- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
yok ya bu kadar olmaz resmen aynılar nerdeyse. evet bir de patlıcan vardı dimi onu da yiyor bizimki hayretttt. Ama yaz bi gelsin şöyle güzel taze fasulyeler çıksın yapıcam banane kimse beni zeytinyağlı tazefasulye yapmaktan alıkoyamaz. Her şeyi bırakırım onu aslaaa. Fasulye de sevmez işte ama yiyecek bişey olmazsa yerim der. Diğerlerini yiyecek bişey olmasa da yemez.
Sebze vitamini alsın diye ben de salatalara çeşit katıyorum artık. Yoğurtlu semizotu salatası falan yapıyorum mesela seviyor onu sebze işte onu bari yiyor çok şükür. Brokoli karnıbahar haşlarım ara sıra, bi iki de onlardan alı. Çok sık yapsam hayatta yemez. Aynı yemeği ertesi gün yemez.Ayyy yeter içim şişti :84:
ben ikisini birlikte kullanıyorum zuzumacıktım ama bennnnnn.......
ya kızlar dün eve 6da gittim ya eşimde geç gelcekmiş öle dedi..hadi kek yapayım dedim..evde süt yokaz biraz yoğurt vardı..yoğurtlu kek tarifi aradım defterimden bulamadım
siz süt yerine yoğurt kullanıyomusunuz kekte
ay bir kilo olmasa da civarıdır işte 3-4 tane felan yuvarladım ben
biz yiyoruz bazen sahilden zuzum, bakıyorum en tertemiz görünen kişiden alıyorum
o sahilde yemeside ne güzel oluyo balık ekmeğin yaa
kokusu felan
evet elfim en güzel orda yapıyolar zaten, bir de bakırköy sahilinden yiyorum bazenNektar eminönünde çok güzel. Ordan yedinmi hiç?
çenemiz düştü bugün
akşama Ali kaptaaağn vaar
ay kıyamambende istiyom
burda iki tane var..biri çarşıda hemen diğeri uzak biraz..
çarşıdakine pis diyo..ordakide temiz değildir diyo..sanki gittide biliyo:2:
oooooooleyyyyyyyyyyyyyyyytek izlediğimiz dizi
bende istiyom
burda iki tane var..biri çarşıda hemen diğeri uzak biraz..
çarşıdakine pis diyo..ordakide temiz değildir diyo..sanki gittide biliyo:2:
Fragmanını bulamadım ya bu akşam yokmu acaba
oooooooleyyyyyyyyyyyyyyyytek izlediğimiz dizi
var ben izlemiştim fragmanını :101:Fragmanını bulamadım ya bu akşam yokmu acaba
Fundanın smileyi olsun bu :104: :104: :104:sevmiyoda ondanıyyy iğrenç balık ..ay kızlar lütfen artık balıktan konuşmayalım
inşallah kendisi şaka yapıyodurkızlar patronuma acıktım dedim (biz aradbir akşam üstleri atıştırırız onunla)
bu saatte yersen iştahın kaçar dedi..bende dedim ,yok yemem zaten yarımsaat sonra çıkıcaz zatii...
"haha çok şakacısın" dedi
aaa tek mii
dizikoliğim ben, eşim de geç geldiği için rahat rahat izliyorum
pazartesi: küçük sırlar
salı: ali kaptan
çarşamba: muhteşem yüzyıl
perşembe: fatmagül
cuma: feriha (mecburiyetten)
cumartesi: kavak yelleri
pazar:BKM
var ben izlemiştim fragmanını :101:
Fundanın smileyi olsun bu :104: :104: :104:
ben sevmiyorum onları canım, hep aynı şeyAynı sayılır benim dizi listesi de. Çarş. ve cuma çocuklar duymasın'a da göz gezdiriyorum senden farklı olarak.
var ben izlemiştim fragmanını :101:
Fundanın smileyi olsun bu :104: :104: :104:
ayyy acıktım ben de walla bu kadar yemek muhabbetinden sonra. Ali Kaptan'la akşamki randevuma atıştırmalık bişeyler ayarlamalıyım ben en iyisi şu haşhaşlı çöreği ypayım birazdan ancak olur :))
Fundacım kayınvaliden yakınında mı ara sıra gidiyorsunuz ya ondan sordum. Bizimki üst katta da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?