Zuzu bir bardak daha içicem çıkmadan 1 lt olur. bugün turşu yedim cips yedim ondan su içtim
ikimizde inatız eşim hiç naz kapris cekemz en küçük en şımarık oglan hep kendi naz yapsın istiyo e ben de babamın kucuk kızyım ben de aynı şeklde .. genelde çok gereksiz şeyler saçmasapn .. bide en kotu huyum ben inanılmaz kıskancım belki de hastalık derecesinde =((
düşün işte okadar önemsiz bi meseleyaptığı uyuzluktu
ay fundam aklımı okuyon resmen, yazdıktan sonra Allah!ım tübü tübüü nazar değmesin dedim
olsun faydası olmuş işte...
beni geçtin enazından.
yoksa bugünkü kupa elfiyemi gidiyorrr
yaaaaaaaaaaa ben de 5 bardak içtim:126:
ay o çok kötü ikiniznde inat olması yani..canım sen geçinmek istiyosan inat etme nazlı ol ama kaprisli olmakıskanç ol ama çaktırma boğma adamı ilgili ol anlayışlı ol birbirinizi gereksiz yere kırıp evliliğinizi zehir etmeyin o ev yoksa sana zindan olur
Zuzu 1 bardak daha içtimama çok fena tuvaletim geldi :86:
gerçi en fazla sirken içiyor ama ,ona kalırsak bütün kupaları toplucak
onu kampanyamızın onur üyesi ilan ediyorum
ozaman al kupanı ,doğru wc ye
iyiye gidiyo son zamnlarda ama kıskannclık konusunda kendimi durduramıyorum tüm gün dışarda akşam normal saatinde gelio o zamnlar hiç problem yok ama berabr dışardayken ona mı baktın niye kasadaki kızın yanında espri yaptın falan fln bole kıskanıyorum surekli kendine de diorum bi de çok yakışıklı olsan napardım die agzı da çok laf yapıyo tlfondan bile kızlar kıkır kıkır guluyo bu konusunca ben de çıldırıyorum tabii.. :18:
iyiye gidiyo son zamnlarda ama kıskannclık konusunda kendimi durduramıyorum tüm gün dışarda akşam normal saatinde gelio o zamnlar hiç problem yok ama berabr dışardayken ona mı baktın niye kasadaki kızın yanında espri yaptın falan fln bole kıskanıyorum surekli kendine de diorum bi de çok yakışıklı olsan napardım die agzı da çok laf yapıyo tlfondan bile kızlar kıkır kıkır guluyo bu konusunca ben de çıldırıyorum tabii.. :18:
canım peki sen kendini güzel buluyomusun bu soru çok önemli ona göre çözecem olayı
ay kendimi psikolog gibi hissettim
kampanya ne??
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyçok pis gaza geldim yarın 8 bardak içicem akşam sporumuda yapıyımki yarın sana hesap verecem
canım peki sen kendini güzel buluyomusun bu soru çok önemli ona göre çözecem olayı
ay kendimi psikolog gibi hissettim
bu topicteki herkes su içme konusunda tembel...sirkencubin arkimiz hariç :)
bu yüzden kampanya başlattık günde ne kadar su içcez diye..
sirken 3 lt su içtiği içinde onu onur üyesi ilan ettim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?