- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
semizotlu gözlemeyi ilk kez duyuyorum, tadı nasıl ki acaba
öğle yemeği için aşkım bana patates kızartacakmış, msj atmış çok şaşırdımkesin kendisinin canı çekmiştir (ben öğle yemeği için eve gidiyorum ya çoğu günler :81:)
semizotu cnm. Dün salatasını yapmıştım artmıştı bugüne yerim diye dolaba koymuştum. Baktım dolapta böreklik kolay bi şey yok. koydum onu yufkanın içine pişirdimo ne kıs....
nektar annem kıymayı alınca hemen onu bölerdi yemeklik bi kaç parça..o şekilde parça parça atardı deepfrize...
koca kıymayı çözdürüp bi parça alıp tekrar dondurucuya konmaz derdi
öğle yemeği için aşkım bana patates kızartacakmış, msj atmış çok şaşırdımkesin kendisinin canı çekmiştir (ben öğle yemeği için eve gidiyorum ya çoğu günler :81:)
çok yakın elfim, burda pek ev yok zaten daha çok iş yerleri felanEv yakınmı ki canım. Eşindemi eve gidiyor öğlenleri..
ben de ıspanaklı gözlemeyi çok severimBen semizotunun her şeyini çok severim ama böreği ilk defa denedim şans eseri attım kafadan işte, ama süper oldu ben beğendim yani...doymadım bile yaaa ((
Oooo kociş süper, yemek hazır bugün o zaman.
az ki benimkisi zuzum, yarım kilo alıyoruz biz hep iki kişilik
bugün yarın yapıcam diye ertelediğim için kaldı o, bu akşam yapim ben ondan bişiler
cumartesiye bırakmiyım bari :26:
börek türü şeyler olunca al canım, çay yaparsın işte yersin güzelce..hadi yabende keşke eve gitsem..
hegün dışardan yemekten gına geldi artık
bazen diyom evden getireyim ama ne getireyim..yemek mi pişiyo evde sanki
hoş kayınvalidem hep diyo götür diye.börek dolma vs. olduğu zaman ama onuda ben istemiyom..kadının öğle yemeği olur ben almasam
çok duydum ama hiç yemedim patlıcanlı böreği :26:gözlemede börekte patlıcanı tek geçerim
hatta bu öğlenki menüm patlıcanlı börek :)
börekçi müşterimize söledim bugün yapmış aradı ,gidip alcam yemekte
öyle yapim zuzu, domates soslu makarna yapmadım uzun zamandırolsun kız yarım kiloyu da böl ikiye..öle at dondurucuya...
köfte yap sen en iyisi :)) yanınada pilav veya makarna
çok duydum ama hiç yemedim patlıcanlı böreği :26:
öyle yapim zuzu, domates soslu makarna yapmadım uzun zamandır
normal kısımda, derin dondurucuya atmadım bugün pişiricem yarın pişiricem derken :26:
..
ben de bugün çok üşüyorum yaa, hafta sonu daha da kötü olucakmış hava
hafta içi güneşe bakıp iç çekiyoruz, hafta sonu soğuk oluyo
börek türü şeyler olunca al canım, çay yaparsın işte yersin güzelce..
kayınvaliden evde nasıl olsa kendine bişiler hazırlar o
ben her öğlen gidiyorum, eşim sabah işe gitmiş bile olsa
evde bişiler atıştırıyorum, genelde her akşam yemek yaparım ertesi gün öğlen yemeye bişiler olsun diye
dışarıdan yemeği ben de sevmiyorum, hep dürümcü, dönerci var etrafta benim de dışarıda pişen etle pek aram yoktur
Benim bugün kafamda bi şey yok ne yapacağıma dair. Eşim de erken gelecek bakalım belki dışarda yerizzzz :82::82:
Ama ertesi güne nohut ya da kurufasulye düşünüyorum dolapta hazır haşlanmış var zaten ikisinden de. Aslında nohutla humus mu yapsam mmmmmm
güzel olur zuzum, ben de anneme söyliycem bi ara dalyan köfte yapsın okadar bahsettik kaç gündürfatoş gitmişken yazayım..gelince okumaz yemek bölümlerini
cumartesi dalyan köfteyi yapıcam Allah'ın izniyle
yanına patates püresi ve pilav yapıcam...
salata ve çorbayıda kayınvalideme yaptırmayı düşünüyom :)) yetişmez çünkü :))
nohutla humusmu..ikisini karıştırarakmı, anlamadım :)
güzel olur zuzum, ben de anneme söyliycem bi ara dalyan köfte yapsın okadar bahsettik kaç gündür
pazar kuru fasulye yapıcaktım, canım çekiyo nasılda
ama kayınvalidemlere gitcez galiba, keşkek yapıcakmış kaç gündür çağırıyo
ben tavuklu keşkeği hiç sevmiyorum, hatrı için de yemeğe çalışıyorum inş tavuklu yapmaz
benimkisi de öyle yarencim, kesin batmıştır ortalıkben hiç yaptırmıyorum kızartmayı kocişe. hiç dikkat etmiyor çünkü, bütün ocak batıyor valla. sonra temizlemekle ben uğraşıyorum. ben temizleyim diyor kociş ama benim içime sinmez ki
kıyamamnigar ben de hergün evden getiriyorum yemeği. burda dışarıdan yemek çok pahalıya patlıyor çünkü. ama bıktım valla yemek düşünmekten. 9 aylık evliyim herhalde 3 yıllık yemek yapmışımdır
keşkek mi:120:
eşin sölesin annesine , desin anne canım kurufasulye çekti pazar yapta yiyek :))ozaman yapar sende kuru yersin bölelikle:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?