2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

aa toz şekerini hiç duymadım :26:
ilginç geldi deneyebilirim aslında, ne işe yarıyo ama sadece yumuşaklık için değil dimmi canım?

kız zuzuşş senin randevun yokmuydu

o da peeling için cnm toz şeker cildi peeling yinetine temizliyor işte, zeytinyağı da nem ve yumuşaklık veriyor.
Zuzuş yine mi vazcaydın yoksa kocişi sensiz mi bırakıcaksın

o da peeling için cnm toz şeker cildi peeling yinetine temizliyor işte, zeytinyağı da nem ve yumuşaklık veriyor.
Zuzuş yine mi vazcaydın yoksa kocişi sensiz mi bırakıcaksın
dur bu akşam onu deniyim bari, teşekkürler canımcım

hehehe kaçarmı kıs:89:
bıcıbıcımı yaptım geldim

çabuk kaçtım elinden :)) ama cumartesi kaçamıcakmışım:18: :))

sevindim beğenmene dicektin galiba
ay evet öle dicektim hızlı yazıyım derken karışmış :))
bıcıbıcımı yaptım geldim

hey maşallah sıhhatler olsun cnm bunu da çıkardın aradan Artık cumartesiye kadar izinlisin yani

bu saatte size beğendiğim elbiseyi göstermek için aaçtım :)) (ablamın düğüne diktirmeyi düşündüğüm)

bunun parlament mavisini düşünün kızlar

Son düzenleme:
günaydın kızlar

bıcıbıcımı yaptım geldim

zuzu banyodan sonra nasıl kaçtın kız buralara. ben hemen uyumak istiyorum öle durumlarda.

benimki de bu akşam annem bizde kalacak diye sıkıştırdı dün, çok kaçtım ama yakalandım bi de takılıyor üsütne, böyle kaçıp kovalamacayla daha bi heyecanlı oluyormuş

Kızlar akşamları nete girecek vakti nerde buluyorsunuz ya ben eve gidene kadar 8 oluyor. dün eşim eve erken gitmiş pizzayı yapmıştı çok sevindim çokta yorgundum kaynanamda mesaideydi. Pizzayı yaptığı için ödüllendirdim onu :)))

ikimizde sobelendik yani :))

ay çay koymuştum içelim diye..ana bi baktık banyodayız
e okadar demledim içelimde öle uyuyalım dedik..o ara açtım bende :))

heyytt yoksa sende mi

aferin eşine iyi yapmış :)
valla ben çay faslında açıyorum bazen ya..yada eşim yabancı film izliyo arada böle kavgalı gürültülü ben sıkılıyorum bisüre sonra, alıyom toptopumu :)

Günaydın kızlar zuzu elbisen güzelmiş. Benim de bir şeyler diktirmem gerekiyor iki düğün var mayısta ve temmuzda. Daha hiç araştırmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…