tek kullanımlık mı bu canım..bana öle bişey lazım..çok sık kullanmadığımdan..
aa ben çok kullanırım kremayı,
eskiden daha çok kullanıyodum şimdi azalttım
şu krema canım sek, pınar, sütaş her markanın var galiba
tatlılara, çorbalara kullanılır
kremalı patates vardır birde bi paketi düküp fırına atıyosun üzerine de biraz kaşarEşim de ben de bayılırız
Eki Görüntüle 174287
ha bide nektar..direk kutudan tencereye boşalt tarzındamı..yani pişirmiyon
Fundaa kremalı patatesi en kısa zamanda dene derimkremalı patates nasıl bişe kız bende krema hiç kullanmam neler yapıyosun bakalım bu kremayla..ben sadece tatlılara pastalara kullanırım oda pasta kremasını
çorba için kullanıcaksan, pişmeye yakın katıyosun canım kremasını, direk kutudan
bir kaç dakika kremasıyla pişiriyorum ben
mesela havuç çorbasına krema çok yakışıyo :81:
fundaa kremalı patatesi en kısa zamanda dene derim
en sevdiğiniz yemekler arasında olucak görüceksinn..
Patatesleri yuvarlak yuvarlak kesiyosun, ince olsa daha süper oluyo
margarinlenmiş tepsiye diziyosun, üzerine bi patek krema boşaltıp fırına atıyosun
sadece tuz katıyosun
arada aç bak, patatesller pişmeye başlayınca rendelenmiş kaşar koy üzerine tekrar fırında dursun kaşarı azcık kızarana kadar sonrası
çok kolay ve çok lezzetliii
evet ocaktan almaya 5 dk kala felan ekle kremasınıpeki tavukta, sotede ,makarnada kullancağın zmaan napıyosun...gene 5 dk pişiriyomusun...
kremalı patatesi bende yapıyorum.
Fundacım pastalarda kullanılan krema ile bu aynı değil. Genelde küçük meyve suları olurya onun gibi kutu içinde.
ben baharatı çok severim, çok kullanırım elfi ama krema, süt, beşamel olan yemeklerde karabiber kullanmıyorum, yakıştıramıyorum :26:Nektarcım biraz karabiberde dök patateslerin üzerine nefis oluyo
ben bu yemek konusunda aç gözlü olduğum içinpazar günüde bunu deneyimsüpersin nektar hoş bişeye benziyo biz patateside seviyoruz kaç patatese 1 paket birde tahminen ne kadar sürede pişer
gördümde hiç kullanmadım canım..sendemi nektarla aynı yapıyosun canım kremalı patatesi
aa hiç denemedim elfi, daha çabuk pişer öyle oluncaNektar ben folyo ile kapatıyorum ağzını patatesler pişsin diye. Pişmeye yakın folyoyu çıkarıp kaşar döküyorum
ben bu yemek konusunda aç gözlü olduğum için4 büyük papates kullanıyorum sanırım funda :)))
hayır, krema zaten yağ oluyo iyice eriyince hiç su katmaeşim bu yemeğe bayılacakpatatesler pişiyo dimi su falan konmuyo ya hani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?