benim patronumun eski patronu daha cins :)) arkim çalışıyor orda..kadın bankaya gönderiyor ya..makbuzun saatine bakıyomuşş..hani dışarı çıktıda dalga geçtimi geçmedimi dye
patronumun arkadaşları sölüyor..o çalışırken 40 tane laf sölerdi eski patronunu cumartesi çalıştırıyo diye..ama şimdi o aynısını yapıyo diyolara,
zuzucum orda tek kişisin sen bi çekip gitsen adam resmen mahvolur. Şirketler kalıcı işçiler gidici olabilir ama senin işini bildiğim için sana ne kadar muhtaç olduğunu bildiğim için böyle söylüyorum. Arada adamı işten çıkmakla tehdit edebilirsin. Oturup konuşalım de. Eskisi gibi deil durumlar artık bi sorumluluğum var de. Cumartesi en azından öğlene kadar çalışabilirsin. Yeni yılada girdik zam istemediysen onuda konuş.
kızlar dün evdeydim dedim ya hani okadar işim olmasına rağmen sıkıldım..iyiki iş var yoksa evde vakit hiç geçmezbide benim burda pek çevrem yok ya hani iyice sıkılıyorum
aynen öyle canım..bana muhtaç...kendimi övmüyorum arkdaşlar elfii daha iyi anlar..gerçekten bana muhtaç şuan..zaten onun için izin bile kullandırmıyor bana..ama eylülde söke söke alıcam 1 hafta..3 gün diyor ama çok bekler o
ah elficim bende çok üstüne gitmek istemiyorum..çünkü sinirlenicem kavga ederiz e ozamanda benim anahtarı fırlatıp atmam gerek kişilik olarak böleyim..o yüzden arada bir sesimiz yükseliyor ama kavga etmiyoz..zam da 20 (haftalık) lira olmuştu :)
ay ben hiç sıkılmıyorum evde, ve pazar günü çok çabuk geçiyo hiç bişi anlamıyorumkızlar dün evdeydim dedim ya hani okadar işim olmasına rağmen sıkıldım..iyiki iş var yoksa evde vakit hiç geçmezbide benim burda pek çevrem yok ya hani iyice sıkılıyorum
Ay yok Fundacım benim şöyle 3 ay evde olmaya ihtiyacım var
He bide mükellefleri niye tek tek arıyon tahakkuk fişinde yazıyor zaten ödeme tarihleri. Daha neler oldu al paralarını sen yatır bide.
kızlar dün evdeydim dedim ya hani okadar işim olmasına rağmen sıkıldım..iyiki iş var yoksa evde vakit hiç geçmezbide benim burda pek çevrem yok ya hani iyice sıkılıyorum
sorma canım sorma
hem önce bildiriyoz,hemde üstüne son günü hatırlatıyoz sadece bikaçını ama..ha hatırlatmasak ben suçlu olurum sanki öle bi sorumluluğum varmış gibi
o hatırlattığım müşterilerin ben yatırıyorum bide
patronum ayrı müşteriler ayrı napayım
ay ben hiç sıkılmıyorum evde, ve pazar günü çok çabuk geçiyo hiç bişi anlamıyorum
keşke cumartesi de izinli olsam
..
ara öğün olarak kek, çikolata yerine 1 havuç yicem artık, bugünden başladım
evde de 3-5 egzersiz yapsam, yaz geldi benim kilo hala 60
ay ben hiç sıkılmıyorum evde, ve pazar günü çok çabuk geçiyo hiç bişi anlamıyorum
keşke cumartesi de izinli olsam
..
ara öğün olarak kek, çikolata yerine 1 havuç yicem artık, bugünden başladım
evde de 3-5 egzersiz yapsam, yaz geldi benim kilo hala 60
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?