yavrum ya dikkat et kendine.serum merum..
aman yaa..sorma yaz geldimi sinir oluyorum..kıyafet ne alsam göğüsten kaybediyoz
Allah mutluluğunuzu daim etsin....
belli başlı bi sorununuzmu var...eften büftense halledilir unutulur..ne diyim..eşinle yaş farkın da varmışş, onun senin yaşını gözönünde bulundurup daha olgun davranması gerek ama...erkekler kadınlardan da çocuk oluyor bazen
Haklısın canımcım sağol aynen bana sormaması benim adıma konuşması sorunum sonuçta vicdanlı biriyim elbette elimden geleni yapıcam ama tavırlara bozuldum gene haklıyken haksız. kötü insan oldumsanırım alışma evresi dedikleri bu oluyor 1 sene gerekliymiş en azından bazı şeylerin oturması için sürekli annesini tutmaz umarım ya offf offf söylerlerdide inanmazdım zormuş hakketten
amiiin.. hakkaten eften puften.. dun mesela onun sigarasını alırken külle koltugu deldm ağladım gece gece bagrdm falan o da sinirlendi tabii aramız bozuldu =((
e canım koltuğu yakan sensin, ağlayan sensin, bağıranda sensin :)
adama sinir olmak düşmüş :)
teselli etmedimi seni boşver hayatım olsun napalım falan demedimi..
Ay kızlar valla çok okuyamadım nesli yaşın daha çok küçük ondan dolayı canım ben 25 yaşında evlendim..ama kendimi gerçekten evliliğe hazır hissediyodum zamanla olgunlaşacaksın evliliğin dahada oturacak üzülme..genelde ne tür konularda tartışıyosunuz canım..zamanla birbirinizin huyuna geçersiniz daha birbirinizi tam tanımıyosunuz ondanda sorun olabilir..biz eşimle 3 yıl çıktık 1 yıl nişanlı kaldık..evlendiğimizde hiç şaşırmadık çünkü aynı kişilerdik..anlatabiliyomuyum canım yani zamana ihtiyacın var
boşuna demiyolar evlilik çocuk oyuncağı değil diye :)
bence bu konuyu bidaha açma..eşinle barış
kayınvalidenede gerçekten içinden geldiği için bak, Allah bunun karşılığını yuvandaki mutlulukla verir inşallah
Ay kızlar valla çok okuyamadım nesli yaşın daha çok küçük ondan dolayı canım ben 25 yaşında evlendim..ama kendimi gerçekten evliliğe hazır hissediyodum zamanla olgunlaşacaksın evliliğin dahada oturacak üzülme..genelde ne tür konularda tartışıyosunuz canım..zamanla birbirinizin huyuna geçersiniz daha birbirinizi tam tanımıyosunuz ondanda sorun olabilir..biz eşimle 3 yıl çıktık 1 yıl nişanlı kaldık..evlendiğimizde hiç şaşırmadık çünkü aynı kişilerdik..anlatabiliyomuyum canım yani zamana ihtiyacın var
Benim 4 bardak oldu
bu kadar düşkün olma eşyalara bigun annen ölse cocugun dusse naparsın oldu olan çaresi yok artık değmez dedi de ben daha bi teselli bekledm sonra da yeter diye kızdı tabii
bi geçen uyuzluk etmişti dimibak düşününce buldum ,eşek herif
ikimizde inatız eşim hiç naz kapris cekemz en küçük en şımarık oglan hep kendi naz yapsın istiyo e ben de babamın kucuk kızyım ben de aynı şeklde .. genelde çok gereksiz şeyler saçmasapn .. bide en kotu huyum ben inanılmaz kıskancım belki de hastalık derecesinde =((
ne çabuk unuttun zuzuş barıştırana kadar öldük sizicanım şaka bi yana maşallah de çünkü sen ne zaman böyle söylesen tartışıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?