feysbuktan izlemiştim galiba kızlar :26:çok şekersin yaa
ya nerden izledin ben kanald nin sitesinden bakıyodum..eski fragmanı var..acaba tekrarmı oynatcaklar buakşam..
nerden izledin kıss...
gerçi tekrar olması iyi olur..bu gece kocişle randevumuz var da:89::103:
feysbuktan izlemiştim galiba kızlar :26:
benim aklımda mı öyle kalmış, araştırıyım hemen
randevu mu :89: :89:
evet izlemeyin siz boşverin
zuzu randevu demek ha..bizim zavallımda bekliyo ama malesef hastayım
Zuzu sizin bu randevular da süper yanii Dayanıverin dizi bitene kadar :)))
he vallaben erteledikçe randevulaşıyoz artık
ay kıs geç oluyor ozman..üşeniyom banyo yap,kuru saçları uyu ohoo
bugün dedimki akşama sana sürprizim var..sevdiği şeyleri yapacağım ya onu kasdettimnedese beğenirsiniz mutlu bi şekilde tabiki ozaman hastalık bitti:89:gül gül öldüm kızlar
bayıldım walllaaa. Biz de mi randevulaşsak bu gece heveslendim sizden görünce Ama benim kociş taaa 12de gelcek yemek yicez o saatten sonra bi de. Randevu bizim neyimize, yemekten sonra da sızar kalırız
bugün dedimki akşama sana sürprizim var..sevdiği şeyleri yapacağım ya onu kasdettimnedese beğenirsiniz mutlu bi şekilde tabiki ozaman hastalık bitti:89:gül gül öldüm kızlar
iyi akşamlar elfiiBen bugün hiç bi iş yapmadım 1 saatim kaldı en azından biraz toparlama yapayım masam evrak dolu. İşeyip kaldırayım bi kısmını.
Size iyi sohbetler arada sıkılırsam yazdıklarınızı okurum.
Öptüm by şeker kızlar.. Sizi seviyoreeeee
benimkisi de 11 de gelicek, ona kalsa her saat müsait ama ben erken kalkıyorum hiç randevulaşamam bu gece içinbayıldım walllaaa. Biz de mi randevulaşsak bu gece heveslendim sizden görünce Ama benim kociş taaa 12de gelcek yemek yicez o saatten sonra bi de. Randevu bizim neyimize, yemekten sonra da sızar kalırız
olabilir sanırım zuzumaklı orda adamın :))
nektar canım eskisini açmışındır sen..hemen kapattın ya fark etmemişsindir..bence yok çünkü fragmanda yok canım:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?