2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

benimkide öyle maalesf sevmiyomuş beyefendi elinde çiçek tutmayı sadece geçen yıl doğum günümde sipariş etmiş işyerime gelmişti bende hep özenirim maalesf dışarda ellerinde çiçekle gezen erkeklere bakar kalırım(

ay elfi ben olsam söylemezdim görümceme
sadece davet ederdim o gün geldiğinde, biz bu akşam kutlama yapıcaz diye..
baştan söylemişsin şimdi kıskançlığına senin yaptıklarının üzerine çıkmaya felan da çalışır..
bir de niye her yere görümceni de davet ediyosun canım yaa, çok süper anlaşıyomuşsunzu gibi :26:

öyle şimdi hatırlatmalarımı yapayımda..gün yaklaşınca yapmıcam..kendi düşünsünde alsın
bizimde oturduğumuz yerde kahveden başka bişey olmadığı için bazen hak veriyom adama (benimki züğürt tesellisi :)
hatta ben vazo layım koyayım salona..ne bu diye sorar mutlaka..ozaman ima ederim, nasıl :)))

bence sen biz pastayı ayarladık bile, verdik siparişini falan de. ne o öyle kendini ön plana çıkartacak!

merak ediyorum doğumgünümde alcakmı...almazsa bende onun istediğini yapmıcam..hatta kavga etmeyi düşünüyorum..bi almasın d.günümde hele bii

kız o kadar abartma sakın ya. o günü burnundan getirmeye ne gerek var ki. bence biraz olduğu gibi kabul etmek gerekiyor eşlerimizi. sırf çiçek almadı diye o günü ikinize de zehir etme bence. hoş zaten senin de yapabileceğini sanmıyorum ama sen doğumgününden önce laf çarptır biraz, o zaten alır bence.

iş yerine göndermiş ama bolcum,
benim hayallerimden bitanesi o

ay taşımasada olur ..işyerime göndersin yeter :)))

bir de sormazmış
evet zuzum, olabilir, koy bakim akşam vazoyu ne diycek

ama yarenay böyle gelmiş böyle gitsin olayınıda istemiyom...ben onun isteklerini dikkate alıyosam o da benimkileri alsın banane babaneee
görcez alıp almayacağını..ama yanına kalmaz eğer almazsa burnundan getiricem gör..kavga etmesem bile hiç pas yok ona..hep çok üzgünmüşüm numarası yapıcam o gece

Ya onun yüzüne karşıda süper anlaşıyorum napıyım surat yapmayı beceremiyorum. Nereye gitsek ne yapsak bize dahiller ya evimizde pişen yemekten bile mutlaka paylarına düşen olur. Sırf o yüzden uzağa taşınırsak fazla üzülmem. Aileme uzak olucaz diye üzülüyorum ama görümcektende ne kadar uzak olsak o kadar iyi diyorum. K.validem torununu çok seviyor diye hep onu bize karşı kullanıyor. eşini aramış hemen resimli pasta yaptıralım diye. Pastayı alıp size gelelim diyor.

Son düzenleme:

biz verdik parasını bile de...
hem sen yüz verirsen tabiki gelir elfii..neden sürekli iyi olmak zorundasın..normal ol yeter..istemediğinde hayır de..herkes sınırını bilsin..

bence sen çok taviz veriyorsun
evet yarenayın dediği gibi biz siparişi çoktan verdik o gün için de olsun bitsin..
eve davet etmeniz normal, annesidir gelir..kayınvaliden torununu sever de dışarıda niye her yere çağırıyosunuz onu anlamıyorum ben elfim
biraz sosyal hayatının dışında tut bence :44:

bak o olur canım, duygu sömürüsü yap bence de. hatta birkaç damla gözyaşı süper olur

tabi tabi zeki hatunmuş senin görümcen. alcak pastayı gelecek diyecek ki bak biz yaptık doğumgünü kutlamanı. sen de şimdiden söyle kayınvalidene senin için doğumgünü kutlaması düzenliyorum falan diye.

iş yerine göndermiş ama bolcum,
benim hayallerimden bitanesi o

ay taşımasada olur ..işyerime göndersin yeter :)))

:)) ama sadece çiçekle kaldı başka hediye almadı tabi beyefedni onla yırttı bende bişe demeyim dedim ama bu sene af yok

ay valla cnm sevmediğim bi insanlada sürekli iç içe olmak istemem doğrusu

Kayınvalidem yüzünden aslında. Biz gittiğimiz yerlere sende gel diyoruz. Bzen yok kızım gelmiyor bende gelmiyim çocuklarım arasında ayrım yapamam diyor. Eşimde öyle benimsemiş buz müzesine bilet alırken kardeşimede sor bakalım demişti. Ben ve ailesi arasında kalmasını istemiyorum

bir de sormazmış
evet zuzum, olabilir, koy bakim akşam vazoyu ne diycek

:18:
vazom yok..yarın alabilirim ancak.:)

ogün annemler ,kayınvalidemler,babanesi falan bizde olur ya..ozaman vazoyu koycam kenara ,baktım o almamışmı ben kendim aldığım çiçeği koyucam vazoya...

babanesi mutlaka sorar çiçeği..bende hayır ben kendim aldım kendime dicem..

bu taştan da yarılmazsa başı bilemiyorum artık :44:

Onun gibi cadı olmicam eşimle konuşucam o ne derse bu sefer onu yapıcam. Aradan çekilicem hatırlayan tek benim ama hanfendi nasıl isterse öyle yapsın

Onun gibi cadı olmicam eşimle konuşucam o ne derse bu sefer onu yapıcam. Aradan çekilicem hatırlayan tek benim ama hanfendi nasıl isterse öyle yapsın

ya uff ama haksızlık..eşinde o alsın madem dicek
inşallah bu fikrin senden çıktığını söler annene eşin..görümcenin yanında

o alırsa pastayı sende kurabiye yaparsın artık napcan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…