2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

benimkisi her akşam erken gelse kesin biz de öyle oluruz yarencim
düzensiz çalışma saatleri napalım
cnm benim eşimin de öyle. Bir gün 7de gelir bir gün 11de (((

maşallah allah analı babalı büyütsün cnm

Hoşgeldin narcicegi. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini. Hamileler sayısı artıyor :))

napıyorsunuzz bi geldim yemek muhabbeti vardı çıktım hemen :

benimki bazen bir hafta hep 11-12 oluyo
bazen bir bin arayla felan
ama neticede düzensiz yani, napalım
ve ben tek başıma akşam yemeği yemekten nefret ediyorum :44:

evet Fundam aynen böyle :89: :89:

NEKTAR ÇOK ZOR BAZEN EŞİM MESAİ YAPIP GEÇ GELDİĞİ oluyo ben sinir oluyorum sen ne yapıyosun sıkılmıyomusun tek başıma yemek yemek istemiyorum bende normalde sabah 8 30 akşam 6 30 aynı çalışma saatlerimiz

inşallah canım benim yabakalım zuzu bize bi yer bulacak inşallah

Funda bzim otelin arkasında bi otel vardı eşim beğendi onu herakşam eğlenceli sesler müzikler geliyodu..bi ona bak canım grand paşa beach

bide önümüzde vardı o da büyüktü..grand naturel mi neydi

benim istediğim ilk otelde ideal premium du :))

üçünede bak istersen....

Ama fiyatlarına bakamadım...

yemek hazırlıyorum, etrafı toparlıyorum (benim pasaklı eşimin kesin etrafa attığı pijamaları, çorapları oluyo ) sonra dizi başlıyo, oyalanıyorum öyle
onu bekliyorum
bir de evde tek korkuyorum ben yaa, her gelen seste kalkıp odaları geziyorum sanki hırsız bişi olsa napacaksam

sizin çalışma saatlerinizin aynı olması harikaa :13:

Son düzenleme:
Zuzucum ben bi dahaki tatilimi sizin ordalarda istiyorum ayvalıkta. Bu sene eşimin memleketine gidicez. Ama tatil olarak bi gün mutlaka gelicem sizin oralara

teşekkür ederim zuzuminceliyorum şimdi

benimki bazen bir hafta hep 11-12 oluyo
bazen bir bin arayla felan
ama neticede düzensiz yani, napalım
ve ben tek başıma akşam yemeği yemekten nefret ediyorum :44:

:

Evet bizim de düzensiz sayılır. Geç gelmesini hiç sevmiyorum, tek başına yemek de canı istemiyor insanın akşamları, ben de mutlaka bekliyorum o yüzden, 12 de akşam yemeği yiyoruz işte (( Eşim bazen böyle geç geldiğinde suratıma bakar masum masum, evde yanlız kalıyosun sıkılıyorsun ben üzülüyorum der ama ne yapalım işi böyle...

biz aynı yerde çalışıyoruz tatlımcanım bende korkuyorum ya hele yalnız hiç uyuyamam hiç evde daha tek kalmadım:26:çok sıkıcı dimi yalnız olmak

dediğiniz otelleri ben de inceliyorum.

biz de eve aynı saatlerde giriyoruz. çalışma saatlerimiz düzenli hatta o bazen benden erken bile gedliği oluyor. ylnız uyumaktan ben de hoşlanmıyorum bir kaç gündür o ders çalışıyor ben yorulup yatıyorum; alışmışım sanırım yalnız uyurken tedirgin oluyorum.

aynen benimki de der onu hep, sık sık mesajlaşırız "az kaldı", "geldim", "geliyorum" felan
idare ediyoruz dediğin gibi - işi böyle
biz aynı yerde çalışıyoruz tatlımcanım bende korkuyorum ya hele yalnız hiç uyuyamam hiç evde daha tek kalmadım:26:çok sıkıcı dimi yalnız olmak
kalma da zaten Fundam ben de uyumuyorum, bekliyorum onu
eğer çok çok geç gelecekse ki bazen oluyo Trakyaya gittiğinde felan, annemlere giderim o gece

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…