2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kızlar benim sabahları ellerim ve ayaklarım şişiyo onu farkettim

ay aynen ,bide hiç dermanı olmuyo ellerimin bu sabah yorganı tutup çekemedim üstüme ya okadar yanii..ayaklarımın değil ama ellerimin şiştiğini hissediyorum bazen

vip dükkanında yine çantalar çok ucuz bakarsanız kızlarbenim tarzıma göre bulamadım..ama hoş olanlar var

ay aynen ,bide hiç dermanı olmuyo ellerimin bu sabah yorganı tutup çekemedim üstüme ya okadar yanii..ayaklarımın değil ama ellerimin şiştiğini hissediyorum bazen

ellerimi yüzükten biliyorum canım..ayaklarımıda sabah giydiğimde dar olan bi ayakkabım vardı akşam gezmeye giderken giydim tam oldu

ozaman ölçülerimi vereyim hemen:76: :)
bende terzi arıyom burdan yada çevre illerden :))

pardon ilçelerden dicektim :))

Ankaradayım canım beklerim =)))

bol bence şu an ve emzirme döneminde dursun. Az önce okuduğuma göre saçlara o keratinize yapıyla birlikte sürülen solüsyonda formaldehit varmış. Formaldehit her ne kadar bir çok şeyin içinde bulunsa da brezilya fönü yapılınca 48 a boyunca saçı toplamak yıkamak toka takmak filan yasakmış. Formaldehitin 2 gn boyunca yüzüne degidigi düşünsene :S:SS Bir de bazı firmalarda "formaldehyde-free" diye o solüsyonu satıyorlarmış uyanıklar... "formaldehyde"ın adı geçmesin diye ısı ile formaldehyde'a dönüşen methyl siloxane gibi maddeler kullanıyorlarmış.

Son düzenleme:
sabah sabah muhabbet almış başını gitmiş. çok geri kaldım valla ya. bizim patron burda iişleri topluyoruz gelirim yine byeee

Kızlar ben de evimi profilime yüklüyorum. İsteyen bakabilir =)))

canım baktım evine. küçük mekanları çok güzel kullanmışınız, çok hoşuma gitt. her odası ferah, huzur veriyor. temizlik sorun olmuyor mu açık renk mobilyalarda?

canım baktım evine. küçük mekanları çok güzel kullanmışınız, çok hoşuma gitt. her odası ferah, huzur veriyor. temizlik sorun olmuyor mu açık renk mobilyalarda?

Koltukları kastediyorsan mikrofiber oldugundan leke tutsa bile çok kolay temizleniyor. Yatak odasındakileri soruyoran tozları fazla belli etmiyor açık renk olduğundan.

Canım zevklerimiz çok benziyo benimde mutfak ve salon beyaz..yemek masam konsolum kahve..yemek masamız ve sandalyelerimiz aşırı benziyo..bende oturma odasında köşe kullandım ama sen iyiki koyu renk almışın benim oda beyazama değiştiricembalkonundaki koltuk çok hoş çok cici

kızlar oturma odaındaki çiçek de gidecek en kısa sürede. zrunlu olarak tutuyordum. Onun yerine oraya ne önerirsiniz?

salondaki koltuğum için anneler koltuk kumaşından ekstra aldılar. Çocuklu gelen olduğunda kullanmam için ama hala poşetinde duruyor hiç çıkarmadım. Aslında oturma odasında yeşil istiyordum ortak karar böyle oldu =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…