2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

güzellik.. Tabii buluyorum o konuda sorunum yok ama tek şikayetim evlennce aldıgm fazla kilolar ikimizde çok kilo aldık

canım şaka bi yana genelde kendin güveni olmayan insanlar aşırı kıskanç olur veya da eşi çapkınsa onu hisseder kadın kıskanır..kendine bak herzaman bakımlı ol kendine güvenmediğin konularda kendini geliştirkendine değer ver

yani eşim bana bayılıyo biliyorum e o konuda guvenm var ama içten geln bişey ben çocukken en yakın arkadaşımı bile kıskanırdım benm olanı paylaşamamak sanırım bunun açıklaması...

ay kaçtır arıyom müşteriyi...şimdide aradım müsait değilim ,arıcam dedirtiyor..
ya var ya yok de bileyim bende yaa....

zuzu bu ay kurumlarda var ben çok sıkıştım kdv den sonra hiç bi yapmadım yarın bütün gün çalışasım var ya belki yarın girmem nete. en azından birazını toparlarım. 5 tane bankanın cüzdanını işlicem.

Bende çıkıyorum yarın olmayabilirim şimdiden söyliyim. bu arada nektarı çok merak ettim ona bakabilirim yarın. kendinize iyi bakın iyi akşamlar.

anladım canım..allah kolaylık versin..arada bi bakarsın ama bencede girme işlerini hafiflet..sonra rahat rahat girersin

şimdiden iyi seyirler:98:

heşmire kostümleri:89:

hizmetçi kostümleri, ama ben de çoğumuz gibi memiş özürlüyüm

oleyyyyyyyyyyyyyyyyy çok pis gaza geldim yarın 8 bardak içicemakşam sporumuda yapıyımki yarın sana hesap verecem

hoop hoop 1 dakika o kupa benimmmm... bugün tam 3 kere 0,5 lt. şişeyi bitirdim, üstüne Türk kahvesinin yanında 1 bardak, hastanede ablamın yanında 2 bardak içtimmmm. o kupa benim hakkımmm, üzgünüm fundacımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…