2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

günaydııııııııııııııınnnn..ayyy her tarafım acıyo yaaaa

ablam geldi şimdi. pazartesi sabah yatıyormuş hastaneye. sanırım pazartesi ya da salı günü de ameliyat olur. dua edin kızlar lütfen, sorunsuz geçip gitsin herşey

ablam geldi şimdi. pazartesi sabah yatıyormuş hastaneye. sanırım pazartesi ya da salı günü de ameliyat olur. dua edin kızlar lütfen, sorunsuz geçip gitsin herşey

Allah yardım etsin bi sıkıntı çıkmaz inş..

yarenay ablanın nesi var ya ben anlayamadım bi türlü..

Allah yardım etsin bi sıkıntı çıkmaz inş..

yarenay ablanın nesi var ya ben anlayamadım bi türlü..

canım ablamın miyomu varmış. tam rahim ağzında. şimdi ablam ikinci kez hamile kalınca öğrendik. yaklaşık 9 cm. büyüklüğünde miyomu ve maalesef rahim duvarına yapışık büyümüş. ameliyatla önce onu, sonra da bebişi alcaklar.

günaydın kızlar..inşallah sorunsuz geçer canım ameliyat dualarımızdasınüzülme canım inşallah herşey yoluna girer tekrar geçmiş olsun

hımm büyük geçmiş olsun ne kadrlıktı hamileliği..galiba bebeğide istemiyordu demi

ben sivilcelerden dolayı bu aralar sıkıntılıyım hani kızlar burdaki muhasebeci abi var o dediki ben traşa gittiğimde yüzüme bi maske yaptılar ondan sanada getirtiğim istersen demişti bende adı ney dedim bilmiyorum dedi getirmiş bugün botabella kil maskesi kullanan varmı kızlar:26:

hımm büyük geçmiş olsun ne kadrlıktı hamileliği..galiba bebeğide istemiyordu demi

canım önümüzdeki hafta 7. haftası olacak. evet bebeği de aldırmaya karar vermişti, eşiyle olan durumlardan ötürü. şimdi dua ediyoruz iyi ki öyle olmuş da, bebişe çok alıştırmamış kendini. eğer gerçekten çok isteseydi büyük yıkım olacaktı ablam için.

inş sorunsuz geçer ablanın amelyatı canım, iyi haberlerini alırız inş

Günaydın herkese

günaydın kızlar, hayırlı cumalar...

yarenay inşallah sorunsuz bi ameliyat olur, Allah yardımcısı olsun ablanın ...

fatma senin neyin var canım

kızlar ya ne çabuk geçti bu hafta bana ne ara cuma geldi

ama keşke c.ertesi olsaydı bugün...

hee bu arada unutmadan bugün bakayım dalyan köfteye de yarın malzememi alayım, belki geçen haftadan ötürü yarın erken bırakır benim uyuz

günaydın kızlar, hayırlı cumalar...

yarenay inşallah sorunsuz bi ameliyat olur, Allah yardımcısı olsun ablanın ...

fatma senin neyin var canım

artık geceleri hiç uyuyamıyorum kasılmalarım oluyo belim sırtım çok agrıo. şeyimde acıyo agrıyo ufffff..ondan yani

kıyamam yaa
hep sırt üstü yatıyon ya ondan da ağrır
ne kdar kaldı doğuma...bide sezeryanmı olcan sen..ne diyo doktorun

yok sırtı üstüde pek yatamıyorsun göbeğim büyüdü yaa acıyo yan yatıyorum genelde. dogum hazişranda işte 2 ayım var normal dogum düşünüyorum şimdilikde bi aksilik yok herşey normal gidiyo.. 11 nisanda randevu var bakalım ne dicek...ve oğlan artık gündüzleri değilde geceleri kuduruyo önceden pata küte vurudu ama acıtmıyordu şimdi ise yeride daraldıgı ve büyüdüğü için böle itekliyo falan uzanıyo gibi kaburgalarımı kasıklarımı acıtıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…