- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
Elfi sen de güle güle kullan cnm bahsettiğim çantalar bunlardı kullanışlı mı acaba öyleyse ben de alayım. Evet yaa Didem ilginç bi kızmış ayrıca ilk günden gıcık olmuştum elenir inş. :))
Canım bende hep büyük çanta takarım küçüklere alışık değilim ama bunun içi gayet iyi koca cüzdanım bozuk para cüzdanım telefonum rahat sığıyor içinde küçük fermuarlı bi bölmeside var ben çok sevdim. Yazın sıcakta kocaman çantalar boğuyo beni
Kızlar yaaa matematikten anlayanınız var mı aranızda?Özelden bir mat. problemi sorcam basit eşitsizliklermiş konu başlığı :)) Anlayan parmak kaldırsın
Buraya yaz şekerim ne farkeder....
sevimliymiş elfi güle güle kullan
belim ağrıyooooooooooooo
aok1986 soruda alabileceği kaç farklı tam sayı değeri diyo demi toplamı falan demiyo
Geçmiş olsun cnmmm(
Evet kaç farklı tamsayı değeri vardır diyo
bu nası soru yaa ne biliyim ben kaç tane vardır
2 dk yapılışını htırlarsam yazarım ok
av mevsimini beğendinmi yarenay:26:biz sinemada izlemiştik beğendik değişikti yani
ben iki gündür geç yatıyorum,
cumartesi saat 3 te ıspanak kavuruyodum, çamaşırları katladım yattım 3 ü geçiyodu
dün gece de 2 olduuyku düzenim bozuldu
mümkünse 2-3 hafta misafir gelmesin bana
kızlar Survivor ünlüler & ünsüzleri izliyomusunuz
Gereksiz kalabalık olmasın demiştim ama hadi yazayım
Soru: -4<a<3 (a'dan sonraki küçükeşit onu yapamadım)
-6<b<8 (b'den önceki de küçükeşit)
olduğuna göre a üzeri 2 ( a kare) + b üzeri 2 (b kare) toplamının alabileceği kaç farklı tamsayı değeri vardır?
Mat terimlerini yazıyla yazmak da bi garip oldu. Şıklarda da 47-61-79-80-81. Nasıl çözülür ki bu soru, bir formülü mü vardır?
aok valla kafam kazan gibi bunun çözümü zor değil aslında kaç farklı tamsayı deyince yapamıyorumkpss ye mi hazırlanıyosun
Ales'e giricem cnm bu ay. Ayıp olmasın diye biraz mat. bakayım diyorum ama çevremde bilen insan olmayınca zor oluyor. Şıklardan falan yapmaya çalışıyorum soruları, ya da deneyerek. Kaç farklı sayı alıyor demesi zor geldi zaten bi de şıklara baksana cevaplarda 80 falan var nasıl olur ya 80 farklı sayı çıkar mı burdan :)
ay ne alaka diceksiniz ama nerden ne buldum
-4 < a küçük eşit 3
-6 küçük eşit b <8 ise
a = -7
b = 2
a+b =9
a kare + b kare toplamının değeri dediği için de;
a+b (kare) = 9* 9 = 81
:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?