2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ha bide nektar..direk kutudan tencereye boşalt tarzındamı..yani pişirmiyon

tek kullanımlık mı bu canım..bana öle bişey lazım..çok sık kullanmadığımdan..

evet genelde tek kullanımlık
ben bazen iki defa kullanıyorum yarısını kullanıp ağzını streçliyorum..
1 lt olanı da var ama hiç almadım ondan
bu küçücuk

kremalı patates nasıl bişe kız bende krema hiç kullanmam neler yapıyosun bakalım bu kremayla..ben sadece tatlılara pastalara kullanırım oda pasta kremasını

ha bide nektar..direk kutudan tencereye boşalt tarzındamı..yani pişirmiyon

çorba için kullanıcaksan, pişmeye yakın katıyosun canım kremasını, direk kutudan
bir kaç dakika kremasıyla pişiriyorum ben

mesela havuç çorbasına krema çok yakışıyo :81:

Son düzenleme:
kremalı patates nasıl bişe kız bende krema hiç kullanmam neler yapıyosun bakalım bu kremayla..ben sadece tatlılara pastalara kullanırım oda pasta kremasını
Fundaa kremalı patatesi en kısa zamanda dene derim
en sevdiğiniz yemekler arasında olucak görüceksinn..

Patatesleri yuvarlak yuvarlak kesiyosun, ince olsa daha süper oluyo
margarinlenmiş tepsiye diziyosun, üzerine bi patek krema boşaltıp fırına atıyosun
sadece tuz katıyosun
arada aç bak, patatesller pişmeye başlayınca rendelenmiş kaşar koy üzerine tekrar fırında dursun kaşarı azcık kızarana kadar sonrası
çok kolay ve çok lezzetliii

çorba için kullanıcaksan, pişmeye yakın katıyosun canım kremasını, direk kutudan
bir kaç dakika kremasıyla pişiriyorum ben

mesela havuç çorbasına krema çok yakışıyo :81:

peki tavukta, sotede ,makarnada kullancağın zmaan napıyosun...gene 5 dk pişiriyomusun...

Kremalı patatesi bende yapıyorum.

Fundacım pastalarda kullanılan krema ile bu aynı değil. Genelde küçük meyve suları olurya onun gibi kutu içinde.

pazar günüde bunu deneyimsüpersin nektar hoş bişeye benziyo biz patateside seviyoruzkaç patatese 1 paket birde tahminen ne kadar sürede pişer

Nektar ben folyo ile kapatıyorum ağzını patatesler pişsin diye. Pişmeye yakın folyoyu çıkarıp kaşar döküyorum

pazar günüde bunu deneyimsüpersin nektar hoş bişeye benziyo biz patateside seviyoruzkaç patatese 1 paket birde tahminen ne kadar sürede pişer
ben bu yemek konusunda aç gözlü olduğum için 4 büyük papates kullanıyorum sanırım funda :)))

gördümde hiç kullanmadım canım..sendemi nektarla aynı yapıyosun canım kremalı patatesi

Ben borcamı yağlıyorum patatesleri yarım üst üste gelecek şekilde diziyorum üzerine biraz tuz ve karabiber ekledikten sonra kremayı üzerinde gezdiriyorum folyo ile kapatıp fırına atıyorum sonra çıkarıp kaşar ekliyorum

Nektar ben folyo ile kapatıyorum ağzını patatesler pişsin diye. Pişmeye yakın folyoyu çıkarıp kaşar döküyorum
aa hiç denemedim elfi, daha çabuk pişer öyle olunca
öyle deniycem bir dahasına :13:

etlerin yanına çok güzel garnitür oluyo ayrıca bu patates:)))

iyi aksamlar kizlar bende temmuzda evlenicem insaallah evlilik nasil gidiyor mutlumusunuz iyi ki evlenmisim diyomusunuz

Hoşgeldin sara

Ben diyorum iyi ki evlenmişim diye kocişimi çok seviyorum. Tabi evlilik sorumluluk istiyor hem çalışıp hem ev işi biraz yorucu oluyor bi kaç aydan sonra alışıyorsun ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…