canım servisini çağırsan anlatmazlar mı tekrar??? not falan al istersen daha iyi olur.
bende hiç balık yapmadım yaa..bilmiyorum zaten...
hamsi buğulamayı merak ediyorum yapıcam bigün..eşimde ben yapayımda öğren diyo çok bilmişş
yok canım yaa..hiç sanmam..
benim de akşama ıspanak yemeğim var kızlar ve yanında tabii ki yoğurt
makinan daha çok yeni canım ondan diyorum bozulursa yazık olur yani. senin makinanın markası modeli falan ne ki? benim bir arkadaş vardı teknik servisten. ona bir sorayım belki faydası olur.
Nektar ben hep yapıyorum çok pratik oluyor fırına sürüyorum borcam tepside o 20 dk da pişene kadar salatayı yap al sana akşam yemeği =)))
Cnm ben de doktora düşünüyorum zaten master bitti. Ama gözüm yemiyor yaa 4 sene :26: İNş. seneye falan bakalaım... Kolay gelsin sanaaok ben doktora yapıyorum tatlım . Kolay degil planlı olmak gerekiyor hep.
Burda marketlerde sıvı bulaşık deterjanı19 civarı ama haftasonu indirimlerle 12.90 filan oluyor.
ay ne ara yazdınız okadar şeyiakşama tavuk şnitzel patates kola var bugün kolaya kaçtım
Ay nasıl unuttum ya dün sözlenme günümüzdü tam 1 yıl önce istemeye gelmişlerdi söz kesmiştik. Bende unuttum eşimde.
yoğurt ıspanakdaki demiri öldürüyomuş diye duydum.......
Ay nasıl unuttum ya dün sözlenme günümüzdü tam 1 yıl önce istemeye gelmişlerdi söz kesmiştik. Bende unuttum eşimde.
Cnm ben de doktora düşünüyorum zaten master bitti. Ama gözüm yemiyor yaa 4 sene :26: İNş. seneye falan bakalaım... Kolay gelsin sana
Eşime kalsa her gün bu menüyü yiyecek bıkmadan. Hazır patateslerden alıyoruz her markete çıkışımızda, o paket bitene kadar içi rahat etmiyor. E onunla beraber ben de yiyorum kaçar mı patatessonra da gelsin kilolarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?