yapmadım zuzumnektar nerdesin, yaptın mı dün bulgur köftesini :))
ay canım yaa, son aylar zor oluyomuş gelende ama seninkisi de maşallahyok sırtı üstüde pek yatamıyorsun göbeğim büyüdü yaa acıyo yan yatıyorum genelde. dogum hazişranda işte 2 ayım var normal dogum düşünüyorum şimdilikde bi aksilik yok herşey normal gidiyo.. 11 nisanda randevu var bakalım ne dicek...ve oğlan artık gündüzleri değilde geceleri kuduruyo önceden pata küte vurudu ama acıtmıyordu şimdi ise yeride daraldıgı ve büyüdüğü için böle itekliyo falan uzanıyo gibi kaburgalarımı kasıklarımı acıtıyo
yapmadım zuzum
kıymalı yeşil mercimeğim vardı, benimkisi de bana dün sms atmış akşama "çok tereyağlı şehriye pilavı yapsana"diye..ondan yaptım eve gidince yanına da çabucak salata yaptım yedik
bugün yapıcaktım, ama eşim 11 de gelicekkaldı cumartesiye
ya kızlar kıyma alınca kaç günde pişiriyosunuz, yani en fazla kaç gün durabiliyo dolapta
benim pazar gününden kıymam var daha bişi yapmadım onunla :26: bozulur mu cumartesiye
ay canım yaa, son aylar zor oluyomuş gelende ama seninkisi de maşallahçok hareketli
arkadaşım doğum yaptı 2 hafta önce onun bebişi öyle çok sıkıntı yaratmamıştı ona, son ay yatmaları felan zorlanmıştı da çok tepiklemiyodu2 ay kaldı dimmi, çizelgen 7. aya gelmiş
normal kısımda, derin dondurucuya atmadım bugün pişiricem yarın pişiricem derken :26:kıyman derindondurucu kısmında ise aylarca kalabilir bişi olmaz
dogum haziranda 7. aya girdim bile .. geceleri mahvediyo beni
normal kısımda, derin dondurucuya atmadım bugün pişiricem yarın pişiricem derken :26:
..
ben de bugün çok üşüyorum yaa, hafta sonu daha da kötü olucakmış hava
hafta içi güneşe bakıp iç çekiyoruz, hafta sonu soğuk oluyo
yok sırtı üstüde pek yatamıyorsun göbeğim büyüdü yaa acıyo yan yatıyorum genelde. dogum hazişranda işte 2 ayım var normal dogum düşünüyorum şimdilikde bi aksilik yok herşey normal gidiyo.. 11 nisanda randevu var bakalım ne dicek...ve oğlan artık gündüzleri değilde geceleri kuduruyo önceden pata küte vurudu ama acıtmıyordu şimdi ise yeride daraldıgı ve büyüdüğü için böle itekliyo falan uzanıyo gibi kaburgalarımı kasıklarımı acıtıyo
sen böyle anlatıyorsun ya. içim bir tuhaf oldu. tırsmaya başladım ben :S:
Yarenay umarım sorunsuz atlatır ablan ameliyatını geçmiş olsun.ablam geldi şimdi. pazartesi sabah yatıyormuş hastaneye. sanırım pazartesi ya da salı günü de ameliyat olur. dua edin kızlar lütfen, sorunsuz geçip gitsin herşey
kolay gelsin fatma, ama az kalmış artık 2 ayyok sırtı üstüde pek yatamıyorsun göbeğim büyüdü yaa acıyo yan yatıyorum genelde. dogum hazişranda işte 2 ayım var normal dogum düşünüyorum şimdilikde bi aksilik yok herşey normal gidiyo.. 11 nisanda randevu var bakalım ne dicek...ve oğlan artık gündüzleri değilde geceleri kuduruyo önceden pata küte vurudu ama acıtmıyordu şimdi ise yeride daraldıgı ve büyüdüğü için böle itekliyo falan uzanıyo gibi kaburgalarımı kasıklarımı acıtıyo
normal kısımda, derin dondurucuya atmadım bugün pişiricem yarın pişiricem derken :26:
..
ben de bugün çok üşüyorum yaa, hafta sonu daha da kötü olucakmış hava
hafta içi güneşe bakıp iç çekiyoruz, hafta sonu soğuk oluyo
ablam geldi şimdi. pazartesi sabah yatıyormuş hastaneye. sanırım pazartesi ya da salı günü de ameliyat olur. dua edin kızlar lütfen, sorunsuz geçip gitsin herşey
ama güzel taraflarıda var tırsma en güzel şeeeeyyy...
Tünaydın kızlarrrr
Yarenay umarım sorunsuz atlatır ablan ameliyatını geçmiş olsun.
kolay gelsin fatma, ama az kalmış artık 2 ayerkek çocukları karında daha hareketli oluyormuş diye duymuştum, öyle heralde gerçekten.
Pişirmeden önce bi kokla cnm, çok uzun beklemez et türü şeyler normal kısımda. Evet bugün burda da kapalı hava yaa, dün de böyleydi. Sıkıldım hafiften sıcaklar gelsin yaa çok değil ama :82:
evt 2 ay kaldı ama bakalım erken gelmez inş. 30 mayısa kadrda çalışacagım
evt en güzel dönemleri 3,5 ve 7 ay arası idigünaydın kızlar,
yarenaycım inşallah yolunda gider herşey ablan için şimdiden çok geçmiş olsun tatlım..
fatmacım artık bu aydan sonra daha çok olacak sanırım zorluklar biri bitiyo bir başlyo zorlukların:))hayırlısyla kucağımıza almayı nasip etsin allahım..
elbette mucizevi bir şey yaşıyorsun =)))
maşallah mümkün olduğunca çalış tabi. inş. tam zamanında bi avazda çıkar
Bugün evleneli tam 9 ay oldu dün gece 12 de dedim ki eşime 9 ayımız doldu vay be falan derken bana sarıldı birden benim gözler ıslandı. Çok duygulandım niyeyse.
fatmacım sen okuma kahvaltımı yazıcam önceden uyarayım :))
Daha yeni kahvaltı diyorum,siz birazdan öğle yemeğine çıkarsınız. hemen bi koşu smizotlu gözleme yaptım geldim kendime. Peynir kalmamış evde yaaa
bizimde pazar günü 9 ay doldu :))
inşallah 9. yılımızı da görürüz elfii
semizotlu gözlemeyi ilk kez duyuyorum, tadı nasıl ki acabafatmacım sen okuma kahvaltımı yazıcam önceden uyarayım :))
Daha yeni kahvaltı diyorum,siz birazdan öğle yemeğine çıkarsınız. hemen bi koşu smizotlu gözleme yaptım geldim kendime. Peynir kalmamış evde yaaa
az ki benimkisi zuzum, yarım kilo alıyoruz biz hep iki kişiliko ne kıs....
nektar annem kıymayı alınca hemen onu bölerdi yemeklik bi kaç parça..o şekilde parça parça atardı deepfrize...
koca kıymayı çözdürüp bi parça alıp tekrar dondurucuya konmaz derdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?