2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

benim kayınvaldemde urfalı canımseninki nereliki..valla hiçte doğulu gibi değiller

benimki Mardinli canım. ama tam doğuludur. eşim 8 yaşında İzmire geldiğinden öyle değil, İzmir'e alışmış, öyle büyümüş.

zuzum benimki de öyle
her istediğimi alır, hiç ikiletmez ama çiçek almaz
sevgiliyken, nişanlıyken felan hiç almazdı
1 defa almıştı ben de öyle hatırlıyorum kırmızı bi gül onun da sapını kırmış yolda getirdi sadece kafası var
sevmiyo çiçek almayı maalesef, ben de özenirim hep arkadaşlarımın nişanlıları/eşleri iş yerine felan çiçek gönderince

bu konuda ve çoğu konularda topikte elfinin eşi numunelik

hırkalarım geldii, :81: ama tişörtlerim hala yok oysa ilk onları sipariş etmiştim :26:

biz 2 sene nişanlı kaldık 2 senede 4 tane gül :))) o da benim mızmızlıklarımla

benim eniştemde ablamı güle boğar resmen..eniştem hep geç çıkar, bazen erken çıktığında ablamın işyerine uğruyo hep elinde gülle... yada yoldan koparırı bi çiçek

bazen derim eşime acık sürtünde sanada bulaşsın :)))

güle güle kullan..nasıl oldu denedinmi :))
takip et canım,niye gelmediki acep:26:
teşekkür ederim zuzum
şunları almıştım ya

punda ve siyah saçaklı hırka öyle mankende olduğu gibi büyük değil
daha kısa ve daha dar sanki
bana mı öyle durdu bilmiyorum ama, benim de üst tarafım zayıftır ki :26:
kötü değil ama resimdeki gibi de değil..
en baştaki iki hırka çok iyi oldu, rahatlar.. onlar nasıl çıkar diye düşünüyodum ben, 14 tl ama iyi görünüyolar hiç öyle ince felan değil iyiler sevdim :81:
tişörtler hala beklemede bakalım
mail atıyım trendyola en iyisi :26:

Nektarım özel günlerde hep alır eşim bana gül. Evdede kuruttuğum 5 tane gülüm var . Nişanlıyken aldıklarını kapalı bi kutuya koymuştum sözde saklıcam hepsi küflenmişti. :))) Normalde maço tipli temizliğe elini sürmez ama mutfak ve çiçek konusunda üstüne yok maşallah kocişime

ablan şanslıymış
ben de örnek veriyorum arkadaşlarımı
ama insan söyleye söyleye aldırtınca çiçek öyle de tadı olmuyo
bir gün bööyle içimden geldi deyip alsa nasıl süper olur

bencede mail at...
nektar zaten o dar gelenler belli resimde..baksana içinde bişey yokki mankenlerin askılı badi var bitek..
şuan senin üüzerinde kollu badi var kalın gelmiştir ondan sıkar..

hakkaten maşallah senin eşine elfim, inş hep böyle olur (olursunuz)

biz 2 sene nişanlı kaldık 2 senede 4 tane gül :))) o da benim mızmızlıklarımla

benim eşim de nişanlıyken kadınlar gününde getirmişti sadece. ama evlendikten sonra aklına geldikçe almaya başladı. hoş uzun zamandır almadı ama bakalım yakın zamanda gelmezse acık mızmızlanırım ben de

hırkalarım geldii, :81: ama tişörtlerim hala yok oysa ilk onları sipariş etmiştim :26:

güle güle kullan nigarcım çok hoş görünüyor hepsi. inşallah tişörtlerin de gelir biran evvel.

ablan şanslıymış
ben de örnek veriyorum arkadaşlarımı
ama insan söyleye söyleye aldırtınca çiçek öyle de tadı olmuyo
bir gün bööyle içimden geldi deyip alsa nasıl süper olur

nekkiimm kaderdaşımmm
kocişler vermiyo ama ben vereyim bu sana bu bana

bencede mail at...
nektar zaten o dar gelenler belli resimde..baksana içinde bişey yokki mankenlerin askılı badi var bitek..
şuan senin üüzerinde kollu badi var kalın gelmiştir ondan sıkar..
triko var hatta üzerimde, ince değil kalında değil
ben de kısa kollu tişörtlerimin üzerine giymeyi planlayarak almıştım
bakalım akşam öyle deniycem canım

yaa ben geçen kış nekadar çok örgü örüyodum, anneme hırka bile örmüştüm
kendime niye örmüyorum ki hiç
dizi izlerken çekirdek çıklayıp, sürekli abur cubur yemektense bari faydalı bişi yapsam,
atkı en azından
kışa hazırlık kış bitmeden

Kızlar pazar günü k.validemin doğum günü. Hayatında hiç kutlamadığı için kızı ve eşim hiç kutlamamışlar ve o günü bile bilmiyorlar. dün eşime söyledim dedim kutlayalım pasta alalım (iyi bişey yaptığımda aslan karım der ) Aslan karım benim çok iyi düşünmüşsün dedi. Pazar günü avm ye gidecktik buz müzesine. biletlerde alındı. Görümcem ve eşide gelecekler. Sizce ne yapalım ya görümceme söledim biraz bozuldu senin sayende ilk kez kutlanacak ben bilmiyordum falan dedi.

Şimdi yana yakıla yazıyo pastayı biz alalım diyor. Kızı ile annesinin resmini yapacakmış pastaya. Fikir bizimdi pastayı o alacak ki o hatırlamış olsun diye. ne yapsak ya

merak ediyorum doğumgünümde alcakmı...almazsa bende onun istediğini yapmıcam..hatta kavga etmeyi düşünüyorum..bi almasın d.günümde hele bii

:)) yaz geldi artık :))

güle güle kullan nigarcım çok hoş görünüyor hepsi. inşallah tişörtlerin de gelir biran evvel.
teşekkür ederim canımm

nekkiimm kaderdaşımmm
kocişler vermiyo ama ben vereyim bu sana bu bana
zuzumm

canım sen yine de ufak imalar felan yap bu akşam
doğum gününe alsın bari
isteyenin bi yüzü kara hesabı bizdeki
(benim eşimin bahanesi hep: çiçekçi yok, bulamadım oluyo )

ben olsam böle bi durumda kendim yapardım..o alsa bile sen emek verip uğraştığın için seninki daha hoşuna gidebilir...bide sevdiği yemekleri yapardım ogün :)görümceye inat :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…