2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bende hiç balık yapmadım yaa..bilmiyorum zaten...

hamsi buğulamayı merak ediyorum yapıcam bigün..eşimde ben yapayımda öğren diyo çok bilmişş

benim de akşama ıspanak yemeğim var kızlar ve yanında tabii ki yoğurt

aok ben doktora yapıyorum tatlım . Kolay degil planlı olmak gerekiyor hep.

Burda marketlerde sıvı bulaşık deterjanı19 civarı ama haftasonu indirimlerle 12.90 filan oluyor.

bende hiç balık yapmadım yaa..bilmiyorum zaten...

hamsi buğulamayı merak ediyorum yapıcam bigün..eşimde ben yapayımda öğren diyo çok bilmişş

Ben de bi defa hamsi buğlama yaptım eşim beğendi ama benim pek hoşuma gitmedi. Büyük balıklar için konuşuyorum balığı tuzluyorsun baharatlarını atıyorsun fesleğen kekik filan ne hoşunuza giderse.Üstüne de azıcık sıvıyağ gezdiriyorsun. Sarımsak , soğan ve patatesle fırına veriyorsun.

yok canım yaa..hiç sanmam..

makinan daha çok yeni canım ondan diyorum bozulursa yazık olur yani. senin makinanın markası modeli falan ne ki? benim bir arkadaş vardı teknik servisten. ona bir sorayım belki faydası olur.

Bu kış çok yaptık balık. Hamsi tavası aldık bide çok kolay ve yağsız oluyor. O kadar çok doyduk ki hiç canım istemiyor

makinan daha çok yeni canım ondan diyorum bozulursa yazık olur yani. senin makinanın markası modeli falan ne ki? benim bir arkadaş vardı teknik servisten. ona bir sorayım belki faydası olur.

beko canım..modelini blmiyom..bakayım akşam:)

Ay nasıl unuttum ya dün sözlenme günümüzdü tam 1 yıl önce istemeye gelmişlerdi söz kesmiştik. Bende unuttum eşimde.

aok ben doktora yapıyorum tatlım . Kolay degil planlı olmak gerekiyor hep.

Burda marketlerde sıvı bulaşık deterjanı19 civarı ama haftasonu indirimlerle 12.90 filan oluyor.
Cnm ben de doktora düşünüyorum zaten master bitti. Ama gözüm yemiyor yaa 4 sene :26: İNş. seneye falan bakalaım... Kolay gelsin sana
ay ne ara yazdınız okadar şeyi akşama tavuk şnitzel patates kola var bugün kolaya kaçtım

Eşime kalsa her gün bu menüyü yiyecek bıkmadan. Hazır patateslerden alıyoruz her markete çıkışımızda, o paket bitene kadar içi rahat etmiyor. E onunla beraber ben de yiyorum kaçar mı patates sonra da gelsin kilolarrrr

Ay nasıl unuttum ya dün sözlenme günümüzdü tam 1 yıl önce istemeye gelmişlerdi söz kesmiştik. Bende unuttum eşimde.

Üfff ben bilmiyoum yaa istemeye geldikleri günü. O kadar saçma abuk subuk okmuştu ki. Öyle oturmaya gelecekler aramızda nişan tarihi falan kararlaştıracaktık bi baktık çikolata şekerle gelmişler ben ev kıyafeti çort tişört Gerçi nişanlancağımız zaman zaten 6-7 yıldır beraberdik, daha söze ne gerek

Evlendiginizden bu yana alınan kilolar kaç??

Ben 54 en fazla 55 gelirken şu an 60 ı görüyorum :S

ay kaynım gibisiniz ozman..o da acayip patates+cola ikilisine tapıyor resmen..ha bide mayonez:120:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…