2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

sinem hoşgeldin canım.

Canım biz de çok direttik. Eşim annesine, ben babama karşı. Ama sonuçta kabul ettiler. Herşeyimiz ağız tadıyla oldu bitti çok şükür. Allah bozmasınnn

aynı aynı yarenayay seni çok iyi anlayabilirim..bizim aşkımız zordu oyüzden çok kıymetli ufak tefek şeylerden birbirimizi kıracağımız zaman hep o mücadelemiz geliyo aklıma birbirimiz için döktüğümüz göz yaşları geliyo

aynen canım. ben de bazen tartıştığımızda söylüyorum, biz tartışmak için mi karşı geldik herkese? evleninceye kadar mıydı değerimiz derim. sonra ikimizde de yelkenler suya iner tabii.

bende okuldann geldim evi toparladim bir bakim dedim bizim kizlar ne yapiyor

simdi yine cikicam. alisverise gidicez. yarin türkiyeden misafirlarim geliyor.
türk marketine gidip bir seyler almamm gerek.

Önemli olan insan olmak birbirini sevmek saygı göstermek değilmi? Dinin aynı inançların aynı. Bu tür ayrımlardan hiç hoşlanmıyorum. bana göre asıl bölücü ayrım yapanlardır. Ben karşımdakinin insan olmasına bakarım

kızlaar akşama ne yemek var

Etli patates pilav ve mercimek çorbam var . Dün brokoli haşladım havuçta rendeledim ikisinden birinin salatasını yapıcam havuç salatası yapayım ama..
Lahanayıda yıkadım doğradım kaldı öyle yarın için onuda pişireyim artık

aynen canım ben de senin gibi düşünüyorum. ama babam hep önyargılıydı kürtlere karşı. eşimden sonra yanlış yaptığını anlamıştır diye umuyorum.

kızlaar akşama ne yemek var

annem enginar yemeği yapacak ablamlarda benim kociş yemez enginar, ben de eve gidince ona fırında tavuk ve pilav yapcam. bi de patates yemeği yaparım ohhh

Önyargı kötü ya. Benim anannemde öyleydi ama şimdi eşimi çok seviyor şimdi hep oğlum der.

Slm kızlar... bende temmuzda evlendim 8 ay oldu evleneli yemek yapmayı tam olarak öğrendim artık güzel tarifleri olanlar yazarsa çok memnun olurum....

Önyargı kötü ya. Benim anannemde öyleydi ama şimdi eşimi çok seviyor şimdi hep oğlum der.

çok şükür benim annemle bir sorunum olmadı eşim konusunda. baştan beri çok sever eşimi. hep oğlum der. birkere olsun damadım dediğini duymadık. eşim de anneme hastadır zaten. hep diyor beni kayınvalidemden ayırıp buralara getirdin diye

Allahım allahım ne çok yazmışınız yine sizi okurken öğle yemeğimi yedim bitirdim bi taraftan da. Pazara gidecektim ya, gittim. Ama buradaki sebze pazarına diil, 20 dk uzaklıktaki sebze+kıyafet pazarına. Kendimi kaybettim yine, daha yarım saat falan oldu işte geleli. Canım çıktı yaa o 20dk.lık yolu elimde o poşetlerle yürüyene kadar. Bi gram akıl yok bende, ne vardı onca sebze meyveyi ta ordan taşıyacak
Yeni ciciler aldım kendime pazardan. Pek almaya niyetim yoktu sadece gezeyim diye gitmiştim ama deli bu durur mu durmaz Fotoğraflarını da çektim hemen size gösteriyim diye. İlk ikisini çok beğendim tam oldu üzerime, üçüncü olanı zaten öylesine almıştım bir beden de büyük bana ama işte giyerim ara sıra. 3 tanesi 10 tl idi 3 taneye tamamlayayım diye aldım.

Slm kızlar... bende temmuzda evlendim 8 ay oldu evleneli yemek yapmayı tam olarak öğrendim artık güzel tarifleri olanlar yazarsa çok memnun olurum....

canım hoşgeldin. Allah bir yastıkta kocatsın. arada yapıp beğendiğimiz tarifleri paylaşıyoruz canım. bizi takip et

Güzelmiş canım aldıkların bende pazar hastasıyım insan hem yeni evli hemde çalışmıyorsa çarşı pazar bol bol geziyor zaten bi bugün gidemedim patlıyorum sıkıntıdannn

güle güle kullan tatlım. ilkini çok beğendim ben de. ben de İzmir'deyken manavkuyu pazarına giderdim, güzel şeyler oluyordu orda. buranın pazarında çok birşey yok maalesef. sinir oluyorummm

vallahi bizde çok şaşırdık hatta buraları görüp evlerini falan görünce iyice şaşırdıkya canım urfa tv de gösterildiği gibi bi yer değil hep köylerini falan gösteriyo merkez çok hoş

eşimin babanesi de urfa ya gezmeye gitmişlerdi..çok beğenmişler..
hatta bana balıklı göl tablosu getirdi...

Güzelmiş canım aldıkların bende pazar hastasıyım insan hem yeni evli hemde çalışmıyorsa çarşı pazar bol bol geziyor zaten bi bugün gidemedim patlıyorum sıkıntıdannn

Teşekkürler cnm hoşgeldin. Bizim bu saatlerde yavaş yavaş karnımız acıkmaya başlıyor heralde başlıyoruz akşam menülerini saymaya. İlginç gelen merak ettiğin bi şey olursa sorarsın.
Evde misin bu arada, neden sıkılıyorsun?

a

annem enginar yemeği yapacak ablamlarda benim kociş yemez enginar, ben de eve gidince ona fırında tavuk ve pilav yapcam. bi de patates yemeği yaparım ohhh
kız okadar yemeği yiyomusunuz :44: tavuk ve pilav yeter bence
ayy ben hiç okadar çok yemek yapmıyorum
bu akşam için de kıymalı yeşil mercimek yemeği yapmayı düşünüyorum, yanına da bol yeşillikli bi salata yeter

hoşgeldin leydi
canım ben eşimsiz pazara gitmem alışveriş yapılacaksa, poşetleri ona taşıtıyorum çünkü
güle güle giy yeni cicilerini, 3. çok beğendim
bol giymeyi de sevdiğimdendir belki mavi yarım kol da süper :81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…