iyi akşamlar canımkızlar ben kaçar...bugünde erken çık hadi diyo yaa...
nese canlar öpüldünüz..iyi akşamlar..
evden bakarım son yorumlara :)))
iyi akşamlar canım
funda da kaçar şimdi,
aok çörek yapmaya gider
benim de yarım saatim kaldı masamı toparliyım
iyi akşamlar canım
funda da kaçar şimdi,
aok çörek yapmaya gider
benim de yarım saatim kaldı masamı toparliyım
waow baya hızlıymışınızcanım helal olsun sana bizimki inat yemek konusunda ağzına sürmez valla sebzelerin adını unutmaya başladım:26:
aaa tek mii
dizikoliğim ben, eşim de geç geldiği için rahat rahat izliyorum
pazartesi: küçük sırlar
salı: ali kaptan
çarşamba: muhteşem yüzyıl
perşembe: fatmagül
cuma: feriha (mecburiyetten)
cumartesi: kavak yelleri
pazar:BKM
Ben bugün hiç bi iş yapmadım 1 saatim kaldı en azından biraz toparlama yapayım masam evrak dolu. İşeyip kaldırayım bi kısmını.
Size iyi sohbetler arada sıkılırsam yazdıklarınızı okurum.
Öptüm by şeker kızlar.. Sizi seviyoreeeee
ben de izliyorum canım tolgişipazartesi, perşembe ve cumayı çıkart aynıyız. Cuma akşamları da artık Komedi dükkanı var yaşasınnnnönceden çarşamba akşamlarıydı muhteşem yüzyılla savaşamayınca cumaya çektiler. zuzu ve ben izlerdik zaten, sanırım zuzu da izliyordur.
ben evdeyim kızlar. birazdan ütülerime başlıycam. arada yine bakarım yazan olursa.
canım biz işe de yemek götürdüğümüz için mecburen yiyoruz zaten. her zaman sulu yemek olmak zorunda. patates, patlıcan, taze fasulye, pazı, ıspanak, bezelye vs. yiyoruz mecburen.
pazartesi, perşembe ve cumayı çıkart aynıyız. Cuma akşamları da artık Komedi dükkanı var yaşasınnnnönceden çarşamba akşamlarıydı muhteşem yüzyılla savaşamayınca cumaya çektiler. zuzu ve ben izlerdik zaten, sanırım zuzu da izliyordur.
ben evdeyim kızlar. birazdan ütülerime başlıycam. arada yine bakarım yazan olursa.
Saol zuzucum walla beğendim sevinmene. Mürdüm bu, çok çok severek yaptırdım eminim hiç pişman olmıcamay aok..topiğine yazdım ama burayada yazamadan edemicem mutfağına resmen bayıldım ya...ay bende ilerde yaptırcağım mutfağın renk seçeneğine seninkinide ekledim :))
ay yemek yedim üzerime bi miskinlik bi ağırlık çöktü, banyo yapmam lazım saçlarım kirli görünür yoksa yarınüşeniyorum ama yapıcam..yapmışken banyo öncesi yüzüme mısır unu maskesi de yapim bari
nasıl güzel bir yağmur var burdaa
Saol zuzucum walla beğendim sevinmene. Mürdüm bu, çok çok severek yaptırdım eminim hiç pişman olmıcam
Tarif isteriz ne işe yarıyor bu mısır unu maskesi?
peeling işini görüyo canım
1 tatlı kaşığı mısır unu ve bir kaşık yoğurt
iyice ovuyosun sonra da duş alıyosun :81:
aa toz şekerini hiç duymadım :26:Ben de zeytinyağı ve toz şekeri karıştırarak yapardım. Kalanıyla da ellerimi ovuştururdum yumuşacık olurdu yüzüm ellerim. Unuttum artık yapmıyorum((
Çok meraklıyım böyle bakım işlerine aslında ama meraktan öteye gidemiyor, bir iki deniyorum sonra üşeniyorum kalıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?