2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

feysbuktan izlemiştim galiba kızlar :26:
benim aklımda mı öyle kalmış, araştırıyım hemen

randevu mu :89: :89:
evet izlemeyin siz boşverin

feysbuktan izlemiştim galiba kızlar :26:
benim aklımda mı öyle kalmış, araştırıyım hemen

randevu mu :89: :89:
evet izlemeyin siz boşverin

valla bugece kaçışım yok..e dizi bitmeden olmaz..ozamanda geç oluyor banyo yapmak istemiyom..inşallah tekrarıdır

ay bulamadımm fragmanıı
ama ben gördüm diye hatırlıyorum, cemileli felan
yada videoyu açtım da müşteri geldi, sonra durdurup kapattımmı naaptım
o da eski bişidi herhalde :26:

yok mu şimdi dizi bu akşamm

bugün dedimki akşama sana sürprizim var..sevdiği şeyleri yapacağım ya onu kasdettimnedese beğenirsiniz mutlu bi şekilde tabiki ozaman hastalık bitti:89:gül gül öldüm kızlar

Ben bugün hiç bi iş yapmadım 1 saatim kaldı en azından biraz toparlama yapayım masam evrak dolu. İşeyip kaldırayım bi kısmını.

Size iyi sohbetler arada sıkılırsam yazdıklarınızı okurum.

Öptüm by şeker kızlar.. Sizi seviyoreeeee

he valla ben erteledikçe randevulaşıyoz artık
ay kıs geç oluyor ozman..üşeniyom banyo yap,kuru saçları uyu ohoo
bayıldım walllaaa. Biz de mi randevulaşsak bu gece heveslendim sizden görünce Ama benim kociş taaa 12de gelcek yemek yicez o saatten sonra bi de. Randevu bizim neyimize, yemekten sonra da sızar kalırız

aklı orda adamın :))

nektar canım eskisini açmışındır sen..hemen kapattın ya fark etmemişsindir..bence yok çünkü fragmanda yok canım:26:

bugün dedimki akşama sana sürprizim var..sevdiği şeyleri yapacağım ya onu kasdettimnedese beğenirsiniz mutlu bi şekilde tabiki ozaman hastalık bitti:89:gül gül öldüm kızlar

benikisi de nefret ediyo regl günlerimden, halbuse 5 güncük
iyi akşamlar elfii

ayy valla bi hastalık bitsede kurtulsam zavallı acıyorum ya
ama hiç öyle bişey diyeceğini beklemiyodum kızlar deli

bayıldım walllaaa. Biz de mi randevulaşsak bu gece heveslendim sizden görünce Ama benim kociş taaa 12de gelcek yemek yicez o saatten sonra bi de. Randevu bizim neyimize, yemekten sonra da sızar kalırız
benimkisi de 11 de gelicek, ona kalsa her saat müsait ama ben erken kalkıyorum hiç randevulaşamam bu gece için

aklı orda adamın :))

nektar canım eskisini açmışındır sen..hemen kapattın ya fark etmemişsindir..bence yok çünkü fragmanda yok canım:26:
olabilir sanırım zuzum

zuzu sen toparlanmıyomusun, saat 6 oluyo
sor bakim gıcık patronuna çıkartıyo mu seni :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…