aokcumu unutmuşum, daha yazamadığım varsa affola gözümden uyku akıyor:94:
büyücek daha da7,5 aylık teyzesi içimde büyüdü sıkıştırıyo dışardan öle görünmesede
darısı sana inş. bol'cugum
günaydın kızlar...
kaçaklarımız bulunmuş dün gece. nektar ve luxxor saolun canlarım, ablamı ve beni atlamamışsınız.
nektar, senin, zuzu'nun ve bol'un patronu hedef tahtamızdalar. sinir oluyoruz üçüne de
bu arada hemen yazayım sabah gelir gelmez 0,5 lt. su içtimmmm
günaydın kızlar,
ayy sabah sabah rezil oldum normalde evden çıkmadan çıkarıyodum bekle bekle gelmedi evden çıktım az yürüdüm bulantı başladı yolun ortasında rezil oldum yaa
çok az yiyorum ama öle sık falan değil 2-3 lokma bişe yemek pek düşünmek istemiyorum pek faydam yok şuan bebişime(sütte içemiyorum artık (
dert etme canım ilk 3 ay senden alıyo zaten sonraki aylara senin yediğinden besleniyo.. sen iyisin gene bana göre valla bakben konuşamıyordum bile ölü balık gibiydim... eşime bile bana bişey sorma cvp verecek halim yok diyordum
çıkartma işi dersen benim hala devam ediyo hafta 3-4 kere sabahları çıakrtıyorum. ama inş. senin olmaz
Zuzu ben akşam sporumu yaptım suyumuda 1.5 litreye tamamladım
ayy onu bende yapıyorum eşime halim yok konuşturma diye:) 2 hafta öncesine göre daha iyiym şuan ama serumun etkisimi bilmiyorum:))umarım değildir azalmıştır bulantılar.
ya hala devammı ediyo senin inşallah olmaz cnm annelerden genetik geçiyomuş diyo doktor onlarda bize hamileyken öle geçirmişlerse bizde onlardan alabiliyomuşuz.
kızlar size bilgi olsn annelerinize sorun bakalım nasıl geçmiş hamilelikleri..
oha demek istiyorum kıssben o dediğini dün gün boyunca zor içtim
Zuzu ben akşam sporumu yaptım suyumuda 1.5 litreye tamamladım
evt genetik faktör var.. ablam dogururken bile kusuyordu
hiç merak etmiş gibi görmedim seni funda ama neyseeGünaydın kızlar..
Yarenay gözün aydın abalan adına sevindim..
Luxxor akşamkuşu olmuş geceleri bizi gözetliyomuşgündüzleri aramıza dönmeni bekliyoruz..özledik seni gerçi senbeni es geçmişin ama olsun
Kaçak nektar bulundudün merak ettik seni kötü bi durum olmamasına sevindim
Buarada dün çok güzel bigündü:89:elficim diziyi tam anlatamıcam
ay bir de alınmış mı ne sabah geldi patronum, evdeki pc yi getirecekmiş iş yerinegünaydın kızlar buarada....
nektar yinede yırtmışsın dün işten hadi iyisin
bunlar böle zaten senin getirdiğini yaptığını görmezler,boşver
hadiya inanmıyorum:)) okadarını duymamıştım gerçekten
10 dak ancacanım valla zorluyorum artık kendimi. dün akşam kendi kendime oha dedimtuvaletten çıkmadım gün boyu ama dudaklarım çatladı ve ne sürsem fayda etmiyor. o yüzden bu aralar saldırmış durumdayım suya.
oh oh maşallah spor da yapmış. ben bu hafta yapamam sanırım. ablamın ameliyatından düzen falan kalmadı evde. dün akşam yemek de yapamadım
ya kızlar dün ablamın oda arkadaşlarını görünce halime şükrettim. insanlar yaşamak yerine resmen sürünüyorlar. eve gelinceye kadar halimize şükrettim, onlar için de dua ettim biran önce şifa bulurlar inşallah, sağlıkla bebişlerini kucaklarına alırlar diye. ama bütün gece, hatta hala, etkisinden kurtulabilmiş değilim
ay kızlar dün anneme gitcektik ya diziyi de orda izleriz diyodukne gittiğimi anladım ne de başka bişey
dün iş çıkışı 7 gibi eşim geldi gittik anneme kayınvalidemde gitmişti, hemen oturduk yemeğe kaynanamın başı ağrıyodu dayanamadı kadın yemeği yiyemedik, tansiyonu ölçtük küçüğü 13 lerde geziyor..
hemen apar topar acile götürdük..11,30 a kadar acilde bekledik düşsün diye(
kadın hem baş ağrısı çekiyo, hem bana üzülüyor maff ettim geceni,ymek yiyemedin, halam gelicekti göremedin diye
çok üşüdüm hastanede..gecede sancıdan uyuyamadımbaşım ağrıyor şuan
funda nasıl peki bacakların felan ağrıyo mu, ilk ezgersizden sonra insanın her yeri tutuluyo10 dak ancaama başlangıç için fena sayılmaz dimi olsun canım ablan düzelsinde biran evvel inş biraz idare edin..hastaları düşkünleri görünce insan gerçekten şükrediyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?