2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

yoğurtsuz yiyemem ki ben:26::26:

bende pilav ve makarna hariç (o da canım çekerse) ,hiçbir yemeği yoğurtlu yiyemem..
eşimde her sofrada mutlaka yoğurt ister..kaynanam kendi yapıyor zaten...

çok kızıyo bana ama napayım..o yoğurt gözümün önünde durur ama aklıma yemek gelmez :))

aok eşim bayılıyo patatese ya bizde öyle marketten hazır patateslerden alırız elma dilim falan..tavuk şnitzeli bende severim..ama hp bu tarz yiye yiye kilo alıcaz eşim sayesinde hiç sebze yemiyoruz

bizim söz olmadı...

nişandan 1 hafta önce istemeye geldiler :))

salı günü geldiler istemeye..haftaya salı nişan oldu :)))

Biz tanıştıktan 2 ay sonra sözlendik. Herşeyiö çok ani ve kısa bir zaman içinde oldu. 14 şubatta evlenme teklifi etmişti bende kabul ettim. Önce onlar bize geldi aileler tanıştı sonra biz gittik. Sonra 16 kişilik bir sülale ile geldiler bizde o kadardık baya kalabalıktık

aok eşim bayılıyo patatese ya bizde öyle marketten hazır patateslerden alırız elma dilim falan..tavuk şnitzeli bende severim..ama hp bu tarz yiye yiye kilo alıcaz eşim sayesinde hiç sebze yemiyoruz

Aynen canım yaa bizim eşler da baya benziyor huy olarak heralde. Onun yüzünden evde sebze sadece patates pişiyor onu da sebze sayarsan işte...Pırasa aldım geçen hafta pazardan, gerçi pırasayı da herkes sevmez ama canım çok istedi bu sene hiç yemedim heralde. Ben yokken yap ye ve bitir bulaşıklarını da yıka sakın evde izi kalmasın diyor

ay aynen inanmıyorumpeki neler yapıyosun böyle olunca çeşit azalıyo

ben pilavı yoğurtla yemem. makarnayı severim ama yoğurtla.

valla ben zorla yediriyorum eşime seebzeyi. yoksa o da tavuk, patates, makarna ve mantıyla beslenecek ömür boyu

bizim söz olmadı...

nişandan 1 hafta önce istemeye geldiler :))

salı günü geldiler istemeye..haftaya salı nişan oldu :)))

bizim de söz olmadı. 20.02.2010 geldiler, istediler, nişanı taktık. 4 ay sonra da imzalarımızı attık

Ben fazla değişmedim kilo olarak. 53 gibiydim şimdi 55 falan. Zaten kendimi bildim bileli böyleyimdir, 50-55 arasında sallanır dururum:76:

ay bende pırasa, bamya, enginar, kereviz, bakla asla ve asla ağzıma sürmem

benim eşim de nefret eder pırasadan, daha hiç yapmadım
ama ben sebzeye bayılıyorum, sık sık yapıyorum evde mecburen yiyo

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…