aa toz şekerini hiç duymadım :26:
ilginç geldi deneyebilirim aslında, ne işe yarıyo ama sadece yumuşaklık için değil dimmi canım?
kız zuzuşş senin randevun yokmuydu
dur bu akşam onu deniyim bari, teşekkürler canımcımo da peeling için cnm toz şeker cildi peeling yinetine temizliyor işte, zeytinyağı da nem ve yumuşaklık veriyor.
Zuzuş yine mi vazcaydın yoksa kocişi sensiz mi bırakıcaksın
dur bu akşam onu deniyim bari, teşekkürler canımcım
Saol zuzucum walla beğendim sevinmene. Mürdüm bu, çok çok severek yaptırdım eminim hiç pişman olmıcam
ay evet öle dicektim hızlı yazıyım derken karışmış :))sevindim beğenmene dicektin galiba
hehehe kaçarmı kıs:89:
bıcıbıcımı yaptım geldim
çabuk kaçtım elinden :)) ama cumartesi kaçamıcakmışım:18: :))
bu saatte size beğendiğim elbiseyi göstermek için aaçtım :)) (ablamın düğüne diktirmeyi düşündüğüm)
Eki Görüntüle 169627
bunun parlament mavisini düşünün kızlar
bu saatte size beğendiğim elbiseyi göstermek için aaçtım :)) (ablamın düğüne diktirmeyi düşündüğüm)
Eki Görüntüle 169627
bunun parlament mavisini düşünün kızlar
hehehe kaçarmı kıs:89:
bıcıbıcımı yaptım geldim
çabuk kaçtım elinden :)) ama cumartesi kaçamıcakmışım:18: :))
çok zarif bir elbise bu, bayıldım
bu rengi de hoş
yakışır zuzum
günaydın kızlar
zuzu banyodan sonra nasıl kaçtın kız buralara. ben hemen uyumak istiyorum öle durumlarda.
benimki de bu akşam annem bizde kalacak diye sıkıştırdı dün, çok kaçtım ama yakalandımbi de takılıyor üsütne, böyle kaçıp kovalamacayla daha bi heyecanlı oluyormuş
Kızlar akşamları nete girecek vakti nerde buluyorsunuz ya ben eve gidene kadar 8 oluyor. dün eşim eve erken gitmiş pizzayı yapmıştı çok sevindim çokta yorgundum kaynanamda mesaideydi. Pizzayı yaptığı için ödüllendirdim onu :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?