2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

inşallah kazanırsın yüksek lisans mı yapacaksın aok..bende onu anlayamadım canım çok yüksek sonuçlar ama istersen akşam eşime sorarım o full yapmıştı sınavda

- 4 ve 3 ün toplamı -7 yapar
-6 ve 8 de ,2 ye eşittir

eksinin önündeki rakam artıdan büyük olduğu için , toplarız ve eksi işareti koyarız...
eksinin önündeki küçük , artının büyükse; çıkartıtırız ve artı işareti koyarız :))

böle hatırladım yaptım..sonuç da şıklardan biri çıktı :)))

-4+3=-1 yapar canım büyüğün işaretini alır
-6+8=2 yapar

aok bütün bilgilerimi işime geldiği gibi ve şıklara uyarladım canım napayım

inşallah kazanırsın yüksek lisans mı yapacaksın aok..bende onu anlayamadım canım çok yüksek sonuçlar ama istersen akşam eşime sorarım o full yapmıştı sınavda

full yapmıştı haa hey maşallah :))) yaptım cnm yüksek lisansımı ales sonucumun bu sene geçerliliği bitiyor o yüzden tekrar giriyorum akademisyenlik için. Sorarsan sevinirim fundacım içimde kalmasın soru sağol

Kızlar walla yordum sizi çok teşekkürler zuzunun mantığı işime geldi ben öyle devam edeyim

he yaw, bende atmasyon sallamasyon çok

yazın yazın :)))

biz dün eşimle marketten et döner ve lavaş aldık kızlar...

lavaşları tavada ısttım, dönerleride kızarttım...domates doğradım, bi de soğan..ohh dürüm yaptım, yanınada kola

Akşama yemek yok valla. Canım acayip lahmacun istedi kocişe söyledim dışarda yeriz dedi. Alışverişe çıkmadım bugün çıkıcaz. Allahtan ev işim yok bi alışveriş yapıcam bugün o kadar. bide 2 gömlek var ütülenecek.

hepsini değil ama matematiğitamam sorarım canıcım..süpersin canım valla tebrik ederim:81:

Tavuk kızartıcam ben, tereyağlı pilav yaparım bir de
çorbam var, salata da yaparım yeter

Benim bugün ellerim hiç ısınmadı yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…