keşkek mi:120:
eşin sölesin annesine , desin anne canım kurufasulye çekti pazar yapta yiyek :))ozaman yapar sende kuru yersin bölelikle:13:
benimkisi de öyle yarencim, kesin batmıştır ortalık
daha dün gece çamaşır suyuyla güzelce silmiştim tezgahı, ocağı felan
Ama bişi dersem de yüzü asılıyo sonra, temizliycez artık napalım
Kıyamam
Arada hamburger ekmeği al, içine hazır satılan burger salamlardan kızart koy, biraz da kaşar ketçap mayonez süper oluyo (biz bazı akşamlar üşengeçliğim tuttuğunda öyle yiyoruz)
benimkisi de öyle yarencim, kesin batmıştır ortalık
daha dün gece çamaşır suyuyla güzelce silmiştim tezgahı, ocağı felan
ama bişi dersem de yüzü asılıyo sonra, temizliycez artık napalım
kıyamam
arada hamburger ekmeği al, içine hazır satılan burger salamlardan kızart koy, biraz da kaşar ketçap mayonez süper oluyo (biz bazı akşamlar üşengeçliğim tuttuğunda öyle yiyoruz)
ohh funda ne güzel valla. Afiyet olsın şimdiden. Bizde ne var acaba. 15 dk. Kaldı
bizim yemekhanemiz var da 1 ay sonra taşınıcaz. O zaman yemekler dışardan gelicek dışarıdan gelen yemeği yemeyebilirim. O zaman mecburen bende evden getirmek zorunda kalıcam gibi. Mesafe olarak çokta uzak olacak belki yeni bir iş bakmak zorunda kalabilirim.
sizin yemek hanedeki yemekler nasıl çıkıyo..senin çalıştığın yer ne üzerine büyük bir yermi elfi
onu bizde çok yapıyoruz ama kşar koymuyodum dur iyi fikir öylede deneyelimben genelde kolay yemekler seçiyorum kızlar eve gitmeye acıkmış oluyoruz hazırlayım derken çok geç oluyo bazende yapıp dolaba koyuyorum çıkarıp pişiriyorum
yapmaz zuzum, eşim keşkeğe bayılıyo ya
geçen bi yapmış, oğluşu yiyememiş içine oturmuş
onun geleceği zaman ille yapıcak yani
ben yemeğe kaçıyorum, görüşürüz kızlar
afiyet olsun hepiciğinize
tekstil üzerine firma. Evet büyük firma şimdi küçükmeye gidiyoruz. Bi nevi iflas etti biraz toparlandı kiraya geçicez bina satıldı. öyle olunca yemek yapan abla gelmicek. Dışardan gelecekmiş. Yemekler burda yapıldığı için en azından ortamı biliyoruz . El lezzetide var kadının güzel yemekler yapıyor.
afiyet olsun yemeğe çıkanlara çıkacaklara. Ben de biraz yoğunum şimdi, öğleden sonra öğrencim gelecek soru hazırlıyorum ona gelirim tekrar yarım saate görüşürüz kızlarr :82:
ben gece acıkıyom bazen..eşim hemen yapar ,ama bende kaşar koymam kendide yicekse kendine koyar kaşarı :)
herzaman hamburger ekmeği ve tavuk burger vardır dolabımızda :d
funda maskeni bilmiyom canım, ondan yorum yapmadım hiç:101:
afiyet olsun yemeğe çıkanlara çıkacaklara. Ben de biraz yoğunum şimdi, öğleden sonra öğrencim gelecek soru hazırlıyorum ona gelirim tekrar yarım saate görüşürüz kızlarr :82:
bizdede var canımekmeği yokda tavuk burger var eşim çok seviyo ben sevmem pek ..bugün deneyim bakalım güzelse sizde alın etkili bişeye benziyo sivilceleri kurutuyomuş benim çene bölgemde var sadece
iyi derslerözel dersin saatini kaça veriyosun hocam banada ver
benimkide çok sever tavuk burgeri, bende ekmeğin arasında iyi gidiyo diye yiyorum..yoksa sedece burger yiyemem...
Bikaç gün dene bakalım..ama iyi gözlemle..sonra kurutmasın çene bölgeni..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?