kardeşimle yaşıtsın sen beniiim
ben 84 lüyüm eşim 83
aslında 82 li de, aralıkta doğunca diğer senenin ocak ayında yazdırmışlar
en hızlı bizmişiz sanırım. biz 2006'da tanıştık. sonra uzuuuuun bir süre hiç görüşmedik. 2008 sonunda görüşmeye başladık, 2009 ortasında çıkmaya başladık. 2010 Şubat'ta nişan, 2010 Haziran'da da evlendikkkk
bizim eşimle doğum günümüz, ayımız, yılımız aynıııı
En hızlı benim 12 ocakta 2010 da tanıştık 28 martta sözlendik 17 nisanda nişanlandık 1 ağustosta evlendik. Herşey 7 ay içerisinde oldu. ben erken dedikçe eşim doğru kişi sensin dedi bırakmadı yakamı :)))
gerçekten en hızlı senmişsin canım ya bu ne hızyangından mal kaçırır gibi kaçırmış seninki seni
Allah daha güzel günler göstersin inş, bebişiniz de hayırlı olsun2010un son aylarına yetişerek evlendim ve hani ilk 3 aya cicim ayı derler yaa... benim herhalde (Allah daha kötülerini göstermesin amin) en kötü geçecek 3 ayımdı... ilk üç aydan sonra kalan 3 ayımız gerçekten guzeldi suandada maşallah diyeyim hamilelikle beraber eşimle çok iyiyiz:) bu kadar:82:
Ablammmmmmmm
aa süper, nasıl denk gelmiş öyleeen hızlı bizmişiz sanırım. biz 2006'da tanıştık. sonra uzuuuuun bir süre hiç görüşmedik. 2008 sonunda görüşmeye başladık, 2009 ortasında çıkmaya başladık. 2010 Şubat'ta nişan, 2010 Haziran'da da evlendikkkk
bizim eşimle doğum günümüz, ayımız, yılımız aynıııı
kızlar kaçıyorum ben, izinli olanlara iyi tatiller diliyorum
yarın çalışacak olanlara görüşürüz diyorum
sen kaçlısın canım? evet çocuktuk o zamanlar
eşim benim ilk sevdiceğim zaten
kızlar eşinizle aranızda kaç yaş fark var
bizim 1 yaş
herkes ne kadar su içtiğini yazmadan gitmişşş...
ben şu an itibariyle 2 lt. içtim. evde de 2-3 bardak gider rahat.
herkese iyi akşamlar kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?