2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

elfim ev çok güzel görünüyor. ocak, fırın falan fiyata dahil mi?

Nektar istanbulda olduğu için bilir normalde pahalı. Ama 2 kat olup 160.000 olması cazip geldi bize. Bide şirinevler meydanına 1.5 km uzaklıkta E5 e yakın işyerimede yakın
ben çok beğendim elfii, inş ayarlarsınız krediyi
tertemiz ev, mutfak dolapları banyolar harika
odalar biraz küçük geldi bana da
balkonu kaç tane?

ben mutfağı pek beğenmedimgenel anlamda güzel bi ev inşallah kredi ayarlarsınız kayınvaldende yardım etsin size ..kaç metrekare ev

görünüş olarak güzelde..bide kullanışa bakmak lazım...altta ve üstte kaç oda var elfiiiiiiiiiiiii

2 Balkonu var odalar küçük ama onlar bi odayı bölmüşler öğretmenlerin aldığı katı gezdik satılmış orası ortadaki duvarı kaldırmışlr isterseniz sizde kaldırırsınız dedi.

bana odası küçük ve kullanışsız geldi elfii...o çıkıntı kolon gibi şey o odayı küçültmüş iyice..orayı nasıl değerlendirceksin..kör nokta

alt kat 2 oda bi salon üst kat 1 oda 1 salon üst katın salonu oda olarak sayarsan 4 oda 1 salon

2 Balkonu var odalar küçük ama onlar bi odayı bölmüşler öğretmenlerin aldığı katı gezdik satılmış orası ortadaki duvarı kaldırmışlr isterseniz sizde kaldırırsınız dedi.

peki yarın birgün çocuk olunca napcaksın
odayı böldüğün zaman, ayrıca bi oda olucakmı

iyice düşün canım, fikir al etrafından
aceleye gelecek bişi değil
1 defa alınıyor sonuçta..
ailenin felan da fikrini al
hayırlısı olsun inş

elfii yanlış anlama yanii böle sorgular gibi oluyo ama belki senin aklına gelmeyen şeyler olabilir..ondan soruyom,,,sonuçta kiracı olmucaksınız ev alıcaksınız..iyi düşünmek gerek

Görüntüler çok net değil canlı görmek adaha farklı salonun ortasındaki duvarı kaldırırsak yine 3 oda kocaman bir salon olur. 1 yatak odası 2 kaynana odası 3 çocuk odası. semt çok önemli o açıdan sıkıntı yok işyerlerimize yakın olacak. Benim işyerim taşınıyor. Tabi iyi düşünmek lazım öyle ilk bulduğumuz eve atlamıcaz hemen. bunu düşünücez sadece

kızlar evi aradım kardeşim çıktı..dedim ablama söle ona bir şarkı armağan ediyorum..

yumurtanın sarısı gitti .....yarısı

fatma yokken ..akşama ne yemek var diye ben sorayım bugünde :))))
ben belki annemlere giderim bu akşam,
eşim 10 da gelince alır eve çıkarız

belki gitmem
azcık mantarım vardı, onları sotelerim soğanla tereyağla,
çorba mı yapsdam napsam bir de :26:

ben belki annemlere giderim bu akşam,
eşim 10 da gelince alır eve çıkarız

belki gitmem
azcık mantarım vardı, onları sotelerim soğanla tereyağla,
çorba mı yapsdam napsam bir de :26:

valla ben mantar sote, tavuk sote bunların yanına makarnayı seviyorum..
ben bazen tavuğuda makrnayıda tabağıma alırım..annem hiç sevmez öle..yemekleri birbirine karıştırıyosun diye...
( sadece yanına koyarım, üstüne bile değil )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…