zuzum benimki de öyle
her istediğimi alır, hiç ikiletmez ama çiçek almaz
sevgiliyken, nişanlıyken felan hiç almazdı
1 defa almıştı ben de öyle hatırlıyorum kırmızı bi gül onun da sapını kırmış yolda getirdi sadece kafası var
sevmiyo çiçek almayı maalesef, ben de özenirim hep arkadaşlarımın nişanlıları/eşleri iş yerine felan çiçek gönderince
bu konuda ve çoğu konularda topikte elfinin eşi numunelik
ay elfi ben olsam söylemezdim görümcemeKızlar pazar günü k.validemin doğum günü. Hayatında hiç kutlamadığı için kızı ve eşim hiç kutlamamışlar ve o günü bile bilmiyorlar. dün eşime söyledim dedim kutlayalım pasta alalım (iyi bişey yaptığımda aslan karım der ) Aslan karım benim çok iyi düşünmüşsün dedi. Pazar günü avm ye gidecktik buz müzesine. biletlerde alındı. Görümcem ve eşide gelecekler. Sizce ne yapalım ya görümceme söledim biraz bozuldu senin sayende ilk kez kutlanacak ben bilmiyordum falan dedi.
Şimdi yana yakıla yazıyo pastayı biz alalım diyor. Kızı ile annesinin resmini yapacakmış pastaya. Fikir bizimdi pastayı o alacak ki o hatırlamış olsun diye. ne yapsak ya
Kızlar pazar günü k.validemin doğum günü. Hayatında hiç kutlamadığı için kızı ve eşim hiç kutlamamışlar ve o günü bile bilmiyorlar. dün eşime söyledim dedim kutlayalım pasta alalım (iyi bişey yaptığımda aslan karım der ) Aslan karım benim çok iyi düşünmüşsün dedi. Pazar günü avm ye gidecktik buz müzesine. biletlerde alındı. Görümcem ve eşide gelecekler. Sizce ne yapalım ya görümceme söledim biraz bozuldu senin sayende ilk kez kutlanacak ben bilmiyordum falan dedi.
Şimdi yana yakıla yazıyo pastayı biz alalım diyor. Kızı ile annesinin resmini yapacakmış pastaya. Fikir bizimdi pastayı o alacak ki o hatırlamış olsun diye. ne yapsak ya
merak ediyorum doğumgünümde alcakmı...almazsa bende onun istediğini yapmıcam..hatta kavga etmeyi düşünüyorum..bi almasın d.günümde hele bii
iş yerine göndermiş ama bolcum,benimkide öyle maalesf sevmiyomuş beyefendi elinde çiçek tutmayı sadece geçen yıl doğum günümde sipariş etmiş işyerime gelmişti bende hep özenirim maalesf dışarda ellerinde çiçekle gezen erkeklere bakar kalırım(
benimkide öyle maalesf sevmiyomuş beyefendi elinde çiçek tutmayı sadece geçen yıl doğum günümde sipariş etmiş işyerime gelmişti bende hep özenirim maalesf dışarda ellerinde çiçekle gezen erkeklere bakar kalırım(
bir de sormazmışöyle şimdi hatırlatmalarımı yapayımda..gün yaklaşınca yapmıcam..kendi düşünsünde alsın
bizimde oturduğumuz yerde kahveden başka bişey olmadığı için bazen hak veriyom adama (benimki züğürt tesellisi :)
hatta ben vazo layım koyayım salona..ne bu diye sorar mutlaka..ozaman ima ederim, nasıl :)))
bence sen biz pastayı ayarladık bile, verdik siparişini falan de. ne o öyle kendini ön plana çıkartacak!
kız o kadar abartma sakın ya. o günü burnundan getirmeye ne gerek var ki. bence biraz olduğu gibi kabul etmek gerekiyor eşlerimizi. sırf çiçek almadı diye o günü ikinize de zehir etme bence. hoş zaten senin de yapabileceğini sanmıyorum amasen doğumgününden önce laf çarptır biraz, o zaten alır bence.
Ya onun yüzüne karşıda süper anlaşıyorum napıyım surat yapmayı beceremiyorum. Nereye gitsek ne yapsak bize dahiller ya evimizde pişen yemekten bile mutlaka paylarına düşen olur. Sırf o yüzden uzağa taşınırsak fazla üzülmem. Aileme uzak olucaz diye üzülüyorum am görümcektende ne kadar uzak olsak o kadar iyi diyorum. K.validem torununu çok seviyor diye hep onu bize karşı kullanıyor. eşini aramış hemen resimli pasta yaptıralım diye. Pastayı alıp size gelelim diyor.
bence sen çok taviz veriyorsunYa onun yüzüne karşıda süper anlaşıyorum napıyım surat yapmayı beceremiyorum. Nereye gitsek ne yapsak bize dahiller ya evimizde pişen yemekten bile mutlaka paylarına düşen olur. Sırf o yüzden uzağa taşınırsak fazla üzülmem. Aileme uzak olucaz diye üzülüyorum am görümcektende ne kadar uzak olsak o kadar iyi diyorum. K.validem torununu çok seviyor diye hep onu bize karşı kullanıyor. eşini aramış hemen resimli pasta yaptıralım diye. Pastayı alıp size gelelim diyor.
ama yarenay böyle gelmiş böyle gitsin olayınıda istemiyom...ben onun isteklerini dikkate alıyosam o da benimkileri alsın banane babaneee
görcez alıp almayacağını..ama yanına kalmaz eğer almazsa burnundan getiricem gör..kavga etmesem bile hiç pas yok ona..hep çok üzgünmüşüm numarası yapıcam o gece
Ya onun yüzüne karşıda süper anlaşıyorum napıyım surat yapmayı beceremiyorum. Nereye gitsek ne yapsak bize dahiller ya evimizde pişen yemekten bile mutlaka paylarına düşen olur. Sırf o yüzden uzağa taşınırsak fazla üzülmem. Aileme uzak olucaz diye üzülüyorum am görümcektende ne kadar uzak olsak o kadar iyi diyorum. K.validem torununu çok seviyor diye hep onu bize karşı kullanıyor. eşini aramış hemen resimli pasta yaptıralım diye. Pastayı alıp size gelelim diyor.
iş yerine göndermiş ama bolcum,
benim hayallerimden bitanesi o
ay taşımasada olur ..işyerime göndersin yeter :)))
ay valla cnm sevmediğim bi insanlada sürekli iç içe olmak istemem doğrusuYa onun yüzüne karşıda süper anlaşıyorum napıyım surat yapmayı beceremiyorum. Nereye gitsek ne yapsak bize dahiller ya evimizde pişen yemekten bile mutlaka paylarına düşen olur. Sırf o yüzden uzağa taşınırsak fazla üzülmem. Aileme uzak olucaz diye üzülüyorum ama görümcektende ne kadar uzak olsak o kadar iyi diyorum. K.validem torununu çok seviyor diye hep onu bize karşı kullanıyor. eşini aramış hemen resimli pasta yaptıralım diye. Pastayı alıp size gelelim diyor.
bir de sormazmış
evet zuzum, olabilir, koy bakim akşam vazoyu ne diycek
bu taştan da yarılmazsa başı bilemiyorum artık :44::18:
vazom yok..yarın alabilirim ancak.:)
ogün annemler ,kayınvalidemler,babanesi falan bizde olur ya..ozaman vazoyu koycam kenara ,baktım o almamışmı ben kendim aldığım çiçeği koyucam vazoya...
babanesi mutlaka sorar çiçeği..bende hayır ben kendim aldım kendime dicem..
bu taştan da yarılmazsa başı bilemiyorum artık :44:
Onun gibi cadı olmicam eşimle konuşucam o ne derse bu sefer onu yapıcam. Aradan çekilicem hatırlayan tek benim ama hanfendi nasıl isterse öyle yapsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?