2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ya benim evdede çiçek falan hiç yok yani böyle boş gibi geliyo gözüme çok sade..salona bitane alıyım diyorum canlılık katsın bembeyaz bi salon düşün nasıl bi çiçek alsam

ya benim evdede çiçek falan hiç yok yani böyle boş gibi geliyo gözüme çok sade..salona bitane alıyım diyorum canlılık katsın bembeyaz bi salon düşün nasıl bi çiçek alsam

Benim salondaki çiçek istemde getirilen çiçek banyo geniş olsaydı yere bir yere koyacaktım ama böyle koymak zorunda kaldım. Oturma odaındaki de nişanımda geldi hiç sokmayı düşünmüyordum ama k valide emri vaki yaptı. (Bakırlar da dahil olmak üzere)

valla bana nişanımda büyük bi çiçek gelmişti bi ara salonumdaydı sonra baktım hoş durmuyo kaldırdımben orkide almak istiyorum cansız ama:71büyük yere koyulan vazo tarzı şeyler varya ondan aldım içinede çiçek alıcam işte

merhaba kızlarrrr. Görüşüşe göre dün herkes iş başındaymış ben de dahil. Ay bu kadar mı denk gelir hepimizin
Sirken ben de baktım cnm evine ve düğün fotoğraflarına. Düğün resimleriniz süper çıkmış çok doğal ve şirin olmuşlar. Evin de çok güzel güle güle otur.

ufffff çok uykum geldiii yaaa.. ve artık gerildim yaaa

Bu arada sirken o duvardaki dekoratif aynalar çok hoşuma gidiyor yaa ben de kafaya koydum alıcam. Zaten ne zamandır netten araştırıyordum.

Cnm ben de çok seviyorum öyle yerde duran büyük vazoları içinde de ağaç dalları, ya da şöyle dallı budaklı çiçekler koyuyorlar hoş oluyor.

ay bende de çiçek bolluğu var..hatta nereye koycağımı şaşırdım..
yemek odasında var..salonda 3 tane var birini koltukların arasına koydum yere görünmüyor Allah tan :)

bitande oturma odasında var..e yeter yanii :))
hepsi hediye atamıyom ..

evet canım böyle kıvır kıvır tel şeklinde şeylerde koyuyolr inş anlatabildim

ay ne güzel birini bana gönder

Kızlar size hafta sonu başımdan geçen olayı anlatayım. Bana k validem nişan zamanı tablolar getirdi kaneviçeler var ya tutmuş onları bunlar antika artık çok güzel diye çerçeveletmiş. Ama ben pek beğenmedim hiç belli de etmedim beğenmediğimi. Annemin deposuna koydum evimde yer olmadığından çeyiz yerleşirken bi iki söylendi onları asalım vs diye hep geçiştirdim. Geçen annemin deposuna hırsız girmiş o kadar bisiklet (ki iki tane ve hiç binilmemiişti; teyzemlere ait) tefalin firitözü varken sadece annemin bakırlarını almış. Annem diyor ki bana ya senin tabloları alsaydı :=) Dedim keşkeeeee
Keşke kayınvalidene verseydim o işleme yaptırırdı üzerine dedi annem. Bunu anlattım allahtanki benim panolar gitmemiş onları ananeye koyalım dedim. bi sürü ağladı huy filan etti. Ben onlara o kadar özendim neden asmıyorsun aşk olsun diye. Hep ev küçük uygun bir yer yok diye bahane buluyorum ama evim büyük olsa bile asmam. dün akşam çat kapı geldiler hala yüzü asıktı :s

ay ne güzel birini bana gönder

göndereyim hayatım ayıp ettin..ama beğenirmisin bilmem :))

çünkü hiçbirini ben seçmedim ..getirdiler sağolsunlar..şimdi dua ediyom kimse çiçek hediye etmesin bana
aldıkları bazı şeyler zevkime hitap etmiyo

ben nedense sevemedim şu canlı çiçek işini. Bizde hiç yoktu eltim verdi vi tane palmiye gibi çıplak gövdeli kafasında yaprakları olan garip bişey. Sevmediğimden heralde geliştiremedim bi türlü çiçeği. Oysa evde mutlaka bi canlı çiçek olması gerekirmiş. Ben de işte geçenlerde sümbül ve lale aldım onlar çiçekli olunc ve de yeni açınca hoşuma gittiler
evet canım böyle kıvır kıvır tel şeklinde şeylerde koyuyolr inş anlatabildim

eveeet işte onlardan

ben de nedense yapay çiçek sevmiyorum hiç, hoş canlı çiçeğim de yok henüz

off ucuz kurtarmışın hırsız onları alsa dilinden kurtulamazdın. Ya neden bu kadar takık oluyorlar böyle şeylere. Gerçi bazen düşünüyorum da ben de birine bi şey versem kullanmasa üzülürdüm. Ama yani zevk meselesi beğenmeyebilirsin. Bir de onlar eski moda artık. Bizimki de bi fiskos örtüsü yapmış elleriyle dantelden, onun için sırf gittik fiskos sehpa aldık :))) Bi de illa kullanın diye eski halılar verdi bi tanesini aldım ama diğerlerini yok istemiyorum dedim. Çocuk odası boş nasıl olsa kullanılmıyor diye oraya serdim halıyı da.

çok düşüncesizmiş canım ya onlar hiçte modern durmuyo yani ben olsam bende asmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…