- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
ablam geldi şimdi. pazartesi sabah yatıyormuş hastaneye. sanırım pazartesi ya da salı günü de ameliyat olur. dua edin kızlar lütfen, sorunsuz geçip gitsin herşey
Allah yardım etsin bi sıkıntı çıkmaz inş..
yarenay ablanın nesi var ya ben anlayamadım bi türlü..
ablam geldi şimdi. pazartesi sabah yatıyormuş hastaneye. sanırım pazartesi ya da salı günü de ameliyat olur. dua edin kızlar lütfen, sorunsuz geçip gitsin herşey
canım ablamın miyomu varmış. tam rahim ağzında. şimdi ablam ikinci kez hamile kalınca öğrendik. yaklaşık 9 cm. büyüklüğünde miyomu ve maalesef rahim duvarına yapışık büyümüş. ameliyatla önce onu, sonra da bebişi alcaklar.
hımm büyük geçmiş olsun ne kadrlıktı hamileliği..galiba bebeğide istemiyordu demi
günaydın kızlar..inşallah sorunsuz geçer canım ameliyat dualarımızdasınüzülme canım inşallah herşey yoluna girer tekrar geçmiş olsun
inş sorunsuz geçer ablanın amelyatı canım, iyi haberlerini alırız inşablam geldi şimdi. pazartesi sabah yatıyormuş hastaneye. sanırım pazartesi ya da salı günü de ameliyat olur. dua edin kızlar lütfen, sorunsuz geçip gitsin herşey
sağolun kızlar...
üşüyorum ben bugün ya
günaydın kızlar, hayırlı cumalar...
yarenay inşallah sorunsuz bi ameliyat olur, Allah yardımcısı olsun ablanın...
fatma senin neyin var canım
artık geceleri hiç uyuyamıyorum kasılmalarım oluyo belim sırtım çok agrıo. şeyimde acıyo agrıyo ufffff..ondan yani
kıyamam yaa
hep sırt üstü yatıyon ya ondan da ağrır
ne kdar kaldı doğuma...bide sezeryanmı olcan sen..ne diyo doktorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?