:)) evet canım çok heyecanlı
Kayınvalidem ,kaynanasının kyınpederinin eşinin çocuklarının doğumgünlerinde kendisi pasta yapar hep :)) sana da yapmadan gitmem diyor :)) bakalım kısmetse birlikte olucaz da ne bilim yaa..bişey anlamıcamki ha bire hizmet edicemm:44:
E bana gelirlerse onları salonda bırakıp başka bi oadaya geçemeyizki ablamlarla falan..ev sahibiyim sonuçta
iyi tatlım sagol..öyle saga sola koşturuyorz...
gecen hfat bir görüşmem vardı ondan haber bekliyorummm:97:
ufffff işe gelmek istemiyorum dışarısı çok güzel
annemde de çıkıyor ondan sık sıkYa kızlar..gözümde..göz kapağımın içinde bişey çıktı böle nokta gibi çok batıyorr...arada bir çıkıp kayboluyor ama çok rahatsız ediyor beni..bu abah kalktım çok kötü batıyor kirpiğim falan kaçtı sandım..bi baktım iki tane nokta var gene
arpacık çıkmış...Ya kızlar..gözümde..göz kapağımın içinde bişey çıktı böle nokta gibi çok batıyorr...arada bir çıkıp kayboluyor ama çok rahatsız ediyor beni..bu abah kalktım çok kötü batıyor kirpiğim falan kaçtı sandım..bi baktım iki tane nokta var gene
evt ya işde yok ölece oturuyoruzzzay fatma aynen valla kös kös otur(
arpacık çıkmış...
evt ya işde yok ölece oturuyoruzzz
ay bu senin patronun da heYa müşterileri arıcam ..ödemeleri hatırlatmak için..ya uff hiç içimden gelmiyo konuşmak dahiii...
Tek derdim eve gidip yayılmak...
Aa kızlar bakalım bugün kaçta çıkıcam :))şimdi saatler 1 saat ileri alındı yaa...patron dicek kesin 7 de çık diye..bakalım 6da hazırlancam yine uyuzluk yapıcakmı :))
sabah da diyo pişti yapıcaktım seni olmadı..hani acaba ben kaçta geldim..saatler ayarlandı yaa..eski saate göremi gelcem yeniyemi diye beni kontrol etcekmişmişşş
ay bu senin patronun da hebolun müdürüyle yarışır uyuzlukta
ne demek 7 ye kadar kal, anlaşmanız saat kaçtaysa ona uymak zorunda..
gerçi benim eski iş yerimde kışın 6 yazın 7 diye anlaşmıştık, saatler değişince çıkış saatim de değişiyodu
ay bu senin patronun da hebolun müdürüyle yarışır uyuzlukta
ne demek 7 ye kadar kal, anlaşmanız saat kaçtaysa ona uymak zorunda..
gerçi benim eski iş yerimde kışın 6 yazın 7 diye anlaşmıştık, saatler değişince çıkış saatim de değişiyodu
valla doğru dedin cnm:))ama kimse benimkinin eline su dökemez gıcıklıkta lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?