- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
kızlar ben öğlen ablamın yanına gittim, gördüm. çok şükür iyi görünüyordu. zaten bir tane bile dikiş yokmuş yani hiç kesmemişler. ama öğleden sonra üstünü değiştirmek için ayağa kalkmış. ayağa kalkınca da kanaması olmuş, yatmış tekrar. iş çıkışı giderim belki yanına, eşim de gelsin istiyorum ama o yetişemez sanırım
ne zman biter ki peki.. çok yıpratıyo bi sure sonra duygularımızı çok yogun yaşıyoruz mutlulugu da sevinci de uzuntuyu kızgınlıgı da.. eşim de o anlarda kendini kontrol edemiyorsun istemeden kotu bişey demekten korkuyorum diyo =((
Hoşgeldin nesili. En küçük gelinimiz zuzuydu sen oldun şimdi. 20 yaşta çok küçük yaw
Hoşgeldin nesili. En küçük gelinimiz zuzuydu sen oldun şimdi. 20 yaşta çok küçük yaw
ben 20 yaşında yeni nişanlıydım
Aynen vurdu bile yüzüme dün sen hastalanda gör dedi çok ağrıma gitti o lafı küsüm halada konuşmuyorum ,tamam ana gibi yar olmaz ama anadanda avrat olmaz...
evet,
rahatsız falan olmasın da...
sinem de uğramadı hiçç
bol da sabah bi geldi bi gitti :)
ben 6 nisanda sozlenip 20 mayısta evlendm herşeym çok hızlı oldu..
iş çıkışı git tabiki canım..eşinde gelemese bile arar bi geçmiş olsun der..
ben 20 yaşında yeni nişanlıydım
ben 6 nisanda sozlenip 20 mayısta evlendm herşeym çok hızlı oldu..
geldim şekerim okadar çok işim varki kafamı kaldırıp bişe yapamıyorum valla zaten biliyosunuz halimipazarda gidip serum yedim artık biraz vitamin alim dedim aç aç nereye kadar sizler yine döktürüyosunuz maşallah:))
bu arada benim memişlerde küçük:)) ama şuan görseniz baya bi şişti keşke hep böle olsa diyorum ama sonra geri eski haline gelecek maalesf
nerde yaşıyosun canım..eşin kaç yaşında...
görücü usülü bile olsa ,kendi rızanlamı evlendim ..bu önemlii..
kızlarrrr limango'da coquette'nin kampanyasına bakınnn çok sexi şeyler var
istanbuldayımm.. eşim 28.. avukat.. hem de cok isteyerek... ilk gordugmde aşık oldum
üzüldüm canım ama,bence ortada bişey yokken bağırman onuda en az bukadar üzmüştür..anası sonuçta..tabiki hasta olduğunda çağırcak bakıcak...
belki sana sormadığına bozuldun ,ona bişey diyemem ama verdiğin tepki yanlışşş...eğer senin annene bunu söleseydi sen nekadar mutlu olurdun dimii..bak annemi düşünüyor diye..
bence eşinde senden sadece bunu bekledi..
daha fazla bu konu yüzünde konuşmamazlık etme eşinle..uzatma bence yoksa bu hep sorun olur..annemi istemiyosun diye, annesinin tarafını tutar gitgideher ihtimali düşün, boşuna yıpratma kendini...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?