2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

aokcumu unutmuşum, daha yazamadığım varsa affola gözümden uyku akıyor:94:

gece kuşu luxxor...hadi bakalım testlerin hayırlı olsun..inş güzel sonuçlar alırız
sende az içmiyomuşsun hee al bakalım buda senin olsun

oha demek istiyorum kıss ben o dediğini dün gün boyunca zor içtim

günaydın kızlar,
ayy sabah sabah rezil oldum normalde evden çıkmadan çıkarıyodum bekle bekle gelmedi evden çıktım az yürüdüm bulantı başladı yolun ortasında rezil oldum yaa

ay canım üzülme ,sanki bilerekmi yaptın

çok az yiyorum ama öle sık falan değil 2-3 lokma bişe yemek pek düşünmek istemiyorum pek faydam yok şuan bebişime(sütte içemiyorum artık(

dert etme canım ilk 3 ay senden alıyo zaten sonraki aylara senin yediğinden besleniyo.. sen iyisin gene bana göre valla bak ben konuşamıyordum bile ölü balık gibiydim... eşime bile bana bişey sorma cvp verecek halim yok diyordum
çıkartma işi dersen benim hala devam ediyo hafta 3-4 kere sabahları çıakrtıyorum. ama inş. senin olmaz

ayy onu bende yapıyorum eşime halim yok konuşturma diye:) 2 hafta öncesine göre daha iyiym şuan ama serumun etkisimi bilmiyorum:))umarım değildir azalmıştır bulantılar.
ya hala devammı ediyo senin inşallah olmaz cnm annelerden genetik geçiyomuş diyo doktor onlarda bize hamileyken öle geçirmişlerse bizde onlardan alabiliyomuşuz.
kızlar size bilgi olsn annelerinize sorun bakalım nasıl geçmiş hamilelikleri..

günaydın kızlar buarada....
nektar yinede yırtmışsın dün işten hadi iyisin
bunlar böle zaten senin getirdiğini yaptığını görmezler,boşver

evt genetik faktör var.. ablam dogururken bile kusuyordu

oha demek istiyorum kıss ben o dediğini dün gün boyunca zor içtim

canım valla zorluyorum artık kendimi. dün akşam kendi kendime oha dedim tuvaletten çıkmadım gün boyu ama dudaklarım çatladı ve ne sürsem fayda etmiyor. o yüzden bu aralar saldırmış durumdayım suya.

Zuzu ben akşam sporumu yaptım suyumuda 1.5 litreye tamamladım

oh oh maşallah spor da yapmış. ben bu hafta yapamam sanırım. ablamın ameliyatından düzen falan kalmadı evde. dün akşam yemek de yapamadım

ya kızlar dün ablamın oda arkadaşlarını görünce halime şükrettim. insanlar yaşamak yerine resmen sürünüyorlar. eve gelinceye kadar halimize şükrettim, onlar için de dua ettim biran önce şifa bulurlar inşallah, sağlıkla bebişlerini kucaklarına alırlar diye. ama bütün gece, hatta hala, etkisinden kurtulabilmiş değilim

ay kızlar dün anneme gitcektik ya diziyi de orda izleriz diyoduk ne gittiğimi anladım ne de başka bişey

dün iş çıkışı 7 gibi eşim geldi gittik anneme kayınvalidemde gitmişti, hemen oturduk yemeğe kaynanamın başı ağrıyodu dayanamadı kadın yemeği yiyemedik, tansiyonu ölçtük küçüğü 13 lerde geziyor..
hemen apar topar acile götürdük..11,30 a kadar acilde bekledik düşsün diye (

kadın hem baş ağrısı çekiyo, hem bana üzülüyor maff ettim geceni,ymek yiyemedin, halam gelicekti göremedin diye

çok üşüdüm hastanede..gecede sancıdan uyuyamadım başım ağrıyor şuan

hiç merak etmiş gibi görmedim seni funda ama neysee

günaydın kızlar buarada....
nektar yinede yırtmışsın dün işten hadi iyisin
bunlar böle zaten senin getirdiğini yaptığını görmezler,boşver
ay bir de alınmış mı ne sabah geldi patronum, evdeki pc yi getirecekmiş iş yerine
çok iyi olur dedim

elfiiiiiii, sen böyle bi örme çanta mı arıyodunn

10 dak ancaama başlangıç için fena sayılmaz dimiolsun canım ablan düzelsinde biran evvel inş biraz idare edin..hastaları düşkünleri görünce insan gerçekten şükrediyo

ne düşünceli kaynanan varmış canım ne güzel o halde bile kadın seni düşünmüş..geçmiş olsn bu arada

Son düzenleme:
10 dak ancaama başlangıç için fena sayılmaz dimiolsun canım ablan düzelsinde biran evvel inş biraz idare edin..hastaları düşkünleri görünce insan gerçekten şükrediyo
funda nasıl peki bacakların felan ağrıyo mu, ilk ezgersizden sonra insanın her yeri tutuluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…