2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ben evleneli 6 ay oluyor. 2 ay önce yıkadım misafirlerim gelecektir teyzemler filan. O bahaneyle yıkadım. ama benim evimde doğru dürüst tül perde yok kolay yıkaması =))

ekrandaki*com da canım..

ben mutfaktaki ve oturma odamdaki halımı yıkatmaya verdim bile bi defa (5 aylık evliyim)
sakar eşim çay dökmüştü mutfaktaki de çabuk kirleniyo zaten

Benim oturma odamdaki halıya da öğrencim oturmuştu koyu lacivert kotla, muhtemelen yeni alınmıştı kot. akşam gözüme çarpmamış hiç, sabah bi baktım halının bir bölümü yusyuvarlak mavi atıyodum kendimi sinirden. Uğraştım uğraştım epey çıkardım ama çok hafif belli oluyor hala bilene. Mutfaktaki halı zaten bi şekilde lekeleniyor hep, nasıl oluyor o kadar dikkat ediyorum.

ben halılarımı bu yaz yıkamaya vermeyi düşünmüyorum belki mutfak ve balkondakiler olabilir; onları k validem vermişti kirli gibi duruyorlar zaten :))

teyzem çok titizdir; evini yeni aldı yeni yerleşti o kadar özendi filan ; bir gün toplandık mutfakta kahve pişiriyoruz ocağı nasııl olduysa cezveyi fırlattı kahve telvesi doğruuu halının üstüne... Bu olay kışın 3 kere oldu 3 ünde de yıkamaya verdi =))))

ay yazık yaaa 3 kere de olmaz kii

zuzu anam nerdesin kız b formunu unutmuşum şimdi geldi aklıma hemen göndereyim. Cezaya girecekti nerdeyse

yorma ozaman kendini yarenaycıminş kendi evine çıktığında istediğin gibi alırsın herşeyini istediğin gibide yaparsın temizliğini

ah canım inşallah ya. Allah'ım bana o günleri göstersin inşallah.

zuzu anam nerdesin kız b formunu unutmuşum şimdi geldi aklıma hemen göndereyim. Cezaya girecekti nerdeyse

ah siz muhasebeciler bir sürü formla uğraşıyorsunuz di mi ya yazık size

ah canım inşallah ya. Allah'ım bana o günleri göstersin inşallah.

Ah siz muhasebeciler bir sürü formla uğraşıyorsunuz di mi ya yazık size

olur canım olur hiç üzülmedaha çok genciz inşallah herşeyimiz olur
Ay muhasebecilik zor ya ben ay sonu burda yardım ediyorumda ben bile çıldırıyorum çok iğrenç bi meslek

kızlar itiraf.com okur musunuz? Ben 4-5 yıldır sürekli her gün takip ederdim. ama evlilik hazırlıkları işlerdeki yoğunluk derken hergün edemiyorum. az önce girdim top 10 kısmındakileri okudum çok güldüm çok duygulandım. sıkılan varsa tavsiye ederim.

okumuyorum ben, canım da sıkılıyor bi göz atayım :106:

Son düzenleme:

aman diyim...

bizim geçen sene 7 tane girdi cezaya 11.200 tl ceza
1 tanesini mahkemeye verdik kazandık düştü cezası
1 tanesi yeni tebliğ edilmiş mükellefe onu da vercez mahkemeye...
diğerleri daha gelmedi..

heheh bende eskiden okurdum aradabir..bayaa oldu girmeyeli

günaydın kızlarrr... ablam bugün doktora gidiyor tahlilleri göstermeye. bakalım ne olacak. sanırım bugün netleşir ameliyat tarihi. çok stresliyiz ailecek:18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…