ekrandaki*com da canım..
ben mutfaktaki ve oturma odamdaki halımı yıkatmaya verdim bile bi defa (5 aylık evliyim)
sakar eşim çay dökmüştümutfaktaki de çabuk kirleniyo zaten
ben halılarımı bu yaz yıkamaya vermeyi düşünmüyorum belki mutfak ve balkondakiler olabilir; onları k validem vermişti kirli gibi duruyorlar zaten :))
teyzem çok titizdir; evini yeni aldı yeni yerleşti o kadar özendi filan ; bir gün toplandık mutfakta kahve pişiriyoruz ocağı nasııl olduysa cezveyi fırlattı kahve telvesi doğruuu halının üstüne... Bu olay kışın 3 kere oldu 3 ünde de yıkamaya verdi =))))
yorma ozaman kendini yarenaycıminş kendi evine çıktığında istediğin gibi alırsın herşeyini istediğin gibide yaparsın temizliğini
zuzu anam nerdesin kız b formunu unutmuşum şimdi geldi aklıma hemen göndereyim. Cezaya girecekti nerdeyse
ah canım inşallah ya. Allah'ım bana o günleri göstersin inşallah.
Ah siz muhasebeciler bir sürü formla uğraşıyorsunuz di mi ya yazık size
Zuzucum ben bi dahaki tatilimi sizin ordalarda istiyorum ayvalıkta. Bu sene eşimin memleketine gidicez. Ama tatil olarak bi gün mutlaka gelicem sizin oralara
'Elegance Hotels İnternational' - Tatil Sepeti.Com - Siteler Mevkii / Marmaris Merkez Otel / Marmaris Oteller
burayı beğendim zuzu ama sanki biraz pahalı
okumuyorum ben, canım da sıkılıyor bi göz atayım :106:kızlar itiraf.com okur musunuz? Ben 4-5 yıldır sürekli her gün takip ederdim. ama evlilik hazırlıkları işlerdeki yoğunluk derken hergün edemiyorum. az önce girdim top 10 kısmındakileri okudum çok güldüm çok duygulandım. sıkılan varsa tavsiye ederim.
zuzu anam nerdesin kız b formunu unutmuşum şimdi geldi aklıma hemen göndereyim. Cezaya girecekti nerdeyse
ah siz muhasebeciler bir sürü formla uğraşıyorsunuz di mi ya yazık size
kızlar itiraf.com okur musunuz? Ben 4-5 yıldır sürekli her gün takip ederdim. ama evlilik hazırlıkları işlerdeki yoğunluk derken hergün edemiyorum. az önce girdim top 10 kısmındakileri okudum çok güldüm çok duygulandım. sıkılan varsa tavsiye ederim.
hadi az kaldı, son 20 dk canım :))çok yoruldum( ayaklarım koptu
Hoşgeldin narcicegi. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişini. Hamileler sayısı artıyor :))
cnm benim eşimin de öyle. Bir gün 7de gelir bir gün 11de(((
maşallah allah analı babalı büyütsün cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?