2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

yani haklısın benim annem geldiği için mutlu olmuştum normalde olsa öyle kutlamam yanineyse idare et bak sana hediyeler gelcek

bakalım fundam artıkın..görcez hedüyelerü:89:

naber super ?

iyi öğlenler herkeşe:80:

iyi tatlım sagol..öyle saga sola koşturuyorz...

gecen hfat bir görüşmem vardı ondan haber bekliyorummm:97:

ufffff işe gelmek istemiyorum dışarısı çok güzel

Ya kızlar..gözümde..göz kapağımın içinde bişey çıktı böle nokta gibi çok batıyorr...arada bir çıkıp kayboluyor ama çok rahatsız ediyor beni..bu abah kalktım çok kötü batıyor kirpiğim falan kaçtı sandım..bi baktım iki tane nokta var gene

annemde de çıkıyor ondan sık sık
babannem ona yedi günlük çıkmış der.. 7 gün içinde kayboluyomuş :26:

arpacık çıkmış...
ay fatma aynen valla kös kös otur(
evt ya işde yok ölece oturuyoruzzz

Ya öyle 7 gün falan kalmıyoda..mesela akşama yada sabah geçer ama işte batıyo..gözümü de kurcalamak istemiyorum dokunmuyom ama acıyor (
doktora gitsem miki ben gidene kadar kaybolur zati :) napcak damla vercek o da

Ben bidaha çıksın istemiyorum

benim de hiç işim yok bugün
1 saatten fazla mola kullandım öğlen, ama geçtim mecburen masamın başına
4 saat geçmez artık

Ya müşterileri arıcam ..ödemeleri hatırlatmak için..ya uff hiç içimden gelmiyo konuşmak dahiii...

Tek derdim eve gidip yayılmak...

Aa kızlar bakalım bugün kaçta çıkıcam :))şimdi saatler 1 saat ileri alındı yaa...patron dicek kesin 7 de çık diye..bakalım 6da hazırlancam yine uyuzluk yapıcakmı :))
sabah da diyo pişti yapıcaktım seni olmadı..hani acaba ben kaçta geldim..saatler ayarlandı yaa..eski saate göremi gelcem yeniyemi diye beni kontrol etcekmişmişşş

ay bu senin patronun da he bolun müdürüyle yarışır uyuzlukta
ne demek 7 ye kadar kal, anlaşmanız saat kaçtaysa ona uymak zorunda..

gerçi benim eski iş yerimde kışın 6 yazın 7 diye anlaşmıştık, saatler değişince çıkış saatim de değişiyodu

valla doğru dedin cnm:))ama kimse benimkinin eline su dökemez gıcıklıkta lütfen

DEMİİ BENCEDE...

ilk girdiğimde giriş saatim 9,00 du sonra sonra 8,45 e çekti şimdi mecburen 8,25-8,30 gibi geliyorum
valla zaten cumartesinden uyuzum ona..derse bişey bende derim
giriş saatimiz değişmiyor, çıkış saatimizi hoopp değiştiriyolar kafalarına göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…