cnm benim eşimin de öyle. Bir gün 7de gelir bir gün 11debenimkisi her akşam erken gelse kesin biz de öyle oluruz yarencim
düzensiz çalışma saatleri napalım
foruma yeni katılanlardanım:80:. 2010 da evlenenlerdenim bende :) 4 gün sonra 9 ayımız tamamlancak inş. geçen sene bu zamanlar nişan telaşesi içerisindeyken şimdi 6 haftalık hamileliğimin heyecanını yaşıyorum hayat çok garip ve güzel :)
foruma yeni katılanlardanım:80:. 2010 da evlenenlerdenim bende :) 4 gün sonra 9 ayımız tamamlancak inş. geçen sene bu zamanlar nişan telaşesi içerisindeyken şimdi 6 haftalık hamileliğimin heyecanını yaşıyorum hayat çok garip ve güzel :)
evet
Bizimkisi de pazardan beri bekliyo, :78: Ben napim geç geliyo uyuya kalıyorum
bir de o saatte banyo felan olayı olucak gibi değil
daha dün geceden beri kaç kere söyledi erken geleceğini
benimki bazen bir hafta hep 11-12 oluyocnm benim eşimin de öyle. Bir gün 7de gelir bir gün 11de(((
evet Fundam aynen böyle :89: :89:desene senle ben akşama :89::89:
benimki bazen bir hafta hep 11-12 oluyo
bazen bir bin arayla felan
ama neticede düzensiz yani, napalım
ve ben tek başıma akşam yemeği yemekten nefret ediyorum :44:
evet Fundam aynen böyle :89: :89:
inşallah canım benim yabakalım zuzu bize bi yer bulacak inşallah
yemek hazırlıyorum, etrafı toparlıyorum (benim pasaklı eşimin kesin etrafa attığı pijamaları, çorapları oluyoNEKTAR ÇOK ZOR BAZEN EŞİM MESAİ YAPIP GEÇ GELDİĞİ oluyo ben sinir oluyorum sen ne yapıyosun sıkılmıyomusun tek başıma yemek yemek istemiyorum bendenormalde sabah 8 30 akşam 6 30 aynı çalışma saatlerimiz
benim eşim akşam erken gelicek 7-8 gibi
randevulaştık
Zuzu tüm topiği alıştırdın buna
Funda bzim otelin arkasında bi otel vardı eşim beğendi onu herakşam eğlenceli sesler müzikler geliyodu..bi ona bak canım grand paşa beach
bide önümüzde vardı o da büyüktü..grand naturel mi neydi
benim istediğim ilk otelde ideal premium du :))
üçünede bak istersen....
Ama fiyatlarına bakamadım...
benimki bazen bir hafta hep 11-12 oluyo
bazen bir bin arayla felan
ama neticede düzensiz yani, napalım
ve ben tek başıma akşam yemeği yemekten nefret ediyorum :44:
:
yemek hazırlıyorum, etrafı toparlıyorum (benim pasaklı eşimin kesin etrafa attığı pijamaları, çorapları oluyo) sonra dizi başlıyo, oyalanıyorum öyle
onu bekliyorum
bir de evde tek korkuyorum ben yaa, her gelen seste kalkıp odaları geziyorum sanki hırsız bişi olsa napacaksam
sizin çalışma saatlerinizin aynı olması harikaa :13:
Haydi hepimiz randevuleşelim, kocişleri sevindirelim
aynen benimki de der onu hep, sık sık mesajlaşırız "az kaldı", "geldim", "geliyorum" felanEvet bizim de düzensiz sayılır. Geç gelmesini hiç sevmiyorum, tek başına yemek de canı istemiyor insanın akşamları, ben de mutlaka bekliyorum o yüzden, 12 de akşam yemeği yiyoruz işte(( Eşim bazen böyle geç geldiğinde suratıma bakar masum masum, evde yanlız kalıyosun sıkılıyorsun ben üzülüyorum der ama ne yapalım işi böyle...
kalma da zaten Fundambiz aynı yerde çalışıyoruz tatlımcanım bende korkuyorum ya hele yalnız hiç uyuyamam hiç evde daha tek kalmadım:26:çok sıkıcı dimi yalnız olmak
benimki kaptı randevuyu, hem bu akşam hem cumartesi içinHaydi hepimiz randevuleşelim, kocişleri sevindirelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?