2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Hoşgeldin nesili. En küçük gelinimiz zuzuydu sen oldun şimdi. 20 yaşta çok küçük yaw

iş çıkışı git tabiki canım..eşinde gelemese bile arar bi geçmiş olsun der..

Aynen vurdu bile yüzüme dün sen hastalanda gör dedi çok ağrıma gitti o lafı küsüm halada konuşmuyorum ,tamam ana gibi yar olmaz ama anadanda avrat olmaz...

çok basit canım..büyüklerimiz dediği klasik lafı uygulucaksın " sen bağırınca o susucak, o bağırdığında sen" siniriniz geçtimi sakin sakin konuşursunuz...
mümkünse aynı ortamda bulunmayım..çokmu sinir oldun ayrı bi odaya git (kapılar çarpılmadan) , sinirin geçene kadar çıkma sus,

kızlarrrr limango'da coquette'nin kampanyasına bakınnn çok sexi şeyler var

Aynen vurdu bile yüzüme dün sen hastalanda gör dedi çok ağrıma gitti o lafı küsüm halada konuşmuyorum ,tamam ana gibi yar olmaz ama anadanda avrat olmaz...

üzüldüm canım ama,bence ortada bişey yokken bağırman onuda en az bukadar üzmüştür..anası sonuçta..tabiki hasta olduğunda çağırcak bakıcak...

belki sana sormadığına bozuldun ,ona bişey diyemem ama verdiğin tepki yanlışşş...eğer senin annene bunu söleseydi sen nekadar mutlu olurdun dimii..bak annemi düşünüyor diye..
bence eşinde senden sadece bunu bekledi..

daha fazla bu konu yüzünde konuşmamazlık etme eşinle..uzatma bence yoksa bu hep sorun olur..annemi istemiyosun diye, annesinin tarafını tutar gitgide her ihtimali düşün, boşuna yıpratma kendini...

evet,
rahatsız falan olmasın da...

sinem de uğramadı hiçç

bol da sabah bi geldi bi gitti :)

geldim şekerim okadar çok işim varki kafamı kaldırıp bişe yapamıyorum valla zaten biliyosunuz halimipazarda gidip serum yedim artık biraz vitamin alim dedim aç aç nereye kadar sizler yine döktürüyosunuz maşallah:))
bu arada benim memişlerde küçük:)) ama şuan görseniz baya bi şişti keşke hep böle olsa diyorum ama sonra geri eski haline gelecek maalesf

iş çıkışı git tabiki canım..eşinde gelemese bile arar bi geçmiş olsun der..

canım eşim aradı zaten ameliyattan çıkar çıkmaz. ben de gidicem iş çıkışı, inşallah bulabilirim hastaneyi:44::44:

ben 20 yaşında yeni nişanlıydım

ben 20 yaşında daha gezmek, tozmak derdindeydim. aklımın ucundan geçmiyordu evlenmek

ben 6 nisanda sozlenip 20 mayısta evlendm herşeym çok hızlı oldu..

evet canım çok hızlı olmuş herşeyin. ne bu böyle yangından mal kaçırır gibi? eşini sevdin mi bari bu kısa sürede, çok zor olmuştur senin için diye düşünüyorum. nerde yaşıyorsunuz tatlım?

yavrum ya dikkat et kendine.serum merum..
aman yaa..sorma yaz geldimi sinir oluyorum..kıyafet ne alsam göğüsten kaybediyoz

herkese iyi akşamlar kızlarrrr. ben ablamın yanına gidiyorum. evden girersem gelişmeleri iletirim size

istanbuldayımm.. eşim 28.. avukat.. hem de cok isteyerek... ilk gordugmde aşık oldum

Allah mutluluğunuzu daim etsin....
belli başlı bi sorununuzmu var...eften büftense halledilir unutulur..ne diyim..eşinle yaş farkın da varmışş, onun senin yaşını gözönünde bulundurup daha olgun davranması gerek ama...erkekler kadınlardan da çocuk oluyor bazen

Haklısın canımcım sağol aynen bana sormaması benim adıma konuşması sorunum sonuçta vicdanlı biriyim elbette elimden geleni yapıcam ama tavırlara bozuldum gene haklıyken haksız. kötü insan oldum sanırım alışma evresi dedikleri bu oluyor 1 sene gerekliymiş en azından bazı şeylerin oturması için sürekli annesini tutmaz umarım ya offf offf söylerlerdide inanmazdım zormuş hakketten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…