2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Milleti sende niye topluyo canım ne kadar saçma.

işte onu anlayamdım gitti. Ben evleneli 6 ay oldu; eskidim artık

bizim bir akraba gelini yeni evlendiginde mevlüt okuttuu ama gelinin evinde degil kendi evinde. orası yeni ev kendi evimd yapmayı uygun gördük dileyen geçip görebilir demişti.

benim kayınvalidem değil de ben kendim istiyorum müsait olduğum bir hafta sonu mevlüt okutmayı evimde
şöyle küçük bir grup misafirle

elfi ben de çok beğendim canım güllerini :81:
şimdi aklıma geldi benim de var evimde bi çiçek
gelin çiçeğimi kurutmuştum ben de

bunda bi kötülük yokki canım..evin bereketi olur..mevlüt iyidir..hem gelin mevlüdü gelin evinde olur..o evde okunur kuran ne güzel işte..
bende yaptım mevlüd..çokda iyi oldu ..benim pilav nohut yoğurt oldu..hiçbiyere falan dökülmedi evde bi zarar olmadı çok şükür :)

evet benim de bildiğim yeni evde olur, yeni geline okunur.. o evde olması gerekiyor yani :26:
ben hala okutamadım yaa, 5 ay oldu, yeni gelinliğim kalmadı artık

ben de çok isterdim melüt okutmayı ama ben buraya taşınınca kaldı tabii. inşallah eimizi alınca artık

iyidir rüzgargulu,dsen :)

acıktım gidiyom kızlar..iyi öğlenler hepinize..

Annem dedem için okutmuştu. Tanımadığımz insanlar gelmişlerdi eve :s Okuma var diye duyan gelmiş. Gittiklerinde koltukların arkasından çekirdek kabukları toplamıştık temizlik yaparken oysa ki hiç çerez filan ikram edilmemişti. Yenilip yenilip atılmıştı öyle düşme filan da degil. Böyle garez mi edilir diye çok söylenmiştik haliyle. Bizim bu yaptığım şimdi sevap kazanmak mı yoksa günaha girmek mi? bilmem anlatabildim mi? eşimin ananesiyle aynı sitede oturuyoruz ve yıllardır orda oturduğundan herkes onu tanıyor.Benim tahminime göre öyle bir şeye kalkışırsak gördügü herkese söyleyip davet eder

evim kaldırmaz hem çalışıyorum hem okuyorum üstesinden gelemem diye korkuyorum yoksa ben de isterim.

benim kayınvaldemde urfalı canımseninki nereliki..valla hiçte doğulu gibi değiller

anladım canım..eşin sölemiş zaten gerkirse yine söler istemediğinizi..

heheh dün eşime dedim d.günümde ne alcan bana..gülüyor hadi sen söle ne istiyosun canım dedi..
bende; bişey istemem ihtiyacım yok canım sağol dedim..he ama illa alcaksan ,şöle ince zincir zarif uçlu altın kolyeler oluyo ya onlardan alabilirsinde yanii dedim
vay hain vay istemediğin halin bumu diyo

iyi ki istememişsin yani
bir şeye ihtiyacım yok diyoruz, ama o gün bişi almazsa da çok bozulur insan ama yaa

ben de iphone istiyorum, ama istemekle kalıcam galiba, şu an pek mümkün gibi değil bakalım ne alıcak
gerçi benim doğum günüme daha 4 ay var :82:

ya yemin ederim nektar..elinde çiçek yada gülle gelsin daha mutlu olurum kolyeden..
adamın hiç huyu değil ya çiçek miçek..hediye denizinde boğar ama bitek gül cık yok anam almaz

en son sevgililer gününde beyaz tek gül almıştı ama gül kendinden geçmiş..taa benim çalıştığım yerden getirtmiş gülü...bulamamış oralarda kalmamış :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…