hayır, krema zaten yağ oluyo iyice eriyince hiç su katma
Hoşgeldin sara
Ben diyorum iyi ki evlenmişim diye kocişimi çok seviyorum. Tabi evlilik sorumluluk istiyor hem çalışıp hem ev işi biraz yorucu oluyor bi kaç aydan sonra alışıyorsun ama.
ben de hep iyi ki evlenmişim diyorum :))iyi aksamlar kizlar bende temmuzda evlenicem insaallah evlilik nasil gidiyor mutlumusunuz iyi ki evlenmisim diyomusunuz
hb tesekkür ediyorum benimde is olcak ben korkuyorum ikisi ayni anda nasil olcak diye Allah yardimcimiz olur insaallah
Ama en baştan müstakbel eşinle sana yardm etmesi için konuşmalısın hayat müşterek. Hep sen hep sen yıpranırsın azcıkta olsa yardım etmeli
iyi aksamlar kizlar bende temmuzda evlenicem insaallah evlilik nasil gidiyor mutlumusunuz iyi ki evlenmisim diyomusunuz
Ben henüz çalışmıyorum mutlaka zor oluyorduz hem iş hem ev, ama eşin de sana az çok yardım ederse fazla problem olmaz. İyi ki evlendim tabi ki de diyorum :)) Nişanlılık canıma tak etmişti artık bitmek bilmedi bir türlü :))
nekadar nişanlı kaldın ayşe...
biz kocişle tamm 22 ay nişanlı kaldık
biz de 2002 den beri birlikteyizay ne bilim yaa baya vardıDur bi hesaplıyım 2008 ağustos'ta nişanımız oldu 2010 kasım'da evlendik yaniiiii 27 ay mı yapıyor
Yani nişan süresini geçtim biz bir de 2001'den beri beraberizBen demiyim de kimler desin iyi ki evlendim diye, çatlayacaktım artık
kizlar tesekkür ediyorum hepinize forumda bosananlari görünce moralim bozuluyor sizlerin cevaplari beni rahatlatti umarim hep mutlu olursunuz
biz de 2002 den beri birlikteyiz
ay ne bilim yaa baya vardıDur bi hesaplıyım 2008 ağustos'ta nişanımız oldu 2010 kasım'da evlendik yaniiiii 27 ay mı yapıyor
Yani nişan süresini geçtim biz bir de 2001'den beri beraberizBen demiyim de kimler desin iyi ki evlendim diye, çatlayacaktım artık
kaderdaşım nektarr :13:
bazen düşünüyorum çocuktuk yaa o zamanlar
kaderdaşım nektarr :13:
bazen düşünüyorum çocuktuk yaa o zamanlar
sen kaçlısın canım? evet çocuktuk o zamanlar
eşim benim ilk sevdiceğim zaten
kızlar eşinizle aranızda kaç yaş fark var
bizim 1 yaş
kardeşimle yaşıtsın sen beniiimzuzucuk 15 yaşında falandım işte. 86lıyım ben nektar, eşim de 85li, bir yaş var bizim de aramızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?