aslında mantar soslu makarna da yapabilirim :44:valla ben mantar sote, tavuk sote bunların yanına makarnayı seviyorum..
ben bazen tavuğuda makrnayıda tabağıma alırım..annem hiç sevmez öle..yemekleri birbirine karıştırıyosun diye...
( sadece yanına koyarım, üstüne bile değil )
aslında mantar soslu makarna da yapabilirim :44:
Ben de severim makarnanın üzerine mantar sote
komik kız zuzu.
Kızlar bişey dikkatimi çekiyor ilişkilerde. Bi taraf çok pozitif aktifken diğer taraf daha sakin olunca daha güzel oluyo ilişkiler. Mesela benim eşim çok konuşkan aktiftir ben daha sakinim iyi anlaşıyoruz. Bende onun gibi olsam deli deli gezerdik yada o benim gibi olsa sessiz sessiz yaşar giderdik. Sizde nasıl? Hanginiz aktif hanginiz sessiz ??
ben taze soğanlı haline bayılıyorum
taze soğanları tereyağında solduruyorum, sonra mantaraları ekliyorum
suyunu çekinnce yarım paket krema ekliyorum, varsa taze nane..yoksa çok az kuru nane katıyorum
Haşlanmış makarnanın üzerine döküp iyice harmanlıyorum
bukadar
bizde ben de çok sessiz değilim o da değilKomik kız zuzu.
Kızlar bişey dikkatimi çekiyor ilişkilerde. Bi taraf çok pozitif aktifken diğer taraf daha sakin olunca daha güzel oluyo ilişkiler. Mesela benim eşim çok konuşkan aktiftir ben daha sakinim iyi anlaşıyoruz. Bende onun gibi olsam deli deli gezerdik yada o benim gibi olsa sessiz sessiz yaşar giderdik. Sizde nasıl? hanginiz aktif hanginiz sessiz ??
kremalı makarna süperdir fundam,güzelmiş canımben kremalı makarna hiç yapmıyorum güzel oluyomu..değişik makarna tariflerin varsa versene senden ilginç tarifler çıkıyo
kremalı makarna süperdir fundam,
ben bazen çok acalem olduğunda makarnayı haşlarım
krema döküp yerim, dene mutlaka
Makarna konusunda öyle çok değişik tariflerim yok aslında :26:
En en sevdiğim domates soslu makarnadır
domates ve sarımsakları robotta iyice püre haline getirip kavuruyorum süper oluyoAcıktıııııım
Yoğurtlu sarımsaklı makarnayı da severim bak, üzerine de tereyağ ve pul biber yakıyosun off
Hımm ton balıklısı da güzel olur, bi defasında da patlıcan ve kabakları küp küp doğrayıp kızartmıştım fritözde domates bir de tavuk sotelemiştim çok az karıştırdım o da güzel olmuştu.. Başka gelmiyo aklıma
Ben tereyağını ne çok kullanıyomuşum yaa
Ama öyle ağır bir tereyağ değil benimkisi, köy tereyağsı felan
sütaşınkini alıyorum hep :)))
domates soslu, kıymalı, peynirli ,fırında makarna ,yaparım canım ama kremalı hiç yapmadım kremalı yaptığım zaman içine başka ne koyabilirim..bende sütaşınkini kullanıyorum çok beğeniyorum
elfiii...eşimin maşallahı var konuşkandır.. bende bazen bıcır bıcır olurum bazen normal..psikolojime bağlı
ama ben seviyorum eşimin her halini ev halini..sabah kalktık ben wcden dönerken o da gidiyodukoridorda karşılaştık sarılıyo öpüyo öle yolluyo yoluma halbuki daha yeni kalktık yataktan:98:
bide nektar kıss...krema nasıl yani neyin kremasını alıyosun..ben hiç krema kullanmadımda..dikkatimi çekmedi:26:
aa ben çok kullanırım kremayı,
eskiden daha çok kullanıyodum şimdi azalttım
şu krema canım sek, pınar, sütaş her markanın var galiba
tatlılara, çorbalara kullanılır
kremalı patates vardır birde bi paketi düküp fırına atıyosun üzerine de biraz kaşareşim de ben de bayılırız
Eki Görüntüle 174287
tavuk sotele krema dök ocakatan almaya 5 dk kaladomates soslu, kıymalı, peynirli ,fırında makarna ,yaparım canım ama kremalı hiç yapmadım kremalı yaptığım zaman içine başka ne koyabilirim..bende sütaşınkini kullanıyorum çok beğeniyorum
offf 7,30 a kadar mesai çıktı. ama ben daha ne yapacağımı bile bilmiyorum. patron da çekti gitti. millet araba kaplıyor, ben netteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?