sinem hoşgeldin canım.
Canım biz de çok direttik. Eşim annesine, ben babama karşı. Ama sonuçta kabul ettiler. Herşeyimiz ağız tadıyla oldu bitti çok şükür. Allah bozmasınnn
aynı aynı yarenayay seni çok iyi anlayabilirim ..bizim aşkımız zordu oyüzden çok kıymetli ufak tefek şeylerden birbirimizi kıracağımız zaman hep o mücadelemiz geliyo aklıma birbirimiz için döktüğümüz göz yaşları geliyo
kızlaar akşama ne yemek var
Önemli olan insan olmak birbirini sevmek saygı göstermek değilmi? Dinin aynı inançların aynı. Bu tür ayrımlardan hiç hoşlanmıyorum. bana göre asıl bölücü ayrım yapanlardır. Ben karşımdakinin insan olmasına bakarım
kızlaar akşama ne yemek var
Önyargı kötü ya. Benim anannemde öyleydi ama şimdi eşimi çok seviyor şimdi hep oğlum der.
Slm kızlar... bende temmuzda evlendim 8 ay oldu evleneli yemek yapmayı tam olarak öğrendim artıkgüzel tarifleri olanlar yazarsa çok memnun olurum....
Allahım allahım ne çok yazmışınız yine sizi okurken öğle yemeğimi yedim bitirdim bi taraftan da. Pazara gidecektim ya, gittim. Ama buradaki sebze pazarına diil, 20 dk uzaklıktaki sebze+kıyafet pazarına. Kendimi kaybettim yine, daha yarım saat falan oldu işte geleli. Canım çıktı yaa o 20dk.lık yolu elimde o poşetlerle yürüyene kadar. Bi gram akıl yok bende, ne vardı onca sebze meyveyi ta ordan taşıyacak
Yeni ciciler aldım kendime pazardan. Pek almaya niyetim yoktu sadece gezeyim diye gitmiştim ama deli bu durur mu durmazFotoğraflarını da çektim hemen size gösteriyim diye. İlk ikisini çok beğendim tam oldu üzerime, üçüncü olanı zaten öylesine almıştım bir beden de büyük bana ama işte giyerim ara sıra. 3 tanesi 10 tl idi 3 taneye tamamlayayım diye aldım.
Eki Görüntüle 169920 Eki Görüntüle 169918 Eki Görüntüle 169919
vallahi bizde çok şaşırdıkhatta buraları görüp evlerini falan görünce iyice şaşırdık ya canım urfa tv de gösterildiği gibi bi yer değil hep köylerini falan gösteriyo merkez çok hoş
Güzelmiş canım aldıkların bende pazar hastasıyım insan hem yeni evli hemde çalışmıyorsa çarşı pazar bol bol geziyor zaten bi bugün gidemedim patlıyorum sıkıntıdannn
kız okadar yemeği yiyomusunuz :44: tavuk ve pilav yeter bencea
annem enginar yemeği yapacak ablamlardabenim kociş yemez enginar, ben de eve gidince ona fırında tavuk ve pilav yapcam. bi de patates yemeği yaparım ohhh
Slm kızlar... bende temmuzda evlendim 8 ay oldu evleneli yemek yapmayı tam olarak öğrendim artıkgüzel tarifleri olanlar yazarsa çok memnun olurum....
canım ben eşimsiz pazara gitmem alışveriş yapılacaksa, poşetleri ona taşıtıyorum çünküAllahım allahım ne çok yazmışınız yine sizi okurken öğle yemeğimi yedim bitirdim bi taraftan da. Pazara gidecektim ya, gittim. Ama buradaki sebze pazarına diil, 20 dk uzaklıktaki sebze+kıyafet pazarına. Kendimi kaybettim yine, daha yarım saat falan oldu işte geleli. Canım çıktı yaa o 20dk.lık yolu elimde o poşetlerle yürüyene kadar. Bi gram akıl yok bende, ne vardı onca sebze meyveyi ta ordan taşıyacak
Yeni ciciler aldım kendime pazardan. Pek almaya niyetim yoktu sadece gezeyim diye gitmiştim ama deli bu durur mu durmazFotoğraflarını da çektim hemen size gösteriyim diye. İlk ikisini çok beğendim tam oldu üzerime, üçüncü olanı zaten öylesine almıştım bir beden de büyük bana ama işte giyerim ara sıra. 3 tanesi 10 tl idi 3 taneye tamamlayayım diye aldım.
Eki Görüntüle 169920 Eki Görüntüle 169918 Eki Görüntüle 169919
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?