2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

2010un son aylarına yetişerek evlendim ve hani ilk 3 aya cicim ayı derler yaa... benim herhalde (Allah daha kötülerini göstermesin amin) en kötü geçecek 3 ayımdı... ilk üç aydan sonra kalan 3 ayımız gerçekten guzeldi suandada maşallah diyeyim hamilelikle beraber eşimle çok iyiyiz:) bu kadar:82:

Benimle eşim arasında da tam 1 yaş 1 ay var ama ben ocak doğumlu o aralık doğumlu olduğu için eşim 84 lü ben 86 lıyım

en hızlı bizmişiz sanırım. biz 2006'da tanıştık. sonra uzuuuuun bir süre hiç görüşmedik. 2008 sonunda görüşmeye başladık, 2009 ortasında çıkmaya başladık. 2010 Şubat'ta nişan, 2010 Haziran'da da evlendikkkk

bizim eşimle doğum günümüz, ayımız, yılımız aynıııı

hey maşallah aynı gün ay yıl süpermişşşşş

En hızlı benim 12 ocakta 2010 da tanıştık 28 martta sözlendik 17 nisanda nişanlandık 1 ağustosta evlendik. Herşey 7 ay içerisinde oldu. ben erken dedikçe eşim doğru kişi sensin dedi bırakmadı yakamı :)))

gerçekten en hızlı senmişsin canım ya bu ne hız yangından mal kaçırır gibi kaçırmış seninki seni

gerçekten en hızlı senmişsin canım ya bu ne hız yangından mal kaçırır gibi kaçırmış seninki seni

12 ocakta tanışmışız 14 şubatta sana evlenme teklifi edicem diyordu erken dedim etti. Söz yapalım dedi erkenn dedim yaptık hep böyle gitti. Aradığı benmişim :) İyiki evlenmişiz ama ya çok seviyorum eşimi inanılmaz seviyorum bugün 2 saat dışarı çıktık diye msj atmış bana. "Karıcım yanımda olman çok güzeldi" yazmış

Allah daha güzel günler göstersin inş, bebişiniz de hayırlı olsun
avatarın nasıl kötü yalnız yaa, kan felan

aa süper, nasıl denk gelmiş öylee

kızlar kaçıyorum ben, izinli olanlara iyi tatiller diliyorum
yarın çalışacak olanlara görüşürüz diyorum

herkes ne kadar su içtiğini yazmadan gitmişşş...

ben şu an itibariyle 2 lt. içtim. evde de 2-3 bardak gider rahat.

herkese iyi akşamlar kızlarr

ay valla ben bu aralar icemiyorum.

yemek yemesemde olur ama iste misafir oldugu icin yiyorum yoksa istahim yok 2 kilo veermisim.

55kg 57 idim ins. almam daha dikkat etmeye calisiyorum.

günaydınnnnnn

hadi gayret bu hafta da bitiyor hayırlısıyla

Günaydın kızlar

Evet yarenaycım ya ha gayret diyerek bitirdik haftayı. Of bugünde çok işim var alışveriş temizlik yemek
Yarına hiç bi iş bırakmıcam bi doğum günü var 1 - 2 saatliğine gidicem o kadar .

günaydın kızlar geçmişi okudum genelde herkesin eşi ile arasında 1 yaş var benim eşimde 84 lü ben 85 liyim genelde 1 yaş olması iyi olmaz erkek bir kaç yaş büyük olmalı derler ama forumdakilerden gördüğüm kadarı ile herkes gayet mutlu..
elfi maşşalah ne kadar çabuk olmuş sizinki biz 2006 da tanıştık 2010 da evlendik..nektar ve ayşe sizede birer maşallahne kadar uzun süredir berabersinizdahada uzun yıllar sürer inşallah..
yarenay tebrik ederim bu aralar su içme azmini ben anca 1 litre içiyorumdureşinle doğumgününüz aynı ne hoş
buarada sirken yemeği yaptım akşam çok lezzetliydi tarif için teşekkür ederim..hafta sonuda nektarın verdiği tarifi deniycem değişik tariflere açığız kızlar sizlerdende tarif bekliyorumm..
herkese günaydın

ben yine geç kaldım 15 dk
geldim müşteriler vardı kötü oldu patronum da ters ters baktı

günaydın herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…