2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ay kızlar dün eşim atletini ters giydi ben farkettim..çevir onu ters dedim..yok diyo düz (göz ucuylada bakıyo)

hemen dedi nesine giriyon iddaya düz bu atlet..ya bak kaybetcen ters o diyom yok diyo..iyi kendi kaşındı..
girdik iddasına ve ben kazandım tabisii
sonrada diyo yok ben bunu saylamam, halbuki kendi koydu ortaya kaybeden 2 hafta boyunca temizliği o yapıcak ,diğeri karışmıcak çok emin ya kendinden :))

Günaydın kızlar zuzu elbisen güzelmiş. Benim de bir şeyler diktirmem gerekiyor iki düğün var mayısta ve temmuzda. Daha hiç araştırmadım.

thanks canm, oo bizimki eylülde ben geçen ay buldum bunu :))
1-hevesim kaçmazsa diktircem
2-çok uçuk fiyat vermezseler diktircem

günaydın kızlar yine birsürü yazmışınızdün akşam herkes faliyetteymişhasta olmasam kesin bizde bu akşam bitiyo hastalığım..zuzu elbisen çok hoş çok zarif mavi daha hoş olur bence bu soluk gösterir insanı

bende öle düşündüm canım..belki başkasına yakışır ama bana gitmez bu renk..
biz sıramızı savdıkhadi bakalım sizi görelim :)))

peki kızlar parlament mavisi lbisenin altına ne renk yakkabı gider :)
o elbisenin altına açık ayakkabı olurmuki:26:

Son düzenleme:
neyse fistiklar ben okula gidiyorum öpüldünüzz

byeeeeeeeeeeeeeeee

sizlere hos sohbetler

kendinize cici bakin !

kızlar günaydın,
ya bişe soracam size brzilya fönü yaptırmak istiyorum şehir fırsatında fiyat çok uygun 99 tl acaba hamilelere bi zararı varmıdır bilen varmı?

zuzu kardeşim benim nişanımda parlament mavisi elbise giydi altına gümüş rengi ayakkabı giydi süper oldu

ben de eşim evde yokken açıyorum topitopumu, canım sıkılıyo tek başıma napim
..
zuzum ben de gümüş diycektim, herkes de aynı fikirde sanırım :81:

Günaydın herkese

kızlar günaydın,
ya bişe soracam size brzilya fönü yaptırmak istiyorum şehir fırsatında fiyat çok uygun 99 tl acaba hamilelere bi zararı varmıdır bilen varmı?

:26: bilmiyorum valla..ama sonuçta sürdükleiri o ilaç kimyasal değilmi..nekadar bitkiselde deseler hiç bi boyada kimyasal olmadığına inanmam

olur diktireyim =) Burda bir terzi buldum adam konfeksiyon işi çalışyıor hiç prova filan da yapmıyor bir elbise diktirdim 60 liraya dikti çok da güzel oldu. Yine ona diktireceğim.

ozaman ölçülerimi vereyim hemen:76: :)
bende terzi arıyom burdan yada çevre illerden :))

pardon ilçelerden dicektim :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…