kızlar benim sabahları ellerim ve ayaklarım şişiyoonu farkettim
ay aynen ,bide hiç dermanı olmuyo ellerimin bu sabah yorganı tutup çekemedim üstüme ya okadar yanii..ayaklarımın değil ama ellerimin şiştiğini hissediyorum bazen
ay aok..topiğine yazdım ama burayada yazamadan edemicem mutfağına resmen bayıldım ya...ay bende ilerde yaptırcağım mutfağın renk seçeneğine seninkinide ekledim :))
ozaman ölçülerimi vereyim hemen:76: :)
bende terzi arıyom burdan yada çevre illerden :))
pardon ilçelerden dicektim :))
göz ucuyla bakim hadivip dükkanında yine çantalar çok ucuz bakarsanız kızlarbenim tarzıma göre bulamadım..ama hoş olanlar var
nerden gördün kızın mutfağını
canım profiline gir..açtığı konulardan bak evinin fotolarına :))
Kızlar ben de evimi profilime yüklüyorum. İsteyen bakabilir =)))
kızlar ben de evimi profilime yüklüyorum. Isteyen bakabilir =)))
Kızlar ben de evimi profilime yüklüyorum. İsteyen bakabilir =)))
canım baktım evine. küçük mekanları çok güzel kullanmışınız, çok hoşuma gitt. her odası ferah, huzur veriyor. temizlik sorun olmuyor mu açık renk mobilyalarda?
arkadaşlık isteği gönderdim canım onaylarsan bakabilirim
ben de baktım :81: çok zevkli, çok şirin bir eviniz varKızlar ben de evimi profilime yüklüyorum. İsteyen bakabilir =)))
Canım zevklerimiz çok benziyo benimde mutfak ve salon beyaz..yemek masam konsolum kahve..yemek masamız ve sandalyelerimiz aşırı benziyo..bende oturma odasında köşe kullandım ama sen iyiki koyu renk almışın benim oda beyazama değiştiricem balkonundaki koltuk çok hoş çok cici
kızlar oturma odaındaki çiçek de gidecek en kısa sürede. Zrunlu olarak tutuyordum. Onun yerine oraya ne önerirsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?