ay aynen inanmıyorumpeki neler yapıyosun böyle olunca çeşit azalıyo
waow baya hızlıymışınızben pilavı yoğurtla yemem. makarnayı severim ama yoğurtla.
valla ben zorla yediriyorum eşime seebzeyi. yoksa o da tavuk, patates, makarna ve mantıyla beslenecek ömür boyu
bizim de söz olmadı. 20.02.2010 geldiler, istediler, nişanı taktık. 4 ay sonra da imzalarımızı attık
benim eşim de nefret eder pırasadan, daha hiç yapmadım
ama ben sebzeye bayılıyorum, sık sık yapıyorum evde mecburen yiyo
güle güle sirkencubin :)
fatoo sen çık aradan bacım..bol sende
valla eşim bitek kapuska ve balık yemez (balık 40 yılda bir)
geri önüne ne koysan silip süpürür..
daha dün sinirimi zıplattı..göbek aldı başını gidiyor nerdeyse..yandan simitlerde çıkmış..çok üstüne gitmek istmiyorum çünkü biliyorum yazın veriyo kilo..kışın alıyor yatış pozisyonunda olduğıu için..
Nohut, fasulye, biber dolması (onunkileri kıymalı, benimkileri kıymasız yaparım), her çeşit kızartma (fiks), mantar, patatesin her çeşit yemeğiköfte şnitzel vs. böyle şeyler işte. O yokken de ben kendime sebzemi yaparım çorbamı yaparım yerim içerim bi güzel çorba da pek sevmez beyfendi
ben bayılırım balığa, eşim de çok sever
hani denizden babam çıksa yerim o derece bizdeki balık aşkı
küçük bir balıkçımız var nişanlıyken her hafta giderdik, evleneli dışarı çıkartmıyo beni
söylim de bi hafta sonu götürsün bari, azıcık dürtmezsen kendi aklından bulup yapmaz
benim eşim de öyle çok yemek seçmiyo, aok ve fundaya bakınca şimdi sevindim aslında
her yemeğimi de beğenir canım benim
ay kıyamambizde bikere çıkıyoken balık yemeye gitmiştik ben zehirlendim çok kötü hastalandım ondan sonra balık yemiyorumbalık deyince bile tüylerim diken diken oluyo
inanmıyorum sana bizimkide çorba sevmez tek sevdiği çorba mercimek çorbasıhepte mercimek çorbası içilirmi canım köftelere bayılır et çok sever patatesin her türlüsünü sever patlıcanın her şeklini yer ..değişik tadlara açık allahtan :81:
ay kıyamamkardeşimin muz komasına girdiği gibi olmuş
1 kilo muz sonrasında tüm gece istifra etmişti, 6 yaşından beri ağzına sürmez
1 kilo muz muuuhey maşallah. Geçmiş olsun kardeşine ama yesin ya arada sırada bi tanecik, muz iyidir.
Walla insan o yemekle ilgili başına bişey gelince yemekten uzaklaşıyor heralde.
ay itfaiye araçları geçti bir sürü burdan nerde yangın var acaba, umarım önemli bişi değildir :26:
1 kilo muz muuuhey maşallah. Geçmiş olsun kardeşine ama yesin ya arada sırada bi tanecik, muz iyidir.
Walla insan o yemekle ilgili başına bişey gelince yemekten uzaklaşıyor heralde.
1 kilo muzmu
ay bende balık ekmek çok severim..ama eşim götürmüyor beni..yazın denizkıyısında teknede yapıyolar..yok diyo temiz değildir onlar(
ama ben çok istiyorum hep içimde kalmıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?