2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Aman ya bugün çok sıkıcı birgünayse evimde kuran okunsun dua edilsin istiyorum bana gelin mevlidi yapılmadı :82:sen yaptınmı
zuzu hadi gözün aydın kıs

ayy mersi şekerler

demin gerizekalı birine sinir oldum ya..yeni bi müşteri (müşterimizin yanında çalışan arkadaşın abisi)
salak salak espiriler ! ,patavtsızlığı sinir etti beni..off ya bitane düzgün insan denk gelsin ya bitaneeee

eyvahlar olsun karnım yine ağrımaya başlıyor sanki. Ben yatışa geçiyorum kızlar :105:

merhaba ben yeni katılıyorum sormak istediğim şey ben de 2010 da evlendm peki sizin eşlerinzle aranız nasl kavga falan durumları ??

ay aranan kan bulundu
benimki geldi kızlar...

hayırlı olsun ne diyelim, en azından tedirginliğin gitmiştir. benimki de hafta sonuna doğru yetişir.

dogum sonrası iznim 13 haftalık izin yani çocuk dgdugunda mı başlıyo yoksa 40. haftadan sonra mı başlıyo :26::26::26:

canım bildiğim kadarıyla doğumdan önce 1,5 ay, doğumdan sonra 1,5 ay izin kullanılıyor. ablam öyleydi yani

hastalık söz konusu..ameliyatlı haliyle bakman sana sevap kazandırır..
ama kaynananın yandın sen yandın demesi tuhaf olmuş..
keşke o demeseydi de siz kendiliğinizde buyur etseydiniz:44:

Kusura bakmayın şimdi gördüm mesajlarınızı sinirden temizliğe verdim kendimi çok sağolun ama nebiliyim daha alışamadım bile evliliğe birden panik oldum çünkü ben önceden demiştim zaten eşime evine gider yemeğini temizliğini yaparım diye buna rağmen böyle üzerime gelinmesi sinirlerimi bozdu

onları biliyorum canım. benim tek sordugum dogum sonrası izin çocuk dogdugundamı yosa 40. haftadan sonra mı

sen o 8 er haftalık izinleri ayrı ayrı mı kullanıcaksın..birleştirmicekmisinn

bebiş kaçıncı haftada doğuyor (hafta olarak hesap bilmiyom)heralde doğuma gittiğin günden itiberen 8 hafta..

....
nezaman ayrılmayı düşünüyosun izne...

kızlar ben öğlen ablamın yanına gittim, gördüm. çok şükür iyi görünüyordu. zaten bir tane bile dikiş yokmuş yani hiç kesmemişler. ama öğleden sonra üstünü değiştirmek için ayağa kalkmış. ayağa kalkınca da kanaması olmuş, yatmış tekrar. iş çıkışı giderim belki yanına, eşim de gelsin istiyorum ama o yetişemez sanırım

evet biraz fazla ilk donem çok daha yogundu çok sevmemize ragmen çok tartısıyorz gerçi son aylarda daha iyiyz ama ozellkle ben uzulsdugm ve kızgın oldugum anlarda kendime sahip olamayıorum bağırıp aglıyorum..

hoşgeldin...
alışma sürecinde olabilir tartışmalar...kavgalara dönmediği sürece normal mızmızlanmlar bence...

ne zman biter ki peki.. çok yıpratıyo bi sure sonra duygularımızı çok yogun yaşıyoruz mutlulugu da sevinci de uzuntuyu kızgınlıgı da.. eşim de o anlarda kendini kontrol edemiyorsun istemeden kotu bişey demekten korkuyorum diyo =((

canım ,alışamadım edemedim diye düşünme..böle düşündükçe rahat edemezsin kendi evinde...
ben üzerine gelincek bi durum göremedim anlattığında..hem kendinde diyosun ,giderim gelirim yemeğini yaparım diyee..bence boş yere aranı bozma...
sonrasında senin ailenle ilgili bi durumda bunları yüzüne vurur ...en azından kendinden pay biç..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…