2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Elfi sen de güle güle kullan cnm bahsettiğim çantalar bunlardı kullanışlı mı acaba öyleyse ben de alayım. Evet yaa Didem ilginç bi kızmış ayrıca ilk günden gıcık olmuştum elenir inş. :))

Canım bende hep büyük çanta takarım küçüklere alışık değilim ama bunun içi gayet iyi koca cüzdanım bozuk para cüzdanım telefonum rahat sığıyor içinde küçük fermuarlı bi bölmeside var ben çok sevdim. Yazın sıcakta kocaman çantalar boğuyo beni

üff evet hele burda yazın mümkün diil çanta kullanamıyorum yapışıp kalıyor kollarıma. Ben de deneyeyim benim de ihtiyacım var bi çantaya. Ya bir de kot almam lazım kaç ay oldu kot diye yalvarıyorum bi tane üstüme yakışan beğendiğim bişey bulamadım. Ben hiç böyle olmazdım çok kolay kot alırdım eskiden (((

Kızlar yaaa matematikten anlayanınız var mı aranızda?Özelden bir mat. problemi sorcam basit eşitsizliklermiş konu başlığı :)) Anlayan parmak kaldırsın

Buraya yaz şekerim ne farkeder....

Gereksiz kalabalık olmasın demiştim ama hadi yazayım
Soru: -4<a<3 (a'dan sonraki küçükeşit onu yapamadım)
-6<b<8 (b'den önceki de küçükeşit)
olduğuna göre a üzeri 2 ( a kare) + b üzeri 2 (b kare) toplamının alabileceği kaç farklı tamsayı değeri vardır?

Mat terimlerini yazıyla yazmak da bi garip oldu. Şıklarda da 47-61-79-80-81. Nasıl çözülür ki bu soru, bir formülü mü vardır?

Son düzenleme:
belim ağrıyooooooooooooo

aok1986 soruda alabileceği kaç farklı tam sayı değeri diyo demi toplamı falan demiyo

av mevsimini beğendinmi yarenay:26:biz sinemada izlemiştik beğendik değişikti yani

beğendim canım ben de. değişik tarzda filmler yapmaları hoşuma gidiyor yönetmenlerimizin ve senaristlerimizin. destekliyorummmm:13::13:

evet ya hafta sonu misafir bazen işkence oluyor insana.

HMM..şölemi olucak acaba...
-4,-3,-2,-1, 0, a ,1, 2,3
burdan mı yola çıkmamız gerekir

aok valla kafam kazan gibi bunun çözümü zor değil aslında kaç farklı tamsayı deyince yapamıyorum kpss ye mi hazırlanıyosun

aok valla kafam kazan gibi bunun çözümü zor değil aslında kaç farklı tamsayı deyince yapamıyorum kpss ye mi hazırlanıyosun

Ales'e giricem cnm bu ay. Ayıp olmasın diye biraz mat. bakayım diyorum ama çevremde bilen insan olmayınca zor oluyor. Şıklardan falan yapmaya çalışıyorum soruları, ya da deneyerek. Kaç farklı sayı alıyor demesi zor geldi zaten bi de şıklara baksana cevaplarda 80 falan var nasıl olur ya 80 farklı sayı çıkar mı burdan :)

canım bu basit eşitsizlik sanırım taraf taraf toplayacagız bunu ama sonrası aklıma gelmiyo bi türlü

ay ne alaka diceksiniz ama nerden ne buldum

-4 < a küçük eşit 3
-6 küçük eşit b <8 ise

a = -7
b = 2

a+b =9

a kare + b kare toplamının değeri dediği için de;

a+b (kare) = 9* 9 = 81

:))

Son düzenleme:

-7 ile 2 yi topladıgında -5 çıkar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…