2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kızlar ben kaçar...bugünde erken çık hadi diyo yaa...
nese canlar öpüldünüz..iyi akşamlar..
evden bakarım son yorumlara :)))

Ben artık dayanamıyorum çok acıktım. Gidiyorum kızlar kendime bişeyler hazırlamaya. Kendinize ii bakın görüşürüz akşam burada olursanızzz

kızlar ben kaçar...bugünde erken çık hadi diyo yaa...
nese canlar öpüldünüz..iyi akşamlar..
evden bakarım son yorumlara :)))
iyi akşamlar canım
funda da kaçar şimdi,
aok çörek yapmaya gider
benim de yarım saatim kaldı masamı toparliyım

waow baya hızlıymışınızcanım helal olsun sana bizimki inat yemek konusunda ağzına sürmez vallasebzelerin adını unutmaya başladım:26:

canım biz işe de yemek götürdüğümüz için mecburen yiyoruz zaten. her zaman sulu yemek olmak zorunda. patates, patlıcan, taze fasulye, pazı, ıspanak, bezelye vs. yiyoruz mecburen.

pazartesi, perşembe ve cumayı çıkart aynıyız. Cuma akşamları da artık Komedi dükkanı var yaşasınnnn önceden çarşamba akşamlarıydı muhteşem yüzyılla savaşamayınca cumaya çektiler. zuzu ve ben izlerdik zaten, sanırım zuzu da izliyordur.

ben evdeyim kızlar. birazdan ütülerime başlıycam. arada yine bakarım yazan olursa.

size bir selam veriyim dedim ..öpüldünz hepinize iyi çalışmalar canlar

:122::118::119:

özledim smilayları he

:92:
hadi görüşürk neyse:80:

ben de izliyorum canım tolgişi

bu akşam sessiz olur buralar bizim kızların işi var
sana kolay gelsin yarenaycım
super gelmiş ama gitmiş

ben de çamaşır katliycam galiba, dizi de yok biraz kitap okur uyurum

bi ara çarşambaları yoktu dmek ondan ben bilmiyodum...sonra başka gün (heralde cumaydı)denk geldi dedim eskiyimi veriyo ne ..ama yenisiydi..meğer ondanmış senden öğrendim :))

geçen cuma hepsini izleyemedim..eşimin uykusu geldi (

offf dizi tekrarmış gerçekten. Bu arada haşhaşlı çöreklerimi yaptım. Çok beğendim tarifini de ekledim hemen hamur işleri bölümüne :)))

dedik ama tekrarı :)))
başlığı gördüm canım bakıyorum şimdi:))

ay aok..topiğine yazdım ama burayada yazamadan edemicem mutfağına resmen bayıldım ya...ay bende ilerde yaptırcağım mutfağın renk seçeneğine seninkinide ekledim :))

ay yemek yedim üzerime bi miskinlik bi ağırlık çöktü, banyo yapmam lazım saçlarım kirli görünür yoksa yarın üşeniyorum ama yapıcam..yapmışken banyo öncesi yüzüme mısır unu maskesi de yapim bari

nasıl güzel bir yağmur var burdaa

ay aok..topiğine yazdım ama burayada yazamadan edemicem mutfağına resmen bayıldım ya...ay bende ilerde yaptırcağım mutfağın renk seçeneğine seninkinide ekledim :))
Saol zuzucum walla beğendim sevinmene. Mürdüm bu, çok çok severek yaptırdım eminim hiç pişman olmıcam

Tarif isteriz ne işe yarıyor bu mısır unu maskesi?

Saol zuzucum walla beğendim sevinmene. Mürdüm bu, çok çok severek yaptırdım eminim hiç pişman olmıcam

Tarif isteriz ne işe yarıyor bu mısır unu maskesi?

peeling işini görüyo canım
1 tatlı kaşığı mısır unu ve bir kaşık yoğurt
iyice ovuyosun sonra da duş alıyosun :81:

peeling işini görüyo canım
1 tatlı kaşığı mısır unu ve bir kaşık yoğurt
iyice ovuyosun sonra da duş alıyosun :81:

Ben de zeytinyağı ve toz şekeri karıştırarak yapardım. Kalanıyla da ellerimi ovuştururdum yumuşacık olurdu yüzüm ellerim. Unuttum artık yapmıyorum ((
Çok meraklıyım böyle bakım işlerine aslında ama meraktan öteye gidemiyor, bir iki deniyorum sonra üşeniyorum kalıyor.

aa toz şekerini hiç duymadım :26:
ilginç geldi deneyebilirim aslında, ne işe yarıyo ama sadece yumuşaklık için değil dimmi canım?

kız zuzuşş senin randevun yokmuydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…