2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Eşim bana doğum günümde vazoda 40 tane gül yollamıştı işyerine. Onları kuruttum boş bi dolap vardı akşamları giderken dolabın kapağını açık bırakıp gidiyordum çok güzel kurumuşlar. Şimdi tekrar vazoya koydum çok güzel durdu eve götürüp yatak odasına koyucam.

benim kayınvalidem de sürekli bişiler vermeye çalışır bana,
ben çamaşır makinelerinin üzerine giydiriyolar ya satenli bişi, gelinlik gibi oluyo onları hiç sevmem..bana almış bitane turuncu ille de onu kullanıcakmışım..
ay her defasında "anne ben sevmem öyle şeyleri" dememe rağmen ısrarla yineliyo..
Bu gelişinde, takıcam onu, o gidince geri çıkartıcam başka çözüm bulamıyorum..
Karışmasalar, kendi zevkini dayatmaya çalışmasalar olmuyo

ay bir de bi bilmiş ki sormayın nasıl zevk anlamadım. benim de balkon ve mutfaktaki halılar ondan; zamanında dede eşime özenmiş almış koymuş illa oturma odasına da verelim dedi yok dedirttim eşime

benimkisi de verdi bana iki tane halı, ve hiiç sevmiyorum onları..
bitanesini mecburen salona serdim, ama hep gözüme batıyo..ilk fırsatta halı alıcam onun yerine, kırılırsa da kırılsın napim artık

bitanesini mecburen salona serdim, ama hep gözüme batıyo..ilk fırsatta halı alıcam onun yerine, kırılırsa da kırılsın napim artık

Aman boşver yaa kırılmaz ne kırılcak sermişsin işte. Al yenisini al

haklısın canım insan atsa atamıyo hediye sonuçta herkesin zevki tarzı ayrı ide bana hiç çiçek hediye gelmedi:86:
:104::104:

canım o balkon gibi kapattığın yere as..kenara..galiba sandalyemi ne koymuşun o köşeye..
gönlü olsun bariii..hem herkes de görmez :)) astın mı astın sonuçta..

bi tablo için dargınlık olmasın..

Benimki salonda olsaydı çok gücüme giderdi eşine söylet krıılma katsayısı azalır

kızlar ben kaçıyorum bugün pazar günüm, iki sebze alayım geleyim. Aslnda bugün eşim izinli olacaktı normalde izin günüdür ama bu hafta bütün izinler kaldırılmış markette yoğunluk olacağı için. Of yaaa :84:

canım o balkon gibi kapattığın yere as..kenara..galiba sandalyemi ne koymuşun o köşeye..
gönlü olsun bariii..hem herkes de görmez :)) astın mı astın sonuçta..

bi tablo için dargınlık olmasın..

canım oraya dolap yaptıracağım; kitaplarımız için hep okulda ofiste tutuyoruz evde koyacak yer olmadğından bir de orda ütü masası ve süpürgem var.

iyi alışverişler canım :80:
ben o pazardaki taze sebzeleri gördükçe hepsini alıp eve getiresim geliyo
yeşillik delisi ben

Güllerim bunlar güzel kurumuşlarmı? :)

Eklentiler

• $Fotoğraf0341.webp
    22 KB · Görüntüleme: 19
  • $Fotoğraf0358.webp
    12 KB · Görüntüleme: 24
ben de uyku halindeyim bugün, bir de bugün zaman hiç geçmiyo sanki

ay ben de aynı hissediyorum bugün. dakika sayıyorum resmen.

Valla ben okonuda çok şanslıyım galiba kayınvaldemle zevklerimiz aynıkadın acayip zevkli kızlar

çok şanslısın valla canım. benim kayınvalidem tam doğu kadını. ama ben de İzmir kızıyım hiç birşey isteğim dışında olmadı çok şükür

Güllerim bunlar güzel kurumuşlarmı? :)

çok hoşlar canım

Elfida bence çok güzel kurumuş. Benim salondaki masamda da gelin çiçeğim var onu da ben kuruttum.

Bu arada k validemn son bombası... akrabaları komşuları toplayıp evimde mevlüt okutup pide- ayran dağıtmak istiyor. Duyunca şaşırdım ama daha ben ağzımı açmadan eşim hemen lafa girdi anne bizim dersimiz işimiz çok yoğun oluyor o işi unut dedi. ama onu tanıyorsam mutlaka defalarca gündeme getirecek. Ben istemiyorum kalabalık misafir evimi gördünüz küçücük; yani onlar isteyip haberli gelirlerse başmın üstünde yerleri var ama durduk yere milleti toplamak da ne oluyor ???

Benim görümcemin kızıda mayısta 1 yaşına girecek onun evide çok küçük. Annesine söylemiş sizde yapalım mı diye o da bana değil geline sor demiş . Bendebebişi çok seviyorum bide annesininde evi orası çok güzel olur dedim. Ev batacak ama temizlikte ben sana yardım edicem dedi. İnş. sözünde durur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…