2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Ay kızlar okuyodum valla ne kadar çok yazmışınız oku oku bitiremedim..mardinin kültürü biraz farklı canım..iyiki ayrısın canım ya..zuzucum kayınvaldenlerin yanında asla eşinle tartışma bi çiçek için eşinin burnundan getirme sakın..önceden hatırlat almazsada kız ama abartma boşvernektar hadi gözün aydın gelmiş cicilerindarısı tişörtlereelfi çiçeklerin süperrr

fundam ben hiç bilmem mardinin kültürü, diyarbakırın kültürü falan. ben bi eşimi bilirim, Allah'tan beni şaşırtmadı kendisi kötü anlamda. hep olumlu şekilde şaşırttı beni. ilk zamanlar onun annesi, benim babam olmaz bu iş dedi. ama biz hepsine karşı nasıl olurmuş gösterdik. şimdi çok iyi konuşur kayınvalidem benimle, kızım der (ki diğer gelinlerine çok söylediği duyulmamıştır) genelde kürtçe konuşur ama benimle mutlaka Türkçe konuşur. o bana Türkçe nasılsın kızım diyene kadar hiç konuşmam kendisiyle. geçenlerde annemi aramış konuşmuş telefonda, ona da demiş ben çok Türkçe bilmiyorum diye ama bizim aileye giren mecbur konuşacak dilimizi başka çaresi yooo

ne kadar çk yazmışsınız. Çiçek konusunda ben de şanlıslardanım. Özel günler de zaten alınr ancak esas ansızın ortada hiç bir şey yokken alınanı sürpriz oluyor.

Elifda görümcen uyanıksa sen ondan daha da uyank ol ; biz ısmarldık de ya da iptal et ben yaptıracam derse "fikir benden eeeee pasta da benden " de şakaya vur

Benim annanemde karşı çıktı. Bende önemli olan insanlık dedim. Tanıştıklarında onlarda kaynaştılar kültürümüzde çok uzak değil. Şimdilik sorun yok çok şükür.

TATLIM HERYERİN İYİSİDE VAR KÖTÜSÜDE KÜLTÜR ÇOK FARKLI YALNIZ ..BİZ EŞİMLE ÇOK SIKINTI YAŞADIK BENİM BABAM İKİ DÜNYA Bİ ARAYA GELSE YİNE VERMEM DEDİ..AMA BİZ ÇOK AZMETTİK ÖZELLİKLE EŞİM ASLA PES ETMEDİ ODA ONLARI HİÇ UTANDIRMADI BABAM ŞİMDİ EŞİMİ ÇOK SEVİYOR..BİZİMKİLER ASLA KÜRTÇE FALAN BİLMEZ..ÇOK İYİLER

urfada yaşıyolarsa kürtçe bilmemelerine şaşırdım
istanbul doğumlu mu eşin canım, ailesi İstanbulda demiştin gerçi sanki :107:

urfada yaşıyolarsa kürtçe bilmemelerine şaşırdım
istanbul doğumlu mu eşin canım, ailesi istanbulda demiştin gerçi sanki :107:

vallahi bizde çok şaşırdık hatta buraları görüp evlerini falan görünce iyice şaşırdıkya canım urfa tv de gösterildiği gibi bi yer değil hep köylerini falan gösteriyo merkez çok hoş

Peki mardine hiç gittinmi yarenay biz eşimle gidicez ben çok merak ediyorum

canım gitmedim ama çok istiyorum gitmeyi, ama tabii ki turla ordaki evlerinin, köylerinin resimlerini gördüm. ben daha çok tarih turu istiyorum. rehber anlatsın, önemli yerleri göreyim, öğreneyim. yoksa oldum olası sevmem köyleri.

benim eşimin ailesi kendi aralarında genelde kürtçe konuşurlar. genelde gelinleri ve damatları sorunlu zaten bu konudan. ben uzakta olduğumdan problem yaşamıyorum çok şükür. siz de bizim gibi rest çekmişiniz evlilik için kaderdaşım:13::13:

burda arap kürt ve türk varcanım benim eşim türk..kürtte olsa yine severdim aşkım benimevet res çektik resmen ama bizimkilerde çok ön yargılıydı yarenaycım..onlarda görünce şaşırdılar şuan şükür hiçbir sorun yok aileler falan çok iyi anlaşıyo..urfanın yerlileri çok sosyete bi görseniz

sinem hoşgeldin canım.

canım biz de çok direttik. eşim annesine, ben babama karşı. ama sonuçta kabul ettiler. herşeyimiz ağız tadıyla oldu bitti çok şükür. Allah bozmasınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…