Selam kızlarrr herkes nerde öğle yemeğine mi gittiniz?? Ben eşimi daha yeni yolladım işe, bir bakayım dedim topicte kimse kalmamışşş
Merak ettim kızlar çantalarınızı ekleyebilirseniz bakayım ayrıca güle güle kullanınDe facto'da küçük uzun askılı çantalar vardı onlardan mı aldın elfi ben de iki hafta önce falan görmüştüm aklımda kaldı alsam mı d,yorum, ama hiç öyle çanta da kullanmadım rahat edebilir miyim acaba :26:
Survivor ünlü ünsüzleriben de izliyorum c.tesi izledim de dün izleyemedim kayınvalidemlerdeydik merak ettim ne oldu netten bakayım bari
olması lazım, direk link yazanı direk buraya kopyala yada canım :26:olmuyo
olmadın mı zuzum, aa kaç gün geciktiüşüyorum üşüyorum üşüyorum
Uf hastalanmadımda..bi gelseydi iyi olcaktı..şimdi ayaklarım üşüyor, ellerim buz:2:
Saol zuzu, ya o Survivor'da bi didem var bi yerlerden tanıdık geliyor bana bi netten araştırayım bakiim kimin nesiymiş. Bu arada gecikti mi cnm reglin?
Fundacım çiçeğini de merak ettim yaaa :)) Haftasonu bol alışverişli geçmişBu eklenti butonu nereye gitmiş hakikaten neden yok :26:
Saol zuzu, ya o Survivor'da bi didem var bi yerlerden tanıdık geliyor bana bi netten araştırayım bakiim kimin nesiymiş. Bu arada gecikti mi cnm reglin?
Fundacım çiçeğini de merak ettim yaaa :)) Haftasonu bol alışverişli geçmişBu eklenti butonu nereye gitmiş hakikaten neden yok :26:
güzelmiş Funda, yanındaki aksesuarı çok hoş
kıyamam :/ akşam 6 da çıkınca hepsine kavuşursun canımEvimi istiyorum kocamı istiyorum, battaniyemi sıcak su torbamı, kucağımada toptopumu istiyorum
çokmu şey istiyorum
Funda çantana bayıldımmmmmmmmmmmmmmnereden aldın bilindik bi mağazaysa burada da var mıdır acaba??
bu arada survivor'daki didem'in kim olduğunu buldum daha önce oryantal star diye bişi vardı ona katılmış ordan hatırlıyormuşum
kıyamam :/ akşam 6 da çıkınca hepsine kavuşursun canım
güle güle kullan elfi, seninkisi de çok hoşş :))))
noluyor yaaa benim internetimde mi sorun var ben niye sizin yazılarınızıı beğenemiyorum beğenmek istiyorum amaaaa
Elfi cnm aynı anda yazmışız evet o kızmış. Abuk subuk fotoğrafları var youtube'da da :))
zuzucum seni çok iyi anlıyorum ben de c.tesi'den beri aynı moddayım sıcak suyumu koynuma alıp yatış yapıyorum :))
kıyamam :/ akşam 6 da çıkınca hepsine kavuşursun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?