2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Arpacık çıkmış zuzu ay ben buaralar çok yoğunum ya..gerçektende patronlarınız ne gıcıkmış laf falan vuruyo delimi ne..ağır olsana ne diye personelle yüzgöz oluyosn ay cinslermiş valla iyi sabredyosunuz kızlar:18:

benim patronumun eski patronu daha cins :)) arkim çalışıyor orda..kadın bankaya gönderiyor ya..makbuzun saatine bakıyomuşş..hani dışarı çıktıda dalga geçtimi geçmedimi dye

patronumun arkadaşları sölüyor..o çalışırken 40 tane laf sölerdi eski patronunu cumartesi çalıştırıyo diye..ama şimdi o aynısını yapıyo diyolara,

yuh yani

zuzucum orda tek kişisin sen bi çekip gitsen adam resmen mahvolur. Şirketler kalıcı işçiler gidici olabilir ama senin işini bildiğim için sana ne kadar muhtaç olduğunu bildiğim için böyle söylüyorum. Arada adamı işten çıkmakla tehdit edebilirsin. Oturup konuşalım de. Eskisi gibi deil durumlar artık bi sorumluluğum var de. Cumartesi en azından öğlene kadar çalışabilirsin. Yeni yılada girdik zam istemediysen onuda konuş.

He bide mükellefleri niye tek tek arıyon tahakkuk fişinde yazıyor zaten ödeme tarihleri. Daha neler oldu al paralarını sen yatır bide.

kızlar dün evdeydim dedim ya hani okadar işim olmasına rağmen sıkıldım..iyiki iş var yoksa evde vakit hiç geçmezbide benim burda pek çevrem yok ya hani iyice sıkılıyorum

aynen öyle canım..bana muhtaç...kendimi övmüyorum arkdaşlar elfii daha iyi anlar..gerçekten bana muhtaç şuan..zaten onun için izin bile kullandırmıyor bana..ama eylülde söke söke alıcam 1 hafta..3 gün diyor ama çok bekler o

ah elficim bende çok üstüne gitmek istemiyorum..çünkü sinirlenicem kavga ederiz e ozamanda benim anahtarı fırlatıp atmam gerek kişilik olarak böleyim..o yüzden arada bir sesimiz yükseliyor ama kavga etmiyoz..zam da 20 (haftalık) lira olmuştu :)

kızlar dün evdeydim dedim ya hani okadar işim olmasına rağmen sıkıldım..iyiki iş var yoksa evde vakit hiç geçmezbide benim burda pek çevrem yok ya hani iyice sıkılıyorum

valla 1-2 gün iyi olurda sonrasında sıkılırım bende...heleki şuan oturduğum mevkide kahveden başka bişey yok, kesin kafayı yerdim

asgari alıyosun dimi

ay ben hiç sıkılmıyorum evde, ve pazar günü çok çabuk geçiyo hiç bişi anlamıyorum
keşke cumartesi de izinli olsam

..
ara öğün olarak kek, çikolata yerine 1 havuç yicem artık, bugünden başladım
evde de 3-5 egzersiz yapsam, yaz geldi benim kilo hala 60

He bide mükellefleri niye tek tek arıyon tahakkuk fişinde yazıyor zaten ödeme tarihleri. Daha neler oldu al paralarını sen yatır bide.

sorma canım sorma
hem önce bildiriyoz,hemde üstüne son günü hatırlatıyoz sadece bikaçını ama..ha hatırlatmasak ben suçlu olurum sanki öle bi sorumluluğum varmış gibi
o hatırlattığım müşterilerin ben yatırıyorum bide

patronum ayrı müşteriler ayrı napayım

vall bazen bende istiyorum çok biraz evde otursam diye oturunca sıkılıyorum ama şu dönemde evde olmayı çook isterdim.

Senin iş resmen eziyet. Bugün sakın 7 de çıkma konuş bence.

aman ne yapıyon kız evde..ay başla canım başlaki yaz geliyo ben biraz vermişim kilo öyle diyo herkes :82:istediğimizi giyebilmek için kilo vermek şart bide bizim yaza düğün var

ay canım inşallah hadi bakalım..benim gibi olma da :))
ben selülit için söledim ya su içcem masaj falan..halen başlıcam bakalım ne gün :))
bugün hiç su içmedim bu arada gideyim sefte yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…