ay nisan geliyor ya bahar geliyor ohh
15 nisan benim doğum günüm ,gelsin hediyelerr
günaydın kızlar herkes iyimi acaba ben hala aynıyım(
cmtsi gittik kalp atışını duyduk çok mutlu oldum:))dünse çok kötüydüm kalkamadım hiç annem geldi biraz o temizledi ev sağolsun..
günaydın bir de herkese :92:
biz şimdi bir saat erken mi kalkıp geldik işe
nektar hafta sonu alışveriş yapıyı dedim herşey aşırı pahalı geldi gözümelimango ve trendyol cidden ucuz ya
ay nisan geliyor ya bahar geliyor ohh
15 nisan benim doğum günüm ,gelsin hediyelerr
Bu arada cumartesi aktara gittim kayısı yağı varmı dedim .Yüz için mi dedi evet dedim kayısı çekirdeği yağı verdi bu daha etkili dedi. Cumartesi banyo yaptım pamuğa bi kaç damlattım dün annemlere gittim yüzüne ne sürdün ne güzel duruyo dedi bizimkiler. Aktarcı dedi ki akşam yüzünü bi güzel yıkayıp her akşam sürebilirsin sorun olmaz . Dün de yaptım daha farklı geldi gözüme. Eşim bile çok beğendi
cnm bende kayisi yaginin tüy yaptigini duydum iyice arastirdin mi
Bu arada cumartesi aktara gittim kayısı yağı varmı dedim .Yüz için mi dedi evet dedim kayısı çekirdeği yağı verdi bu daha etkili dedi. Cumartesi banyo yaptım pamuğa bi kaç damlattım dün annemlere gittim yüzüne ne sürdün ne güzel duruyo dedi bizimkiler. Aktarcı dedi ki akşam yüzünü bi güzel yıkayıp her akşam sürebilirsin sorun olmaz . Dün de yaptım daha farklı geldi gözüme. Eşim bile çok beğendi
gün aşırı yapıyorum ben
tüy yaptığını da hiç duymadım, inş yoktur öyle bişi :26:
bakalım eşin ne alacak sana zuzuş
oh oh ne güzel. çaktırmadan siparişi verdin mi eşine
bilmiyorum fundan :) bakalım atık :)
ama başbaşa olmuyacağpımız kesin..annesi annemler..babanesi falan hep birlikte oluruz..
Kayınvalidem ankara ya gidicekti..benim d.günümü yapıp gitmeyi düşünüyor..
olsun canım öylede zevkli oluyo bizde başbaşa düşünmüştük sonra annem gelince onun ailesini falanda çağırdık değişik oldu ..vay kayınvaldeye bak senin için bekliyo kadıncağız bakalım ne alıcaklar sanaay çok heycanlı oluyo dimi
Benim sırtım ve yüzüm yağlı bacaklarım çok kuru beyaz beyaz toz gibi dökülüyo ama hiç bişey sürmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?