2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ay o çok kötü ikiniznde inat olması yani..canım sen geçinmek istiyosan inat etme nazlı ol ama kaprisli olma kıskanç ol ama çaktırma boğma adamı ilgili ol anlayışlı ol birbirinizi gereksiz yere kırıp evliliğinizi zehir etmeyin o ev yoksa sana zindan olur

düşün işte okadar önemsiz bi mesele yaptığı uyuzluktu

ay fundam aklımı okuyon resmen, yazdıktan sonra Allah!ım tübü tübüü nazar değmesin dedim

sen öyle yazdın ben hemen aklıma geldi güldümmaşallah zuzum maşşallahhhhhhhh nazar değmez inşallahhhhhhhhh

su içmeyi nasıl özledim yaa sizde içmiyosunuz şöyle kana kana içmek istiyorum

gerçi en fazla sirken içiyor ama ,ona kalırsak bütün kupaları toplucak

onu kampanyamızın onur üyesi ilan ediyorum

iyiye gidiyo son zamnlarda ama kıskannclık konusunda kendimi durduramıyorum tüm gün dışarda akşam normal saatinde gelio o zamnlar hiç problem yok ama berabr dışardayken ona mı baktın niye kasadaki kızın yanında espri yaptın falan fln bole kıskanıyorum surekli kendine de diorum bi de çok yakışıklı olsan napardım die agzı da çok laf yapıyo tlfondan bile kızlar kıkır kıkır guluyo bu konusunca ben de çıldırıyorum tabii.. :18:

e canım mesleğinden dolayı tabisii konuşkan olucak..zamanla hem alışırsın hemde bukonuda kendini geliştirirsin...

bana desen ,yok niye baktın niye güldün niye espiri yaptın..aaa bende sıkılırım canım :)

canım peki sen kendini güzel buluyomusun bu soru çok önemli ona göre çözecem olayı
ay kendimi psikolog gibi hissettim

bu topicteki herkes su içme konusunda tembel...sirkencubin arkimiz hariç :)

bu yüzden kampanya başlattık günde ne kadar su içcez diye..

sirken 3 lt su içtiği içinde onu onur üyesi ilan ettim :)

hmm ben de bilerek gelmişim demekki yeri geliyo 2-3 hafta su içmediğimi farkediyorum ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…