2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Yine yazmışınız da yazmışınız :18ku oku bitiremedimbenim bugün işim çok kızlar maaşların kesinti mesai onları hesaplıyorum onlar girilecek falan filanbuarada maskem hakkında bişey yazmamışınız:26:

keşkek mi:120:

eşin sölesin annesine , desin anne canım kurufasulye çekti pazar yapta yiyek :))ozaman yapar sende kuru yersin bölelikle:13:

yapmaz zuzum, eşim keşkeğe bayılıyo ya
geçen bi yapmış, oğluşu yiyememiş içine oturmuş
onun geleceği zaman ille yapıcak yani

ben yemeğe kaçıyorum, görüşürüz kızlar
afiyet olsun hepiciğinize

onu bizde çok yapıyoruz ama kşar koymuyodum dur iyi fikir öylede deneyelimben genelde kolay yemekler seçiyorum kızlar eve gitmeye acıkmış oluyoruz hazırlayım derken çok geç oluyo bazende yapıp dolaba koyuyorum çıkarıp pişiriyorum

canım öyle yapmak sorun değil de ertesi gün öğlen işyerine götürecek yemek olmuyor. o sorun. bazen yemek sadece bir öğünlükse akşamları geçiştirmeye çalışıyorum ben de. tost, makarna falan. ama işe sulu yemek götürmek durumundayız maalesef rahat ısınsın diye. ay bak yemek falan dedik çok acıktım yaaaa

Bizim yemekhanemiz var da 1 ay sonra taşınıcaz. O zaman yemekler dışardan gelicek dışarıdan gelen yemeği yemeyebilirim. O zaman mecburen bende evden getirmek zorunda kalıcam gibi. Mesafe olarak çokta uzak olacak belki yeni bir iş bakmak zorunda kalabilirim.

Biz yemekleri iş yerinde yiyoruz bazen güzel bazen hoş olmayan yemekler çıkabiliyo..mesela bugün lahmacun varmış

sizin yemek hanedeki yemekler nasıl çıkıyo..senin çalıştığın yer ne üzerine büyük bir yermi elfi

sizin yemek hanedeki yemekler nasıl çıkıyo..senin çalıştığın yer ne üzerine büyük bir yermi elfi

Tekstil üzerine firma. Evet büyük firma şimdi küçükmeye gidiyoruz. Bi nevi iflas etti biraz toparlandı kiraya geçicez bina satıldı. Öyle olunca yemek yapan abla gelmicek. Dışardan gelecekmiş. Yemekler burda yapıldığı için en azından ortamı biliyoruz . El lezzetide var kadının güzel yemekler yapıyor.

ben gece acıkıyom bazen..eşim hemen yapar ,ama bende kaşar koymam kendide yicekse kendine koyar kaşarı :)

herzaman hamburger ekmeği ve tavuk burger vardır dolabımızda

funda maskeni bilmiyom canım, ondan yorum yapmadım hiç:101:

ozamanda kuruyu sen yap götür bacım ne diyim:44:
yada pazar ıslat pazartesi yap artıkın

afiyet olsun yemeğe çıkanlara çıkacaklara. Ben de biraz yoğunum şimdi, öğleden sonra öğrencim gelecek soru hazırlıyorum ona gelirim tekrar yarım saate görüşürüz kızlarr :82:

maaşlarınızıda etkiledimi peki bu durum canım..iyiymiş ya ne güzel ama belki dışardan gelen yerde temizse bi gör bence ona göre..muhasebeciydin dimi iş bulman zor değil aslında

bizdede var canımekmeği yokda tavuk burger var eşim çok seviyo ben sevmem pek..bugün deneyim bakalım güzelse sizde alın etkili bişeye benziyo sivilceleri kurutuyomuş benim çene bölgemde var sadece

bizdede var canımekmeği yokda tavuk burger var eşim çok seviyo ben sevmem pek..bugün deneyim bakalım güzelse sizde alın etkili bişeye benziyo sivilceleri kurutuyomuş benim çene bölgemde var sadece

benimkide çok sever tavuk burgeri, bende ekmeğin arasında iyi gidiyo diye yiyorum..yoksa sedece burger yiyemem...

bikaç gün dene bakalım..ama iyi gözlemle..sonra kurutmasın çene bölgeni..

benimkide çok sever tavuk burgeri, bende ekmeğin arasında iyi gidiyo diye yiyorum..yoksa sedece burger yiyemem...

Bikaç gün dene bakalım..ama iyi gözlemle..sonra kurutmasın çene bölgeni..

tamam canım haftada 2 kere yapmayı düşünüyorumee ben kayseriliyim pazarlık yapmazsam o lurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…