2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bu arada ablamın yanına gittik, çok iyi gördüm çok şükür. kanaması önemli birşey değilmiş. ameliyat sonrası normalmiş. büyük ihtimalle yarın taburcu olacak.

günaydın kızlar...

evet unutmayın bu akşam çıkışta herkes içtiği su miktarını yazıcak hee :))
dün akşam spor yapan varmı..
ben yaptım zuzum dün gece

Ben baktım bile :))

Nektarda yok bu sabah hayırdır inş.

nektar trendyol dan çıkamamıştır
kartı fulledim, 2-3 hafta bana alışveriş yok
arkadaşlarım beni merak edermişş, ne güzel bir duygu :)))))))

çok geçmiş olsu yarenaycım, iyi haberlerini de okudum üstte Allah bir daha yaşatmasın

selamm kızlaaar :80:
böyle bir başlık olduğundan habersiz geçen 7 küsür ayın ardından bende aranıza bodoslama dalmış bulunuyorum

bende 2010 geliniyim :87::87: 08/08/2010
hoşgeldin hatuniçe

Nektarı merak ettim ya

evet,
rahatsız falan olmasın da...

sinem de uğramadı hiçç

bol da sabah bi geldi bi gitti :)
kızlar izin istedim bugün için, memleketten arkadaşım istanbuldaymış
ve yarın dönüyomuş, bugün misafir aldım onalrı eşiyle
okadar çok özlemişim ki, ana okuldan beri ayrılmıyoruz kardeşim gibi :))))

patronumla da tartıştım gibi bişi
izin istedim bugün için, bana dediği şeye bak ücretsiz olarak izin kullanabilirmişim?
ya adama bak, bilgisayarı yok 2 ayı geçti, bi gün vardı bi bilgisayar sonra aldı götürdü bozuk diye
ben 2 aydan beri kendi laptopumla gidip geliyorum işe
programı yükledik
ben bunu 1 gün mevzu yapmadım.. daha da 1 ay yeni pc almayı düşünmüyomuş
ben asla 20-30 liranın hesabını yapmam bilirsiniz dedim keşke başka şekilde kesseydiniz paramı ama bu tuhaf oldu dedim
her akşam da çıkarken laptopumu bırakıyorum 8-9 gibi getiriyo geri ayıp walla
şekerlik aldım, bardak aldım, deterjan aldım parasını verdi mi?
bakalım yarın işte nasıl geçecek..
benim ses etmem şaşırdı bişe demedi

tatlılarım hepinize merhabalar ben artık böyle gece kuşu tüm haftayı birden okuyorum yaa ama özledim dolu dolu sohbet etmeyi, artık beni de es geçmezsiniz akşamdan kalma kim ne yazmış diye bakarsanız görürsünüz bi zamanlar fakir ama gururlu bi topic takipçimiz vardı diye Ben iyiym çok şükür keyifler yerinde, iş yoğunluğum hariç. Bir kaç gün sonra hamilelik testlerine başlarım ama hiç bi belirti yok gibi henüz
dogum sonrası iznim 13 haftalık izin yani çocuk dgdugunda mı başlıyo yoksa 40. haftadan sonra mı başlıyo :26::26::26:

Fatmacım doğumdan sonra alırsın iznini canım o şekilde oluyor zaten doktordan rapor da alabilirsin doğum izinlerine başlamadan önce

Yarneycım çok çok geçmiş olsun tatlım tekrar, çok sevindim kolay atlatmış ablan operasyonu inşallah en kısa sürede şifasını bulur
Hoşgeldin nesili. En küçük gelinimiz zuzuydu sen oldun şimdi. 20 yaşta çok küçük yaw
Ayy minik bi gelin mi geldi yavss ben dana oldum iyice aranızda
Aynen vurdu bile yüzüme dün sen hastalanda gör dedi çok ağrıma gitti o lafı küsüm halada konuşmuyorum ,tamam ana gibi yar olmaz ama anadanda avrat olmaz...
laydy merhaba sen de yenisin sanırım hatırlayamadım çünkü seni hoşgeldin öncelikle. Konunu okudum da, sana hak veremedim bu konuda ben:26: yani eğer düşüncelerin öyle bile olsa stratejik oynasaydın keşke kocanın annesi hakkında öyle denir mi hiç?Çok kırılmıştır haklı olarak..
ben 6 nisanda sozlenip 20 mayısta evlendm herşeym çok hızlı oldu..
Hoşgeldin nesili minik gelin sensin sanırım

kızlar yaa herkes mi ufak göğüslü burda? benim d.kontrol hapı kullanınca biraz irileştiler valla çok güzel. ama bırakalı hapları 2 ay oldu ondan dolayı yavaş yavaş eski haline dönüyorlar gibi geliyor. Ayrıca su içme yarışması mı başlattınız günlük? Ben günde en az 2 litre içerim su içmeden duramam gece bile kalkar kalkar içerim

zuzucum nektarcım sizler nasılsınız ne var ne yok? Nektar ark.ın gelmiş gözün aydın canım:13:

Öpüyorum hepinizi beni unutmayın emi gecelerin kadını oldum

aokcumu unutmuşum, daha yazamadığım varsa affola gözümden uyku akıyor:94:

luxxorcum, canım benim eksikliğin belli oluyo
daha sık uğra ama, inş bebiş haberi veririsin bize bu ay

ben de gidip yatıcam, uyukluyorum
etrafı toparladım biraz ama küçük çocuklu misafir hep böyle oluyo yaa
halıya tükürdü kaç kez çocuk, çekirdek yemiş her taraf batık, her yerden jelibon ve bonibon çıkıyo
çok yoruldumm

Son düzenleme:
günaydın kızlar...

kaçaklarımız bulunmuş dün gece. nektar ve luxxor saolun canlarım, ablamı ve beni atlamamışsınız.

nektar, senin, zuzu'nun ve bol'un patronu hedef tahtamızdalar. sinir oluyoruz üçüne de

bu arada hemen yazayım sabah gelir gelmez 0,5 lt. su içtimmmm

evet yarenayım benim patronum da gıcıklar listesine girsin yani
az değil

Ben sabah sabah asla su içemem :/
bir saat felan geçsin bakalım, yazıcam
maşallah sana

Günaydın herkese

günaydın kızlar,
ayy sabah sabah rezil oldum normalde evden çıkmadan çıkarıyodum bekle bekle gelmedi evden çıktım az yürüdüm bulantı başladı yolun ortasında rezil oldum yaa

günaydın kızlar,
ayy sabah sabah rezil oldum normalde evden çıkmadan çıkarıyodum bekle bekle gelmedi evden çıktım az yürüdüm bulantı başladı yolun ortasında rezil oldum yaa

1 ay kaldı dimmi canım, atlatıyosun hamileliğin bu aşamasını, sanırım 3. aya kadar bulantılar felan

günaydın kızlar,

olur kız öle şeyler sende aaa bende yollara çok şıkardım öle düşünme çıkar gitsin..üzülmede..

Günaydın kızlar..
Yarenay gözün aydın abalan adına sevindim..
Luxxor akşamkuşu olmuş geceleri bizi gözetliyomuşgündüzleri aramıza dönmeni bekliyoruz..özledik senigerçi senbeni es geçmişin ama olsun
Kaçak nektar bulundudün merak ettik seni kötü bi durum olmamasına sevindim
Buarada dün çok güzel bigündü:89:elficim diziyi tam anlatamıcam

valla nigarcım senin patron bir atakla girdi hedef tahtamıza zaten. hoş bence patronların çoğunun yeri orası zaten

günaydın kızlar,

az kaldı, sabret canım. hem hamilelikte düşünme öyle rezil oldum falan diye. daha yolun başındasın. annem ve ablam diyorlar ilk hamilelikte çok rezil oldum duygusu yaşıyorsun ama sonra yırtılıyorsun iyice. ablam da doktorlardan hep utanır çekinirdi, rezalet derdi herkese açıyorsun falan şimdi alıştım diyor, çaresi yok başka çünkü. sen kendini kasma hiç

ayy bugün 2 aylık oldukçok şükür 1 ayıda atlatsam hayırlısıyla bitecek inşallah..

bişiler yiyebiliyor musun...1 aya kalmaz hafifler merak etme.. ben işyerinde masamın üzerine odanın ortasına heryereçıkartıyordum kızzz

günaydın kızlar,

ay ne zor bi durumben nezaman kendimi hazır hissedicem acaba hamilelik için:44:

olur kız öle şeyler sende aaa bende yollara çok şıkardım öle düşünme çıkar gitsin..üzülmede..

valla doğru demişler işte insan bi garip oluyo alışacam heralde bende
bu arada fatmacım göbişin gerçekten çok küçük canım ne güzel bakalım biz nasıl olacaz:)

valla doğru demişler işte insan bi garip oluyo alışacam heralde bende
bu arada fatmacım göbişin gerçekten çok küçük canım ne güzel bakalım biz nasıl olacaz:)

büyücek daha da 7,5 aylık teyzesi içimde büyüdü sıkıştırıyo dışardan öle görünmesede
darısı sana inş. bol'cugum

bişiler yiyebiliyor musun...1 aya kalmaz hafifler merak etme.. ben işyerinde masamın üzerine odanın ortasına heryereçıkartıyordum kızzz

çok az yiyorum ama öle sık falan değil 2-3 lokma bişe yemek pek düşünmek istemiyorum pek faydam yok şuan bebişime(sütte içemiyorum artık(

bol kızz asıl içinde hareket etmeye başlayınca hissediyorsun evet ben hamileyim diyorsun... eşinde anlıyo o zaman...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…