Milleti sende niye topluyo canım ne kadar saçma.
benim kayınvalidem değil de ben kendim istiyorum müsait olduğum bir hafta sonu mevlüt okutmayı evimdeElfida bence çok güzel kurumuş. Benim salondaki masamda da gelin çiçeğim var onu da ben kuruttum.
Bu arada k validemn son bombası... akrabaları komşuları toplayıp evimde mevlüt okutup pide- ayran dağıtmak istiyor. Duyunca şaşırdım ama daha ben ağzımı açmadan eşim hemen lafa girdi anne bizim dersimiz işimiz çok yoğun oluyor o işi unut dedi. ama onu tanıyorsam mutlaka defalarca gündeme getirecek. Ben istemiyorum kalabalık misafir evimi gördünüz küçücük; yani onlar isteyip haberli gelirlerse başmın üstünde yerleri var ama durduk yere milleti toplamak da ne oluyor ???
Güllerim bunlar güzel kurumuşlarmı? :)
Hepsini vazodan çıkarıp yatay şeklinde serdim o şekilde kurudu. baktım tam kurumuşlar tekrar vazoya koydumay nasıl kuruttun onları kız..hiç bozulmadan eğilip bükülmeden kurumuşlar:81:
Elfida bence çok güzel kurumuş. Benim salondaki masamda da gelin çiçeğim var onu da ben kuruttum.
Bu arada k validemn son bombası... akrabaları komşuları toplayıp evimde mevlüt okutup pide- ayran dağıtmak istiyor. Duyunca şaşırdım ama daha ben ağzımı açmadan eşim hemen lafa girdi anne bizim dersimiz işimiz çok yoğun oluyor o işi unut dedi. ama onu tanıyorsam mutlaka defalarca gündeme getirecek. Ben istemiyorum kalabalık misafir evimi gördünüz küçücük; yani onlar isteyip haberli gelirlerse başmın üstünde yerleri var ama durduk yere milleti toplamak da ne oluyor ???
evet benim de bildiğim yeni evde olur, yeni geline okunur.. o evde olması gerekiyor yani :26:bunda bi kötülük yokki canım..evin bereketi olur..mevlüt iyidir..hem gelin mevlüdü gelin evinde olur..o evde okunur kuran ne güzel işte..
bende yaptım mevlüd..çokda iyi oldu ..benim pilav nohut yoğurt oldu..hiçbiyere falan dökülmedi evde bi zarar olmadı çok şükür :)
iyidir rüzgargulu,dsen :)
acıktım gidiyom kızlar..iyi öğlenler hepinize..
bunda bi kötülük yokki canım..evin bereketi olur..mevlüt iyidir..hem gelin mevlüdü gelin evinde olur..o evde okunur kuran ne güzel işte..
bende yaptım mevlüd..çokda iyi oldu ..benim pilav nohut yoğurt oldu..hiçbiyere falan dökülmedi evde bi zarar olmadı çok şükür :)
tünaydın oldu Gülgunaydinn :79: Nasilsinizz ?
ay ben de aynı hissediyorum bugün. dakika sayıyorum resmen.
çok şanslısın valla canım. benim kayınvalidem tam doğu kadını. ama ben de İzmir kızıyım hiç birşey isteğim dışında olmadı çok şükür
çok hoşlar canım
Annem dedem için okutmuştu. Tanımadığımz insanlar gelmişlerdi eve :s Okuma var diye duyan gelmiş. Gittiklerinde koltukların arkasından çekirdek kabukları toplamıştık temizlik yaparken oysa ki hiç çerez filan ikram edilmemişti. Yenilip yenilip atılmıştı öyle düşme filan da degil. Böyle garez mi edilir diye çok söylenmiştik haliyle. Bizim bu yaptığım şimdi sevap kazanmak mı yoksa günaha girmek mi? bilmem anlatabildim mi? eşimin ananesiyle aynı sitede oturuyoruz ve yıllardır orda oturduğundan herkes onu tanıyor.Benim tahminime göre öyle bir şeye kalkışırsak gördügü herkese söyleyip davet eder
evim kaldırmaz hem çalışıyorum hem okuyorum üstesinden gelemem diye korkuyorum yoksa ben de isterim.
kızlar bende mevlit istiyorum evde bereket olur valla çok güzel kuaran okunur ben yapıcam
heheh dün eşime dedim d.günümde ne alcan bana..gülüyor hadi sen söle ne istiyosun canım dedi..
bende; bişey istemem ihtiyacım yok canım sağol dedim..he ama illa alcaksan ,şöle ince zincir zarif uçlu altın kolyeler oluyo ya onlardan alabilirsinde yanii dedim
vay hain vay istemediğin halin bumu diyo
iyi ki istememişsin yani
bir şeye ihtiyacım yok diyoruz, ama o gün bişi almazsa da çok bozulur insan ama yaa
ben de iphone istiyorum, ama istemekle kalıcam galiba, şu an pek mümkün gibi değil bakalım ne alıcak
gerçi benim doğum günüme daha 4 ay var :82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?