ben yaptım zuzum dün gecegünaydın kızlar...
evet unutmayın bu akşam çıkışta herkes içtiği su miktarını yazıcak hee :))
dün akşam spor yapan varmı..
Eki Görüntüle 172157 Eki Görüntüle 172158 Eki Görüntüle 172159
kızz o kadarda kötü değil sadece eskisi gibi sağıma soluma sık sık dönemiyorum kocmın tepesine çıkıyoum geceleribüyüdük biz artık gözteriyim dur
Ben baktım bile :))
Nektarda yok bu sabah hayırdır inş.
kartı fulledim, 2-3 hafta bana alışveriş yoknektar trendyol dan çıkamamıştır
çok geçmiş olsu yarenaycım, iyi haberlerini de okudum üstte Allah bir daha yaşatmasınkızlarrr ablamla konuştum az önce. ameliyattan çıkmış, kendine gelmiş. narkozun etkisi hala var tabii biraz. ama kesmemişler, vajinadan halletmişler çok şükür. kesik yok, dikiş yok. sanırım çok daha kolay atlatır. hepinize çoook teşekkür ederim, hem dualarınız hem de desteğiniz için.
hoşgeldin hatuniçeselamm kızlaaar :80:
böyle bir başlık olduğundan habersiz geçen 7 küsür ayın ardından bende aranıza bodoslama dalmış bulunuyorum
bende 2010 geliniyim :87::87: 08/08/2010
Nektarı merak ettim ya
kızlar izin istedim bugün için, memleketten arkadaşım istanbuldaymışevet,
rahatsız falan olmasın da...
sinem de uğramadı hiçç
bol da sabah bi geldi bi gitti :)
dogum sonrası iznim 13 haftalık izin yani çocuk dgdugunda mı başlıyo yoksa 40. haftadan sonra mı başlıyo :26::26::26:
Yarneycım çok çok geçmiş olsun tatlım tekrar, çok sevindim kolay atlatmış ablan operasyonu inşallah en kısa sürede şifasını bulurkızlar ben öğlen ablamın yanına gittim, gördüm. çok şükür iyi görünüyordu. zaten bir tane bile dikiş yokmuş yani hiç kesmemişler. ama öğleden sonra üstünü değiştirmek için ayağa kalkmış. ayağa kalkınca da kanaması olmuş, yatmış tekrar. iş çıkışı giderim belki yanına, eşim de gelsin istiyorum ama o yetişemez sanırım
Ayy minik bi gelin mi geldi yavss ben dana oldum iyice aranızdaHoşgeldin nesili. En küçük gelinimiz zuzuydu sen oldun şimdi. 20 yaşta çok küçük yaw
laydy merhabaAynen vurdu bile yüzüme dün sen hastalanda gör dedi çok ağrıma gitti o lafı küsüm halada konuşmuyorum ,tamam ana gibi yar olmaz ama anadanda avrat olmaz...
Hoşgeldin nesili minik gelin sensin sanırımben 6 nisanda sozlenip 20 mayısta evlendm herşeym çok hızlı oldu..
geldim şekerim okadar çok işim varki kafamı kaldırıp bişe yapamıyorum valla zaten biliyosunuz halimipazarda gidip serum yedim artık biraz vitamin alim dedim aç aç nereye kadar sizler yine döktürüyosunuz maşallah:))
bu arada benim memişlerde küçük:)) ama şuan görseniz baya bi şişti keşke hep böle olsa diyorum ama sonra geri eski haline gelecek maalesf
yarenay ne kadar su içtiğini yazmadan kaçtın
yarın vericeksin hesabını
ben 0,50 lt lik şişemin dibine geldim ,1 2 yudumda biter...daha içmem
yemekten sonrada yatana kadar da 1-2 bardak içerim tamm işte:13: başlangıç için idare eder
evet yarenayım benim patronum da gıcıklar listesine girsin yanigünaydın kızlar...
kaçaklarımız bulunmuş dün gece. nektar ve luxxor saolun canlarım, ablamı ve beni atlamamışsınız.
nektar, senin, zuzu'nun ve bol'un patronu hedef tahtamızdalar. sinir oluyoruz üçüne de
bu arada hemen yazayım sabah gelir gelmez 0,5 lt. su içtimmmm
günaydın kızlar,
ayy sabah sabah rezil oldum normalde evden çıkmadan çıkarıyodum bekle bekle gelmedi evden çıktım az yürüdüm bulantı başladı yolun ortasında rezil oldum yaa
günaydın kızlar,
ayy sabah sabah rezil oldum normalde evden çıkmadan çıkarıyodum bekle bekle gelmedi evden çıktım az yürüdüm bulantı başladı yolun ortasında rezil oldum yaa
günaydın kızlar,
1 ay kaldı dimmi canım, atlatıyosun hamileliğin bu aşamasını, sanırım 3. aya kadar bulantılar felan
ayy bugün 2 aylık oldukçok şükür 1 ayıda atlatsam hayırlısıyla bitecek inşallah..
günaydın kızlar,
olur kız öle şeyler sende aaa bende yollara çok şıkardım öle düşünme çıkar gitsin..üzülmede..
valla nigarcım senin patron bir atakla girdi hedef tahtamıza zaten. hoş bence patronların çoğunun yeri orası zaten
az kaldı, sabret canım. hem hamilelikte düşünme öyle rezil oldum falan diye. daha yolun başındasın. annem ve ablam diyorlar ilk hamilelikte çok rezil oldum duygusu yaşıyorsun ama sonra yırtılıyorsun iyice. ablam da doktorlardan hep utanır çekinirdi, rezalet derdi herkese açıyorsun falanşimdi alıştım diyor, çaresi yok başka çünkü. sen kendini kasma hiç
valla doğru demişler işte insan bi garip oluyo alışacam heralde bende
bu arada fatmacım göbişin gerçekten çok küçük canım ne güzel bakalım biz nasıl olacaz:)
bişiler yiyebiliyor musun...1 aya kalmaz hafifler merak etme.. ben işyerinde masamın üzerine odanın ortasına heryereçıkartıyordum kızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?