daha kışlık kalkmaz ya...
Valla çok zor o yaa daha doğrusu sıkıcı(
bekarken hep kaçardım şu yazlık-kışlık olayından...
valla cnm sıkıntı çokiyiyim bol seni sormalı nasıl gidiyo hamilelik , sıkıntın varmı
şu çamaşırları ütüleme konusunda annemden sürekli azar işitiyorum
halen evime gelince söylenir
ben çamaşırları ütülemeden kaldırıyorum dolaba
giyeceğim zaman ütülüyorum
yaa ütüleyince dolapta yine bi şekilde kırışıyo, katlama izi kalıyo sevmiyorum ben öyle giyerken geri ütülüyorum
e iki defa ütü olmasın diye de ütülemiyorum evlendiğimden beridir :78:
nereye kaldırıyosunuz kız benim hepsi dolapta durur
benim kışlıklar kalkmadan mümkünü yok yazlıklarıma bi zerre yer yok dolabımdanereye kaldırıyosunuz kız benim hepsi dolapta durur
bende hiç sevmem, bekarken annem 1 söyler, 2 söyler 3. kendisi düzenlerdi dolabımıayy bende katlamayıda ütüyüde hiç sevmiyorum helede dolap düzlemesini::26:
bol kaç haftalıktı senin cünyır
nereye kaldırıyosunuz kız benim hepsi dolapta durur
daha 1 ay felan gerek yok yazlıklara bence :26:bugün 6 haftalık olduk teyzesi:))
bende annemlerdeki dolabımı getirmiştim yazlıklar orda şimdi bidaha ordan al öbürüne yerleştr amma uzun iş üff nerden aklıma getirdiniz.:26:
daha 1 ay felan gerek yok yazlıklara bence :26:
kapri, kısa kol, şort, parmak arası felan gelince gözümün önüne donuyorum ben
sen daha da dikkat et, üşütme kendini..daha 1 ay felan hırkalara-ceketlere ihtiyaç var bence
sonra da halsiz kaldım diyosunŞimdiden cumartesi günü yapacağım temizliği hayal ediyorum. Çok güzel bir temizlik yapmak istiyorum dip köşe heryer. İnşallah cumartesi gününe kadar hevesim kaçmaz. :)))
kıs ben tek mevsim kıyafetlerini bile düzenli tutamıyom koca dolapta....
Yazlıkların kimisi hunç mudur nedir ona koyup gardolabımın yüklük bölümünde..geri kalan kısmıda koltuğun altındalar...
bugün 6 haftalık olduk teyzesi:))
bende annemlerdeki dolabımı getirmiştim yazlıklar orda şimdi bidaha ordan al öbürüne yerleştr amma uzun iş üff nerden aklıma getirdiniz.:26:
oturma grubunun, koltuk takımının felan sandığı yok mu canımcımne hunçu kıs zuzu yine öldürün beni gülmektenhurç kuzucum
Bende mi öyle yapsam be benim dolaba hiç sığamıyorum ben:26:..ama benim kanepe altım falan yokneyin altına koysam acep
sonra da halsiz kaldım diyosun
çok mu yoruyosun ne kendini elfi
ne hunçu kıs zuzu yine öldürün beni gülmektenhurç kuzucum
Bende mi öyle yapsam be benim dolaba hiç sığamıyorum ben:26:..ama benim kanepe altım falan yokneyin altına koysam acep
oturma grubunun, koltuk takımının felan sandığı yok mu canımcım
açılmıyo mu seninkiler :26:
Benim bitanesinin tekli koltuklarının bile altına bişiler koyulabiliyo
maşallah zaman ne çabuk geçmiş
köşe koltuk var canım oda sadece yatak olabiliyo..salon takımımda açılmıyo normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?