2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

iyiyim bol seni sormalı nasıl gidiyo hamilelik , sıkıntın varmı
valla cnm sıkıntı çok( zor geçiriyorum bende biraz bulantı vs. bişe yiyemiyorum bakalım inşallah en kısa zamanda atlatmak ümidim

ayy bende katlamayıda ütüyüde hiç sevmiyorum helede dolap düzlemesini::26:

nereye kaldırıyosunuz kız benim hepsi dolapta durur

kıs ben tek mevsim kıyafetlerini bile düzenli tutamıyom koca dolapta....

yazlıkların kimisi hunç mudur nedir ona koyup gardolabımın yüklük bölümünde..geri kalan kısmıda koltuğun altındalar...

Son düzenleme:
nereye kaldırıyosunuz kız benim hepsi dolapta durur
benim kışlıklar kalkmadan mümkünü yok yazlıklarıma bi zerre yer yok dolabımda
hurçlara koyup oturma grubumun altına koyarım ben, yazlıklarım şimdi orda :44:

ayy bende katlamayıda ütüyüde hiç sevmiyorum helede dolap düzlemesini::26:
bende hiç sevmem, bekarken annem 1 söyler, 2 söyler 3. kendisi düzenlerdi dolabımı
ay baktım da şimdi benim de eşimden bi farkım yokmuş o vakitler annem de bana böyle sinir oluyomuş sanırım

bugün 6 haftalık olduk teyzesi:))
bende annemlerdeki dolabımı getirmiştim yazlıklar orda şimdi bidaha ordan al öbürüne yerleştr amma uzun iş üff nerden aklıma getirdiniz.:26:
daha 1 ay felan gerek yok yazlıklara bence :26:
kapri, kısa kol, şort, parmak arası felan gelince gözümün önüne donuyorum ben

sen daha da dikkat et, üşütme kendini..daha 1 ay felan hırkalara-ceketlere ihtiyaç var bence

Şimdiden cumartesi günü yapacağım temizliği hayal ediyorum. Çok güzel bir temizlik yapmak istiyorum dip köşe heryer. İnşallah cumartesi gününe kadar hevesim kaçmaz. :)))

ayy yok cnm ben böle bilr donuyorum hErkesten kalın giyiyorm ben hep üşürüm:))gerçi bizim buralara erken yaz gelir ama yinede ben hep kalın giyerim:)

kıs ben tek mevsim kıyafetlerini bile düzenli tutamıyom koca dolapta....

Yazlıkların kimisi hunç mudur nedir ona koyup gardolabımın yüklük bölümünde..geri kalan kısmıda koltuğun altındalar...

ne hunçu kıs zuzu yine öldürün beni gülmektenhurç kuzucum
Bende mi öyle yapsam be benim dolaba hiç sığamıyorum ben:26:..ama benim kanepe altım falan yokneyin altına koysam acep

bende mutfak perdelerini yıkayım diyordum ama pazar günü balıkesire gidicez

Bende mi öyle yapsam be benim dolaba hiç sığamıyorum ben:26:..ama benim kanepe altım falan yokneyin altına koysam acep
oturma grubunun, koltuk takımının felan sandığı yok mu canımcım
açılmıyo mu seninkiler :26:

benim bitanesinin tekli koltuklarının bile altına bişiler koyulabiliyo

sonra da halsiz kaldım diyosun
çok mu yoruyosun ne kendini elfi

Çok yoruyorum sanırım ama ne yapayım duramıyorum. Akşamları iş yerine kitap okuyumda bu huyumdan vazgeçeyim diyorum. Kendi kendime iş çıkarıyorum bakıyorum yatma saati kalıyor öyle.

heheh hurçmuydu o :)) oki

yatağın bazalı değilmi canım..bazanın altına koy...

sen benim bazayı bi görsen yok yok valla..yatak odasının uzun halısı bilem orda :))daha neler neler.uyku setim falan :))

oturma grubunun, koltuk takımının felan sandığı yok mu canımcım
açılmıyo mu seninkiler :26:

Benim bitanesinin tekli koltuklarının bile altına bişiler koyulabiliyo

köşe koltuk var canım oda sadece yatak olabiliyo..salon takımımda açılmıyo normal

köşe koltuk var canım oda sadece yatak olabiliyo..salon takımımda açılmıyo normal

ay niye hepsini öle aldın canım...
ablamlar bugün mobilyaların bi kısmını aldılar ,valla onada dedim açılıyormu ,safım "galiba" diyo e bakmadınmı sen buna diyorum...baktım çok güzel duruyor diyor :)))

dış görünüşünün güzelliği kadar, kullanılışı da önemli acık dikkat :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…