2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ay aynen inanmıyorumpeki neler yapıyosun böyle olunca çeşit azalıyo

Nohut, fasulye, biber dolması (onunkileri kıymalı, benimkileri kıymasız yaparım), her çeşit kızartma (fiks), mantar, patatesin her çeşit yemeği köfte şnitzel vs. böyle şeyler işte. O yokken de ben kendime sebzemi yaparım çorbamı yaparım yerim içerim bi güzel çorba da pek sevmez beyfendi

waow baya hızlıymışınızcanım helal olsun sana bizimki inat yemek konusunda ağzına sürmez vallasebzelerin adını unutmaya başladım:26:

valla eşim bitek kapuska ve balık yemez (balık 40 yılda bir)
geri önüne ne koysan silip süpürür..

daha dün sinirimi zıplattı..göbek aldı başını gidiyor nerdeyse..yandan simitlerde çıkmış..çok üstüne gitmek istmiyorum çünkü biliyorum yazın veriyo kilo..kışın alıyor yatış pozisyonunda olduğıu için..

güle güle sirkencubin :)
fatoo sen çık aradan bacım..bol sende

merak etme cnm ben bişe yiyemiyorum zaten canımda çekmiyo daha:))
benim eşimde hiç sebze sevmez maalesf bende öle çok düşkün değilim ama bi yediğimiz fasulyeyle,ıspanak,patlıcan,patates başkada sebze yok

balık bende hiç yemiyorum ya ne yapacaksam d vitamini alamıyorum

ben bayılırım balığa, eşim de çok sever
hani denizden babam çıksa yerim o derece bizdeki balık aşkı

küçük bir balıkçımız var nişanlıyken her hafta giderdik, evleneli dışarı çıkartmıyo beni
söylim de bi hafta sonu götürsün bari, azıcık dürtmezsen kendi aklından bulup yapmaz

benim eşim de öyle çok yemek seçmiyo, aok ve fundaya bakınca şimdi sevindim aslında
her yemeğimi de beğenir canım benim

inanmıyorum sana bizimkide çorba sevmez tek sevdiği çorba mercimek çorbasıhepte mercimek çorbası içilirmi canımköftelere bayılır et çok sever patatesin her türlüsünü sever patlıcanın her şeklini yer ..değişik tadlara açık allahtan :81:

bizde bikere çıkıyoken balık yemeye gitmiştik ben zehirlendim çok kötü hastalandım ondan sonra balık yemiyorumbalık deyince bile tüylerim diken diken oluyo

bizde bikere çıkıyoken balık yemeye gitmiştik ben zehirlendim çok kötü hastalandım ondan sonra balık yemiyorumbalık deyince bile tüylerim diken diken oluyo
ay kıyamam kardeşimin muz komasına girdiği gibi olmuş
1 kilo muz sonrasında tüm gece istifra etmişti, 6 yaşından beri ağzına sürmez

ay itfaiye araçları geçti bir sürü burdan nerde yangın var acaba, umarım önemli bişi değildir :26:

yok ya bu kadar olmaz resmen aynılar nerdeyse. evet bir de patlıcan vardı dimi onu da yiyor bizimki hayretttt. Ama yaz bi gelsin şöyle güzel taze fasulyeler çıksın yapıcam banane kimse beni zeytinyağlı tazefasulye yapmaktan alıkoyamaz. Her şeyi bırakırım onu aslaaa. Fasulye de sevmez işte ama yiyecek bişey olmazsa yerim der. Diğerlerini yiyecek bişey olmasa da yemez.
Sebze vitamini alsın diye ben de salatalara çeşit katıyorum artık. Yoğurtlu semizotu salatası falan yapıyorum mesela seviyor onu sebze işte onu bari yiyor çok şükür. Brokoli karnıbahar haşlarım ara sıra, bi iki de onlardan alı. Çok sık yapsam hayatta yemez. Aynı yemeği ertesi gün yemez.Ayyy yeter içim şişti :84:

ay kıyamam kardeşimin muz komasına girdiği gibi olmuş
1 kilo muz sonrasında tüm gece istifra etmişti, 6 yaşından beri ağzına sürmez

1 kilo muz muuu hey maşallah. Geçmiş olsun kardeşine ama yesin ya arada sırada bi tanecik, muz iyidir.
Walla insan o yemekle ilgili başına bişey gelince yemekten uzaklaşıyor heralde.

1 kilo muzmu

ay bende balık ekmek çok severim..ama eşim götürmüyor beni..yazın denizkıyısında teknede yapıyolar..yok diyo temiz değildir onlar (
ama ben çok istiyorum hep içimde kalmıştır

1 kilo muz muuu hey maşallah. Geçmiş olsun kardeşine ama yesin ya arada sırada bi tanecik, muz iyidir.

aynen canım benim eşimin balıktan soğuması da o sebepten..bikere midesini bozdu, tiksindi..daha da yemiyor

Benim eşime maşalah diyim o zaman. Hiç bir yemeği seçmez özelikle sebze yemekleri sever. Lahana aldım sırf kapuska istedi diye. Kerevizi çok sever. Yemek ayırmaz temizlik hariç mutfakta da her yemeğe yardım eder. Daha onsuz bi yemek yapmadım. mutlaka gelir ucundan tutar

1 kilo muzmu

ay bende balık ekmek çok severim..ama eşim götürmüyor beni..yazın denizkıyısında teknede yapıyolar..yok diyo temiz değildir onlar (
ama ben çok istiyorum hep içimde kalmıştır

ay bir kilo olmasa da civarıdır işte 3-4 tane felan yuvarladım ben

biz yiyoruz bazen sahilden zuzum, bakıyorum en tertemiz görünen kişiden alıyorum
o sahilde yemeside ne güzel oluyo balık ekmeğin yaa
kokusu felan

acıktım ama bennnnnn.......

ya kızlar dün eve 6da gittim ya eşimde geç gelcekmiş öle dedi..hadi kek yapayım dedim..evde süt yok az biraz yoğurt vardı..yoğurtlu kek tarifi aradım defterimden bulamadım

siz süt yerine yoğurt kullanıyomusunuz kekte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…