2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

yavrum ya dikkat et kendine.serum merum..
aman yaa..sorma yaz geldimi sinir oluyorum..kıyafet ne alsam göğüsten kaybediyoz

aynen cnm bende öle ama napalım slikonda yaptıramıcamıza göre memnun olmayı öğrenmemiz gerek ay en çok neye sinir oluyorum yatağa yatınca iyce düzleşiyo ya ayy ne gıcık oluyo

amiiin.. hakkaten eften puften.. dun mesela onun sigarasını alırken külle koltugu deldm ağladım gece gece bagrdm falan o da sinirlendi tabii aramız bozuldu =((

boşuna demiyolar evlilik çocuk oyuncağı değil diye :)
bence bu konuyu bidaha açma..eşinle barış
kayınvalidenede gerçekten içinden geldiği için bak, Allah bunun karşılığını yuvandaki mutlulukla verir inşallah

amiiin.. hakkaten eften puften.. dun mesela onun sigarasını alırken külle koltugu deldm ağladım gece gece bagrdm falan o da sinirlendi tabii aramız bozuldu =((

e canım koltuğu yakan sensin, ağlayan sensin, bağıranda sensin :)
adama sinir olmak düşmüş :)

teselli etmedimi seni boşver hayatım olsun napalım falan demedimi..

Ay kızlar valla çok okuyamadım nesli yaşın daha çok küçük ondan dolayı canım ben 25 yaşında evlendim..ama kendimi gerçekten evliliğe hazır hissediyodum zamanla olgunlaşacaksın evliliğin dahada oturacak üzülme..genelde ne tür konularda tartışıyosunuz canım..zamanla birbirinizin huyuna geçersiniz daha birbirinizi tam tanımıyosunuz ondanda sorun olabilir..biz eşimle 3 yıl çıktık 1 yıl nişanlı kaldık..evlendiğimizde hiç şaşırmadık çünkü aynı kişilerdik..anlatabiliyomuyum canım yani zamana ihtiyacın var

Ben kaçtım kızlar yemek yapıcam

Bu arada limangoya bende baktım ama sanırım üye olmak gerek modelleri görmek için

yarenay ne kadar su içtiğini yazmadan kaçtın
yarın vericeksin hesabını

ben 0,50 lt lik şişemin dibine geldim ,1 2 yudumda biter...daha içmem
yemekten sonrada yatana kadar da 1-2 bardak içerim tamm işte:13: başlangıç için idare eder

e canım koltuğu yakan sensin, ağlayan sensin, bağıranda sensin :)
adama sinir olmak düşmüş :)

teselli etmedimi seni boşver hayatım olsun napalım falan demedimi..

bu kadar düşkün olma eşyalara bigun annen ölse cocugun dusse naparsın oldu olan çaresi yok artık değmez dedi de ben daha bi teselli bekledm sonra da yeter diye kızdı tabii

valla ne yalan söleyim, bizim hiç kavgamız olmadı
kaynanamda annemde der, tencere+kapak gibisiniz diye

mutlaka ara ara mızmızlıklar oluyodur ama hiç bizaman büyük tartışmalar içine girmedik ama girmiyeceğimiz anlamınada gelmiyor, dikkat ediyoruz birbirimize

Aminnn canım benim hepimizin yuvası huzurlu olsun inşallah yuva dağılmasının ne demek olduğunu biliyorum çünkü Allahım korusun.

ikimizde inatız eşim hiç naz kapris cekemz en küçük en şımarık oglan hep kendi naz yapsın istiyo e ben de babamın kucuk kızyım ben de aynı şeklde .. genelde çok gereksiz şeyler saçmasapn .. bide en kotu huyum ben inanılmaz kıskancım belki de hastalık derecesinde =((

bu kadar düşkün olma eşyalara bigun annen ölse cocugun dusse naparsın oldu olan çaresi yok artık değmez dedi de ben daha bi teselli bekledm sonra da yeter diye kızdı tabii

canm daha bi ilgi istediğinde sırnaş azcık :) sen düşünceni belli etmeden adam aklını okuyamazki..

ha bakarsın 1 yaptın olmadı 2 yaptın olmadı..huyu bu dersin...

takma kafana..alıştıkça öğrenirsin nasıl davrancağını zaten

bu olmadı işte...çok kıskançlık boğar adamı

Zuzu bir bardak daha içicem çıkmadan 1 lt olur. bugün turşu yedim cips yedim ondan su içtim

ne çabuk unuttun zuzuş barıştırana kadar öldük sizicanım şaka bi yana maşallah de çünkü sen ne zaman böyle söylesen tartışıyosun

düşün işte okadar önemsiz bi mesele yaptığı uyuzluktu

ay fundam aklımı okuyon resmen, yazdıktan sonra Allah!ım tübü tübüü nazar değmesin dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…