benim kayınvaldemde urfalı canımseninki nereliki..valla hiçte doğulu gibi değiller
zuzum benimki de öyle
ya yemin ederim nektar..elinde çiçek yada gülle gelsin daha mutlu olurum kolyeden..
adamın hiç huyu değil ya çiçek miçek..hediye denizinde boğar ama bitek gül cık yok anam almaz
en son sevgililer gününde beyaz tek gül almıştı ama gül kendinden geçmiş..taa benim çalıştığım yerden getirtmiş gülü...bulamamış oralarda kalmamış :))
zuzum benimki de öyle
her istediğimi alır, hiç ikiletmez ama çiçek almaz
sevgiliyken, nişanlıyken felan hiç almazdı
1 defa almıştı ben de öyle hatırlıyorum kırmızı bi gül onun da sapını kırmış yolda getirdi sadece kafası varsevmiyo çiçek almayı maalesef, ben de özenirim hep arkadaşlarımın nişanlıları/eşleri iş yerine felan çiçek gönderince
bu konuda ve çoğu konularda topikte elfinin eşi numunelik
hırkalarım geldii, :81: ama tişörtlerim hala yok oysa ilk onları sipariş etmiştim :26:
teşekkür ederim zuzumgüle güle kullan..nasıl oldu denedinmi :))
takip et canım,niye gelmediki acep:26:
zuzum benimki de öyle
her istediğimi alır, hiç ikiletmez ama çiçek almaz
sevgiliyken, nişanlıyken felan hiç almazdı
1 defa almıştı ben de öyle hatırlıyorum kırmızı bi gül onun da sapını kırmış yolda getirdi sadece kafası var
sevmiyo çiçek almayı maalesef, ben de özenirim hep arkadaşlarımın nişanlıları/eşleri iş yerine felan çiçek gönderince
bu konuda ve çoğu konularda topikte elfinin eşi numunelik
ablan şanslıymışbenim eniştemde ablamı güle boğar resmen..eniştem hep geç çıkar, bazen erken çıktığında ablamın işyerine uğruyo hep elinde gülle...yada yoldan koparırı bi çiçek
bazen derim eşime acık sürtünde sanada bulaşsın :)))
hakkaten maşallah senin eşine elfim, inş hep böyle olur (olursunuz)Nektarım özel günlerde hep alır eşim bana gül. Evdede kuruttuğum 5 tane gülüm var . Nişanlıyken aldıklarını kapalı bi kutuya koymuştum sözde saklıcam hepsi küflenmişti. :))) Normalde maço tipli temizliğe elini sürmez ama mutfak ve çiçek konusunda üstüne yok maşallah kocişime
biz 2 sene nişanlı kaldık 2 senede 4 tane gül :))) o da benim mızmızlıklarımla
hırkalarım geldii, :81: ama tişörtlerim hala yok oysa ilk onları sipariş etmiştim :26:
ablan şanslıymış
ben de örnek veriyorum arkadaşlarımı
ama insan söyleye söyleye aldırtınca çiçek öyle de tadı olmuyo
bir gün bööyle içimden geldi deyip alsa nasıl süper olur
triko var hatta üzerimde, ince değil kalında değilbencede mail at...
nektar zaten o dar gelenler belli resimde..baksana içinde bişey yokki mankenlerin askılı badi var bitek..
şuan senin üüzerinde kollu badi var kalın gelmiştir ondan sıkar..
triko var hatta üzerimde, ince değil kalında değil
ben de kısa kollu tişörtlerimin üzerine giymeyi planlayarak almıştım
bakalım akşam öyle deniycem canım
yaa ben geçen kış nekadar çok örgü örüyodum, anneme hırka bile örmüştüm
kendime niye örmüyorum ki hiç
dizi izlerken çekirdek çıklayıp, sürekli abur cubur yemektense bari faydalı bişi yapsam,
atkı en azından
kışa hazırlık kış bitmeden
teşekkür ederim canımmgüle güle kullan nigarcım çok hoş görünüyor hepsi. inşallah tişörtlerin de gelir biran evvel.
zuzummnekkiimm kaderdaşımmm
kocişler vermiyo ama ben vereyim bu sanabu bana
Kızlar pazar günü k.validemin doğum günü. Hayatında hiç kutlamadığı için kızı ve eşim hiç kutlamamışlar ve o günü bile bilmiyorlar. dün eşime söyledim dedim kutlayalım pasta alalım (iyi bişey yaptığımda aslan karım der ) Aslan karım benim çok iyi düşünmüşsün dedi. Pazar günü avm ye gidecktik buz müzesine. biletlerde alındı. Görümcem ve eşide gelecekler. Sizce ne yapalım ya görümceme söledim biraz bozuldu senin sayende ilk kez kutlanacak ben bilmiyordum falan dedi.
Şimdi yana yakıla yazıyo pastayı biz alalım diyor. Kızı ile annesinin resmini yapacakmış pastaya. Fikir bizimdi pastayı o alacak ki o hatırlamış olsun diye. ne yapsak ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?