2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Benim kocişimde haftada bir geç gelir yemeğini iş yerinde yiyor o zaman bende yemek yapmaktan kurtuluyorum

tek başıma kalmaktan da nefret ediyorum o yüzden geç geleceği zaman genelde anneme gidiyorum henüz yalnız kalmaya alışamadım 8 ay oldu evleneli alış artık diyor benimki ama napıyım elimde değil bu gidişle bebiş yapıcam yalnız kalmıyım diye

yaa trendyoldaki elbiseler çok güzellll. Bu sene ne kadar moda oldu bu tarz elbiseler vay bee.

Bu arada leziz pırasam hazırrr mmmmmmmmm daha kaynar vaziyette sıcakk, ama yok dayanamıcam yiyorum yana yana. ay bu arada pırasa sevmeyene ne fena geliyordur bu yazı şimdi (

elfii buraya baktın mı, çok güzel diz elbiseler var
fiyatlar da iyi
trendyol | alışverişin yeni yolu

Bugün baktım çokta güzeller beğendimde ama kartı kocam aldı bugün benden. Ben harcamasın diye saklıyordum ay sonu geldi üzerimizde nakit pek kalmadı kart bende kalsın bişey olursa kart ile hallederim dedi bende verdim.

offf ya bugün çok yoğun geçti şu saate kadar. kocişle kaç kere konuşmaya çalıştık olmadı bi türlü. şimdi yine patron geldi. akşam oyacak beni kesin

Benim kocamın neşesi yerinde. kaç kere aradı espriler yapıp durdu. Dedim sen ne içtin bugün bu ne pozitiflik. Hava çok güzel dedi :)))

:26:kızlar ya bişey sorcam perdelerinizi yıkadınız mı hiç? Ya da evlendikten kaç ay sonra yıkadınız?

Benim yarın tam 9 ayım doluyor daha hiç yıkamadım. Camlarımız çok geniş ve yüksek olduğu için ben silemicem . Daha öncede k.validem kadın getirtiyormuş kadın camları silip perdeleri kendisi makineye atıyormuş nisan sonu gibi düşünüyoruz. Çok kirlendiler. Hele halılar berbat onlarıda yıkamaya vericez.

terndyoldaki elbiseler çok hoşmuş. hiç ordan elbise kyafet alan oldu mu ? Kalıpları nasıl ??
ben alışveriş yapıyorum trendyoldan sirkencubin, ama her markanın kalıbı farklı oluyo :)))

Bu arada leziz pırasam hazırrr mmmmmmmmm daha kaynar vaziyette sıcakk, ama yok dayanamıcam yiyorum yana yana. ay bu arada pırasa sevmeyene ne fena geliyordur bu yazı şimdi (
kız ne çabuk yaptın, daha bir kaç sayfa önce yapıcam diyordun
afiyet olsun canım, zeytin yağlı yemeklere bayılırım eminim çok lezzetli olmuştur

anladım canım, bu marka çok sık geliyor trendyola, markafoniye
başka zaman alırsın
:26:kızlar ya bişey sorcam perdelerinizi yıkadınız mı hiç? Ya da evlendikten kaç ay sonra yıkadınız?
ben daha hiç yıkamadım :78:

Son düzenleme:

daha hiç yıkamadım tertemizama yıkamayada korkuyorum yani nasıl halledeceksem oturma odası katlamalı salon kruvaze perde mutfak zebra o kolay..yatak odamda kolay ..salonla oturma odam sıkıntı

Benim kocamın neşesi yerinde. kaç kere aradı espriler yapıp durdu. Dedim sen ne içtin bugün bu ne pozitiflik. Hava çok güzel dedi :)))

oh oh maşallah nazar değmesin

valla benim perdeler kendi perdelerim değil, evin perdeleri de makinaya atılacak halde değil, makinaya atsam paramparça çıkarlar. o yüzden yıkamadım hiç.

kızlar ben bu monta bayıldım, resmen bayıldım ama bişi almiycam diye de şartlandırdım kendimi

siyahına özellikle

kız ne çabuk yaptın, daha bir kaç sayfa önce yapıcam diyordun
afiyet olsun canım, zeytin yağlı yemeklere bayılırım eminim çok lezzetli olmuştur

ben daha hiç yıkamadım :78:
Walla düdüklüde 10 dk.da oldu cnm pırasa :)))
daha hiç yıkamadım tertemizama yıkamayada korkuyorum yani nasıl halledeceksem oturma odası katlamalı salon kruvaze perde mutfak zebra o kolay..yatak odamda kolay ..salonla oturma odam sıkıntı
Benim perdelerim normal, sadece mutfak stor o da yıkanmazmış silinirmiş sanırım.
valla benim perdeler kendi perdelerim değil, evin perdeleri de makinaya atılacak halde değil, makinaya atsam paramparça çıkarlar. o yüzden yıkamadım hiç.
evet cnm eşyalı ev tuttuysanız orada bilirim o perdeleri, ahı gitmiş vahı kalmış vaziyetteler.
Benim de 5 aya yaklaşıyor işte, yani kirli gibi de görünmüyor zaten tam beyaz da diiller, ekru. Ne zaman yıkasam diye düşünüyordum da...
Ayy bu arada halı deme yaa benim de oturma odam ve mutfaktaki halı iyice kirlendi. Üşenmezsem haftaya falan yıkıycam üşenirsem vericem yıkatmaya

bizim burda çok ucuza yıkıyolr veriyorum yıkamaya tertemiz oluyo..daha kirlenmediyse yıkama canım 8 ay oldu ben hala yıkamadım

perdeler çok gözüme batmıyor da halılara kafayı takmış durumdayım. halı şampuanlarından alıp yıkayasım va ama eşim yorma kendini, bunlar zaten birşeye benzemez bu saattten sonra diyor.

perdeler çok gözüme batmıyor da halılara kafayı takmış durumdayım. halı şampuanlarından alıp yıkayasım va ama eşim yorma kendini, bunlar zaten birşeye benzemez bu saattten sonra diyor.

yorma ozaman kendini yarenaycıminş kendi evine çıktığında istediğin gibi alırsın herşeyini istediğin gibide yaparsın temizliğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…