2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

olması lazım, direk link yazanı direk buraya kopyala yada canım :26:

üşüyorum üşüyorum üşüyorum
Uf hastalanmadımda..bi gelseydi iyi olcaktı..şimdi ayaklarım üşüyor, ellerim buz:2:
olmadın mı zuzum, aa kaç gün gecikti

Saol zuzu, ya o Survivor'da bi didem var bi yerlerden tanıdık geliyor bana bi netten araştırayım bakiim kimin nesiymiş. Bu arada gecikti mi cnm reglin?

Fundacım çiçeğini de merak ettim yaaa :)) Haftasonu bol alışverişli geçmiş Bu eklenti butonu nereye gitmiş hakikaten neden yok :26:

Yok nektarcım gecikmedi.. Bugünlerde olucam..
Cumartesi başım çok ağrıyodu (belirtilerimden)..bide sanki geliyomuş gibi hissediyodum ondan dedim bugün olcam galiba ama olmadı..

Bugünde çok üşüyorum (bu da belirti) koydum şimdi tedbir olarak..bide dışarda falan gelirse müşterideyken diye:18:

Geçen ay 6 sında olmuşum çarşambaya kadar süresi var :)

YOK CANIM GECİKMEDİ..BEN BİRAN ÖNCE GELSİNDE KURTULAYIM DİYE BAKIYOM :d

GALİBA DİDEM YAZMIŞLARDI..EN ÇOK KİM MIZMIZSA ONU DİYE HATIRLYM

evet maaş aldım yaçiçeğimide yarın çekerim tam 3 tane çiçek aldım ikisi küçük saksıda seninki gibibiri büyük hani demiştim ya vazoya yaptırıcam diye bugün yapacaklar gidip alıcaz

Evimi istiyorum kocamı istiyorum, battaniyemi sıcak su torbamı, kucağımada toptopumu istiyorum
çokmu şey istiyorum

Aokcum bana da didem tanıdık geldi düşündüm biraz buldum. Oryantel show vardı juride kibariye olan. Orda dansözdü kötü bi hayat hikayesi vardı sürekli ağlıyordu

Funda çantana bayıldımmmmmmmmmmmmmm nereden aldın bilindik bi mağazaysa burada da var mıdır acaba??
bu arada survivor'daki didem'in kim olduğunu buldum daha önce oryantal star diye bişi vardı ona katılmış ordan hatırlıyormuşum

noluyor yaaa benim internetimde mi sorun var ben niye sizin yazılarınızıı beğenemiyorum beğenmek istiyorum amaaaa

Elfi cnm aynı anda yazmışız evet o kızmış. Abuk subuk fotoğrafları var youtube'da da :))

zuzucum seni çok iyi anlıyorum ben de c.tesi'den beri aynı moddayım sıcak suyumu koynuma alıp yatış yapıyorum :))

net çıkmamış bulanık çıkmış canım bide içi dolu olunca daha hoş duruyoburda bi mağaza var ayakkabı çanta satıyo indirim varmış ordan aldım..beğenmene sevindim

Elfi sen de güle güle kullan cnm bahsettiğim çantalar bunlardı kullanışlı mı acaba öyleyse ben de alayım. Evet yaa Didem ilginç bi kızmış ayrıca ilk günden gıcık olmuştum elenir inş. :))

ohh ne güzel ya Bende nescafe yaptım kendime hem ellerimi ısıtayım hemde sıcak iyi gider dedim..napalım torbamız yok ama sıcak suyumuz var :)))heheh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…