2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Hoşgeldin sara

Ben diyorum iyi ki evlenmişim diye kocişimi çok seviyorum. Tabi evlilik sorumluluk istiyor hem çalışıp hem ev işi biraz yorucu oluyor bi kaç aydan sonra alışıyorsun ama.

hb tesekkür ediyorum benimde is olcak ben korkuyorum ikisi ayni anda nasil olcak diye Allah yardimcimiz olur insaallah

Hoşgeldin sara
ya üff her şeyi geriden okumak çok sıkıcıymış yoruldum topluca okuyunca. Annemlere gittik geldik kayınvalidemle ancak girebildim nete.
şu patates işi benim de ilgimi çekti. Ben de hiç krema kullanmam yemeklerimde, ama mutlaka güzel oluyordur dışarıda yediğim zaman seviyorum çünkü kremalı şeyleri. Patates zaten vazgeçilmezimiz evde, bir deneyeyim
Bugün benim yemekler annemden :)) Dün de ordaydım, gelirken biraz haşlanmış tavuk biraz mantı getirmiştim. Eşim pizza istedi onu yedi diğerleri kaldı.Bugün de yoğurt çorbası yapmış onu getirdim. Tavuklarla nohut yemeği yapayım diyorum.

hb tesekkür ediyorum benimde is olcak ben korkuyorum ikisi ayni anda nasil olcak diye Allah yardimcimiz olur insaallah

Ama en baştan müstakbel eşinle sana yardm etmesi için konuşmalısın hayat müşterek. Hep sen hep sen yıpranırsın azcıkta olsa yardım etmeli

Ama en baştan müstakbel eşinle sana yardm etmesi için konuşmalısın hayat müşterek. Hep sen hep sen yıpranırsın azcıkta olsa yardım etmeli

zaten nisanlim ailesinden uzakta arkadaslariyla yasadigi icin temizlik yemek anliyor sansliyim o yönden insallah evlendikten sonrada devam eder

sara hoşgeldin canım.

iyi ki evlenmişim kocişimle canım karşılıklı anlayışla herşeyin üstesinden gelirsiniz. evet hem iş hem ev başlarda çok ağır gelecek ama zamanla alışıyorsun o yüke, hafifleşiyor. eşinin de yardımı çok önemli tabii:13:

iyi aksamlar kizlar bende temmuzda evlenicem insaallah evlilik nasil gidiyor mutlumusunuz iyi ki evlenmisim diyomusunuz

Ben henüz çalışmıyorum mutlaka zor oluyorduz hem iş hem ev, ama eşin de sana az çok yardım ederse fazla problem olmaz. İyi ki evlendim tabi ki de diyorum :)) Nişanlılık canıma tak etmişti artık bitmek bilmedi bir türlü :))

nekadar nişanlı kaldın ayşe...

biz kocişle tamm 22 ay nişanlı kaldık

kizlar tesekkür ediyorum hepinize forumda bosananlari görünce moralim bozuluyor sizlerin cevaplari beni rahatlatti umarim hep mutlu olursunuz

nekadar nişanlı kaldın ayşe...

biz kocişle tamm 22 ay nişanlı kaldık

ay ne bilim yaa baya vardı Dur bi hesaplıyım 2008 ağustos'ta nişanımız oldu 2010 kasım'da evlendik yaniiiii 27 ay mı yapıyor
Yani nişan süresini geçtim biz bir de 2001'den beri beraberiz Ben demiyim de kimler desin iyi ki evlendim diye, çatlayacaktım artık

biz de 2002 den beri birlikteyiz

kizlar tesekkür ediyorum hepinize forumda bosananlari görünce moralim bozuluyor sizlerin cevaplari beni rahatlatti umarim hep mutlu olursunuz

cnm öyle düşünmemelisin hayatta ne olacağı hiç belli olmaz boşananlara bakıp içini karartmana hiç gerek yok. Canını her şeye sıkmayacaksın, olur olmaz şeyleri kafana takıp sinirlerini bozmayacaksın. Her ilişkide olur tarşıtşa ufak tefek kavga, önemli olan toparlanabilmek.sen onu dedin ben bunu dedim hop boşanalım bu kadar kolay değil bu işler.umarım sen de hep mutlu olursun pozitif düşün hep

hehehe bencedee
ben iyimişim 22 ayla yıttık:82:

maşşallah buarada 10 yıl olmuş inşallah bizde görürüz

biz 9 aralık 2007 de tanıştık...23 aralık 2007 çıkmaya bşladık... 19.08.2008 de nişanlandık....27 haziran2010 da evlendikkk

kaderdaşım nektarr :13:
bazen düşünüyorum çocuktuk yaa o zamanlar

sen kaçlısın canım? evet çocuktuk o zamanlar
eşim benim ilk sevdiceğim zaten

kızlar eşinizle aranızda kaç yaş fark var
bizim 1 yaş

Son düzenleme:

sen kaçlısın canım? evet çocuktuk o zamanlar
eşim benim ilk sevdiceğim zaten

kızlar eşinizle aranızda kaç yaş fark var
bizim 1 yaş

zuzucuk 15 yaşında falandım işte. 86lıyım ben nektar, eşim de 85li, bir yaş var bizim de aramızda

zuzucuk 15 yaşında falandım işte. 86lıyım ben nektar, eşim de 85li, bir yaş var bizim de aramızda
kardeşimle yaşıtsın sen beniiim
ben 84 lüyüm eşim 83
aslında 82 li de, aralıkta doğunca diğer senenin ocak ayında yazdırmışlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…