birikiyor,ozaman da zor geliyor yapmak
özellikle çamaşır katlama,ütüleme konusunda

şu çamaşırları ütüleme konusunda annemden sürekli azar işitiyorum
halen evime gelince söylenir
ben çamaşırları ütülemeden kaldırıyorum dolaba
giyeceğim zaman ütülüyorum
yaa ütüleyince dolapta yine bi şekilde kırışıyo, katlama izi kalıyo sevmiyorum ben öyle giyerken geri ütülüyorum
e iki defa ütü olmasın diye de ütülemiyorum evlendiğimden beridir :78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…